Misa 2 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Planiram ove godine po prvi put da idem da gledam MotoGP trku, nisam mogao ranije Mugello, Balatonring otkazan, pa sam se odlucio za Cesku...Neke informacije sam pokupio na internetu, ali nedovoljno. E sad, temu sam otvorio u nadi da ce videti neko ko je vec bio tamo jer jedino sto znam je ono sto sam uspeo da pokupim na netu... Znam koje su cene karata, ali me interesuje da li mogu da se u petak ujutru kupe karte tj. dal se rasprodaju do tad ili ne, da li je bolja varijanta da se naruce preko neta, koliko treba vremena i da li mogu da stignu na adresu u Srbiju. Na koji nacin se dolazi do propusnica ili karata ili sta vec za ture ili pristup paddock-u? Takodje mi trebaju neke informacije u vezi smestaja, da li ima slobodnih mesta u samom Brnu za vreme motogp trke, ili je isto bolje da se nesto uplati preko interneta. Samo da napomenem da, nazalost, ne idem motorom nego autom.... Hvala na informacijama unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan E da, mislim da sam sve resio tj. nadam se da ce sve biti u redu Karte sam kupio preko zvanicnog sajta http://www.automotodrombrno.cz/ , dobio sam potvrdu na mail od ticket sales manager-a da je sve ok i da ce me karte cekati na stazi od 11.8. Hotel sam takodje rezervisao za taj period, cena je, za 4 noci za dve osobe 466 evra. To je to za sad, videcemo kako ce sve da ispadne, nadam se da ce sve biti ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...