Jump to content

Moto Zajednica

Brno MotoGP 13.-15. avgust 2010.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova

Pozdrav!

Planiram ove godine po prvi put da idem da gledam MotoGP trku, nisam mogao ranije Mugello, Balatonring otkazan, pa sam se odlucio za Cesku...Neke informacije sam pokupio na internetu, ali nedovoljno.

E sad, temu sam otvorio u nadi da ce videti neko ko je vec bio tamo :) jer jedino sto znam je ono sto sam uspeo da pokupim na netu... Znam koje su cene karata, ali me interesuje da li mogu da se u petak ujutru kupe karte tj. dal se rasprodaju do tad ili ne, da li je bolja varijanta da se naruce preko neta, koliko treba vremena i da li mogu da stignu na adresu u Srbiju. Na koji nacin se dolazi do propusnica ili karata ili sta vec za ture ili pristup paddock-u?

Takodje mi trebaju neke informacije u vezi smestaja, da li ima slobodnih mesta u samom Brnu za vreme motogp trke, ili je isto bolje da se nesto uplati preko interneta.

Samo da napomenem da, nazalost, ne idem motorom nego autom....

Hvala na informacijama unapred ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 144 postova

E da, mislim da sam sve resio tj. nadam se da ce sve biti u redu :) Karte sam kupio preko zvanicnog sajta http://www.automotodrombrno.cz/ , dobio sam potvrdu na mail od ticket sales manager-a da je sve ok i da ce me karte cekati na stazi od 11.8. Hotel sam takodje rezervisao za taj period, cena je, za 4 noci za dve osobe 466 evra. To je to za sad, videcemo kako ce sve da ispadne, nadam se da ce sve biti ok...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja