Jump to content

Moto Zajednica

Ukrali mi zadnji tocak na kinezu!! Kinroad xt250-16

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova

Stvarno ne mogu da verujem, motor je bio parkiran par dana zbog problema sa silen blokovima bas u tom istom zadnjem tocku.. Na samom uglu Resavske i Srpskih vladara gde i danju i nocu prolaze ljudi, kamera od banke direktno bije na motor i LOPOVCINA ruka mu se osusila se odvazi da skine ceo tocak sa sve osovinom i lancanikom zadnjim.. Sutra idem u policiju da prijavim, a SAD u banku i Studio B da im pokupim snimak..

Dakle, lopove, ako citas ovo (a verujem da citas) bolje ti je da lepo doneses i ostavis tocak u Savsku 31 ispred radnje JAPAN-X autodelovi jer cu te naci i tako mi boga zatvoriti u podrum na 10 dana da jedes svoja govna..

Imas fore do 00.00h veceras a ja vec danas idem po snimak, saznacu ko si jer nema mnogo takvih motora i felni ostecenih na odredjenim mestima koje ja samo znam.

Kad su poceli da kradu tako beskrupolozno na sred osvetljene i najsnimanije raskrsnice, mogu da zamislim sta rade po mraku..

Dakle lopove, dajem ti sansu.. Veruj mi da se isplati!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Prolazio sam tuda pre par dana  i video motor da cuci bez tocka..Stvarno ne mogu da verujem da su ga na sred najprometnije raskrsnice skinuli i ostavili na zadnjoj viljusci.

Kamera banke je tacno uperena na to mesto,a misliom i da saobracajna policija ima kamere na toj raskrsnici.

Nema opustanja ljudi,neprijatelj vreba!

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Ja juce video, pomislio sam da ti se izbusila guma.... kakav bedak. Precesljaj malo oglase po netu vidi dali je neko u skorije vreme trazio zadnji tocak za Kingroad-a. Pozovi i njihov servis vidi dali im je takodje neko trazio.... Kako bi im olupao tocak o glavu sve dok ne iskrivim felnu pa bi mi kupili nov! Pitanje dali bi i prepoznao svoj tocak ako nema nesto specificno na njemu...

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Video sam ga ja par puta sa i bez točka.

Moram samo nešto da ti kažem.

Meni je dok je stajao onako iskrivljen na ćopavoj (kao da će sam da padne od sebe) izgledao kao da je tu ostavljen i zaboravljen što je verovatno i ponukalo lopinu da ti skine točak

Daleko bilo da opravdavam postupak ali ipak treba voditi računa kako ostavljamo motor na ulici

Nadam se da se ne ljutiš što sam ti ovo napisao

Pozdrav

• Zainteresovan, 501 postova

Motor je ostavljen jer imam drugi i dok resim zadnje silent blokove i te srafove.. jbg racunam da je kinez i da nema tu sta da se krade a posebno nisam pomisljao da ce neko ukrasti lancanik koji je pred zamenu i zadnju felnu u kojoj su propali silenti

felna je specificna po dva udara i prepoznacu je cim je vidim

a kad uhvatim lopova, prvo cu da ga prebijem pa posle da ga slikam za internet.. Ko me zna licno, zna da ne pricam u prazno...

• prisutan, 1133 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

a majko!! pa stvarno su postali nenormalni!! pa šta može zaraditi i kome to može prodati!!??

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Baš sinoć prolazim tuda i prolete mi kroz glavu "Kuku, nisu viljda ukarli čoveku zadnji točak?!?!" kad ono...  >:(

Inače, kad god prođem tuda, obavezno bacim oko na taj tvoj sivo-crni Kinroad, čisto da vidim da li je vlasnik nešto novo radio na njemu, nisam ni znao da je vlasnik član foruma... Baš bedak... Ako ga navataš, nateraj ga da pojede komplet točak! >:( >:(>:(

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Pa pazi, neko rece da je pre par dana video taj motor bez tocka.Ti si to tek juce provalio?  Kinez ili ne, da ga ostavis danima van vidokruga i ne znas sta se desava sa njim, pravo da ti kazem, bilo bi cudno da je ostao netaknut.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova
  • Motocikl: 4x4

citam na MAS forumu liku u  toku noci ispred zgrade ukrali 4 karburatora sa gsx u zarkovu( cini mi se)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Strasno..

Stavljajte alarme..20-30 evara .. bar bi govno pistalo >:(

Ako je vredniji motor (a svaki je vredan) alarm sa dojavom..a moze i gps-pratnja..

Pa da.. ta 4 karburatora vrede bar 2-3 glave..neko dobije 50-100 i 2 minuta straha..

Skoro sam kupio i veliki debeli lanac..sa dobrim katancem..i stalno podmicujem komsijinu kerinu..koja kunja na 1, 5m od motora i auta..zajedno sa alarmom..to bi bilo najbolje cuvanje koje je moguce..

dodao bi i kljusad okolo, al to moze da se robija..kao onaj sa udicama u sedistu golfa..

• Drug član, 1710 postova

Ajd da ne skrecem sa teme ali kada ste pomenuli GPS, mozda je najeftinije saktiri stari mob tel i zakaciti ga nai punjac (ali da ipak baterija traje dva tri dana) i akumulator, kartica 064 i ortak lokator, jeftino a mozes sam da ga trazis...

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Ajd da ne skrecem sa teme ali kada ste pomenuli GPS, mozda je najeftinije saktiri stari mob tel i zakaciti ga nai punjac (ali da ipak baterija traje dva tri dana) i akumulator, kartica 064 i ortak lokator, jeftino a mozes sam da ga trazis...

Moze ovo i bez ortak-lokatora,jednostavno,kad nestane motor,javis pandurima da je telefon ostao tu,oni zovu operatera i nadju ga za 10min..

Ima onih jeftinih nokija kojima baterija drzi po 5-6 dana bez problema..

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

da se vratimo na temu,.. aj okaci snimak sa sigurnosne kamere ako imas... jbg vise ociju vise vide  ;)

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Zelim ti da ga nadjes!! >:(  ( a i tocak ) . Ako se ne varam , tu je neka banka ili sl.? Cudi me da NIKO nista nije video, dezurni cuvar , obezbedjenje npr. Mada ,i meni su peljesili kineza ispred "Politike" u po bela dana i nikp nista! Ocigledno ne vazi onaj rezon sa kojim ostavljam(o) nase motore bez sajli, katanaca, disk lok-ova i koje cega jer " to su kinezi..ko ce to da marise..". I mali savet iz iskustva: Ne pricajte javno sta bi ste  uradili lopovu kada ga nadjete ! Just do it!! ;)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Jutros oko pola cetiri..ja da legnem kad cujem pip.pip.pip..

Istcim na terasu u gacama naravno..ja sam u prizemlju i mogu da preskocim do motora...

Kao tisina..kad se u daljni cuju vrata i auto odlazi...

Hm..sada je tandzara naslonjena uz prozor :-X

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250

Video sam tvoj motor i odmah mi je palo napamet da je ukraden tocak mada mi je zdrav razum govorio da je to nemoguce.Bas su se izbezobrazili a sto se tice toga da niko nije reagovao pa verovatno su mislili da vlasnik nesto popravlja.Zelim ti da nadjes tocak.Pozdrav

• Svrati ponekad, 399 postova

jbg,shvatili ljudi šta valja pa počeli da kradu i kineze...

vazi...

to je neki kreten...ne zna jadan ni sta je, mislio da je harli ;)

* (svaki coper,za ljude koji nista ne znaju o motorima, je harli)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja