jozamladen 21 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vest iz Blica: Policija u Jagodini uhapsila je Aleksandra K. iz Ćuprije kod koga je pronađeno 900 grama heroina i vaga za precizno merenje. Pre hapšenja, Aleksandar K. motorom je povredio dva policajca, jednog teže, a drugog lakše. Vozeći motocikl, on se oglušio na policijsko naređenje da stane, naleteo na policajca i naneo mu laku telesnu povredu, nakon čega je udario i drugog policijskog službenika kojeg je teže povredio, saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini. Nakon ispaljivanja tri hica iz službenog oružja u vazduh radi upozorenja, Aleksandar K. je pao s motocikla i policijski službenici su ga vezali i pretresli. Zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje i sprečavanje ovlaštenog službenog lica u obavljanju službene dužnosti, Aleksandru K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/197999/Narko-diler-motorom-udario-dva-policajca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 12, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nakon ispaljivanja tri hica iz službenog oružja u vazduh radi upozorenja, Aleksandar K. je pao s motocikla i policijski službenici su ga vezali i pretresli. Ova jeste jaka! (trebao je triput da padne, jer se je triput usr'o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha VAZI verujem u tu pricu isto koliko i u deda mraza narko diler sa KILO heroina jbt koji je povredio 2 policajca da se uplasi pucnjave ;D ;D nece da priznaju da su pucali na njega ali su promasili pa mu izbusili gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Jul 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da je bio sa ktm-om metak bi se odbio a sa gs-om ne bi ni osjetio da je guma suplja, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Jul 12, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veselje s pucanjem i padanjem!!! Nego stvarno, šta je vozio ovaj pacijent? Africu, 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je bio sa ktm-om metak bi se odbio a sa gs-om ne bi ni osjetio da je guma suplja, ;D Pa ko mu je kriv kad oce da diluje drogu a vozi fightera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Jul 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da je bio sa ktm-om metak bi se odbio a sa gs-om ne bi ni osjetio da je guma suplja, ;D Pa ko mu je kriv kad oce da diluje drogu a vozi fightera Dje likovi na tomžu da voze stritinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan i ovaj nije nosio kacigu čim je čuo pucnje i od straha je pao misleći da mu je pukla guma ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ako je ovo istina ja sutra odo u dudovu šumu tražiti crvenkapu da je silujem :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Jul 12, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, znas li ti koliko crvenkapa ima godina ? :o ! Mislim da je Snezana punoletna a patuljci su bezopasni.....cista situacija ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci im je fazon sa pucnjem upozorenja, svaki put kad promase to je ustvari bio pucanj upozorenja ;D Tri hica upozorenja, ne nego 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cisto razgovora radi sta bi ste vi "mudrijasi" uradili da ste veoma nesrecnim slucajem ;D vi drot u toj situaciji? A-isto B-napisao prijavu C-opstio mu sa Gos. M_ _ _ D-Razno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan C, D, E- ne bih mu stao na put da moze da me zgazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam Aleksandar K. iz Cuprije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ufffff sto mi ga zao, sad ce biti BRMMMMM...BRMMMMMM po zatvoru.......nisam nikad bio u zatvoru ali verujem ako je osudjenik ljubitelj motociklizma i uz dobro vladanja moze ici 2X na moto susret u godinu dana........a tamo moze da vozi zid smrti....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 14, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ako je ovo istina ja sutra odo u dudovu šumu tražiti crvenkapu da je silujem :D :D Brate ti si kralj...boli me stomak od smejanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan ako je ovo istina ja sutra odo u dudovu šumu tražiti crvenkapu da je silujem :D :D Brate ti si kralj...boli me stomak od smejanja... Care! ;D ;D ;D ;D ;D Ova tema da se zalepi na naslovnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narko diler motorom udario dva policajca pa jel ih bar ubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 15, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pisalo bi ubio...a ne udario... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Takve dzukce treba skloniti sa ulice,bar da su ga roknuli Droga pa jos motor vozi > I odma ce i nas da bacaju u isti kos.Sta me briga kako je pao i dali je imao kacigu ili ne.Ko ga J... nek crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako sedi na ladan beton bez kacige :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 15, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Reci drogi Ne :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Reci drogi Ne :o Drogane! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Takve dzukce treba skloniti sa ulice,bar da su ga roknuli Droga pa jos motor vozi > I odma ce i nas da bacaju u isti kos.Sta me briga kako je pao i dali je imao kacigu ili ne.Ko ga J... nek crkne +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Jul 15, 2010 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ih koliko dilera vozi motor koje znam... on je samo jedan u nizu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ih koliko dilera vozi motor koje znam... on je samo jedan u nizu . Naravno svako zna ponekeg dilera a niko nista necini da se to promeni.Zalosno ali istinito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...