jager 3445 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U subotičkoj bolnici, danas, prestalo je da kuca srce našeg druga Gorana Šepšinca, na forumu poznatijeg kao Shepshi. Sahrana će se obaviti krajem nedelje u njegovom rodnom selu u blizini Smederevske Palanke. Detalje o sahrani ću postaviti ovde, nakon što ih doznam. Široki ti putevi nebeski, druže! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 12, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i svim prijateljima . Izgleda da nisam bio u toku pa me zanima kako , zasto i od cega je umro ? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan I moje iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ooooooo ljudi moji pa šta se ovo dogadja :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( mladi ljudi ??? ??? nek mu je večna slava i široki putevi nebeski :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1933 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jul 12, 2010 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kako sam cuo bolovao je od raka... Nisam ga dugo poznavao, ali dovoljno da shvatim da je ok lik, eh da je vise takvih.. Saucesce porodici i prijeteljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saučešće ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Shepshi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E jbg-a :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan U subotičkoj bolnici, danas, prestalo je da kuca srce našeg druga Gorana Šepšinca, na forumu poznatijeg kao Shepshi. Sahrana će se obaviti krajem nedelje u njegovom rodnom selu u blizini Smederevske Palanke. Detalje o sahrani ću postaviti ovde, nakon što ih doznam. Široki ti putevi nebeski, druže! :'( Molim te napisi sta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne pisem u crnoj hronici uopste u poslednje vreme, ali coveka sam znao ovako sa foruma, bio je aktivan clan, ima dosta njegovih postova... Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te napisi sta se desilo Za sada jedino što znam je da nije poginuo u saobraćaju već je bolovao od neke teške bolesti, najverovatnije kancer. Koji i kakav ne znam. Strašno. A pre samo neko vreme smo zajedno sedeli i pili kafu. Čovek mlađi od mene... Strašno, ne mogu vam ni opisati koliko mi je žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 12, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Iako ga ne poznajem ovo je tragedija... Zato vozimo i uzivajmo u ovom kratkom zivotu.. Saucesce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Molim te napisi sta se desilo Za sada jedino što znam je da nije poginuo u saobraćaju već je bolovao od neke teške bolesti, najverovatnije kancer. Koji i kakav ne znam. Strašno. A pre samo neko vreme smo zajedno sedeli i pili kafu. Čovek mlađi od mene... Strašno, ne mogu vam ni opisati koliko mi je žao Hvala jager. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matija_gsxr 0 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Clan m7 riders a i veliki nas prijatelj. Jako sam se potresao kas sam cuo tu tuznu vest. Neka mu je vecna slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan devojka je trebala da me upozna sa njim i kad sam joj javio rece da je imao problema sa kicmom. bas mu je danas poslala poruku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1469 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 833 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je pokoj dusi. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saucesce porodici i prijateljima... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Jul 13, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan strasno, najiskrenije saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matija_gsxr 0 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana Goranu je u četvrtak u 13h u Selevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 13, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava.Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 13, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Један јако позитиван човек , бар колико га се ја сећам а недаво смо се упознали на вожњи за Палић.... Саучешће породици и пријатељима.... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...