ZORAN KS 5 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc savetom. Vec sam potrazio pomoc, ali obzirom da sam pocetnik tj. nov na forumu verovatno sam pogresio pa sam negde zagubio pitanje. Naime, ler lampica mi povremeno ne radi. To izaziva svaka jaca vibracije. Verovatno je u pitanju kontakt (tzv. buksna ili nesto slicn). Resenje je verovatno jednostavo. Molim vas da mi pomognete da lociram problem pa da vozim motor potpuno zadovoljan i bez straha od pustanja kvacila na semaforu na crvenom svetlu. (moram da stanem a lampica ne svetli) Hvala vam uanpred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor vidovic 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Šamac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto imao problem sa ler lampicom uprekidu ti je na ploci negdje kontakt ja sam odnjeo svoj sat kod tv mehanicara i napravio mi je za 5 minuta uzeo je i premostio sa zicom taj dio prekida a nije mi nista pomjerio sto se tice daljih funkcija sata..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa par majstora i i svi su me uglavnom ubedjivali da to nije nista i da je to tako lako resivo da je nebitno. Sada bar znam na cega da ciljam kada odem kod sledeceg majstora. Napadamo sat pa cemo videti da li je tu problem. Skinuo sam uputstvo za suzuki (nasao sam negde ovde na forumu) i u njemu sam video gde se nalazi tzv. dzek (spoj zica od menjaca sa zicama prema satu, plava i crna). (sa leve strane ispod sedista vozaca i bocne plastike oklopa iznad tocka- ne mora da se skida plastika) Malo sam ga prodrmao i cini mi se da sada funkcionise, cesce radi nego ranije. Probacu da ocistim kontakt i da potvrdim da sam pravi majstor, upotrebicu i unimer. U najgorem slucaju nacicemo majstora koji hoce, zna i sme da mi to resi. Hvala svakako na iskustvu. Pokusavam da se setim da li imam jos neki nedostatak na motoru, Izgleda da nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Zameni sijalicu za pochetak. Ako nije to, proveri kontakt na automatu za neutral. Proveri da li je zica u prekidu ili prosto automat za neutral zeza. Nije to neka mudrolija, nema mnogo elemenata (sijalica, zica, automat). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u stvari u lociranju automata. Treba mi neka slika ili detaljan opis. Kazu da je negde sa zadnje strane motora (logicno). Koliko je pristupacan? Malo cu detaljnije pregledati uputstvo koje sam skinuo pa se nadam uspehu. A i malo se plasim da trazeci resenje za mali problem ne napravim mnogo veci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo polako i pazljivo i ne brini. Vidi samo u uputstvu gde se nalazi automat da ti bude lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...