GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, mislio sam i mislio, pa me zabolila glava, pa sam se malo odmorio, pa sam na kraju ovo nacrtao. Znaci shraf M12 je glavni junak. Na glavu mu ide matica (veritkalno/varenje). Sporedna uloga je rvs plocica 40x80x4 mm, na koju odozdo isto ide jedna matica (varenje). Kroz 2 matice ide sraf sa krugom za rucno stezanje (bez alata). Na plocicu i na kameru ide chichak. To je to. E sad, malo me brine safety mog buta i guza u nedajbozesituacijama, pa sam mislio da zarezem malo M12-u i stavim neki osigurac (nesto kao za bombu, feder sistem ili sta vec) pa ako bi nekako uspio da se nabodem na sraf dovoljnom silom da on onda propadne u rupu. Na slici su narezi nacrtani pri rupi, tako da se eventualno moze stelati i visina. Samo ne znam neko fino rjesenje za taj "osigurac". E, da, relativno jake gumice bi vukle sve ka rupi, a osigurac bi trebao da se neda, sve dok ja ne zveknem odozgo po skalameriji. (pljuc pljuc) Rupa je centralna rupa. Zeleno je tank-torba. Crveno je tank. Sta mislite, moze li mi ovo probusiti glavu? ;D poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Jul 9, 2010 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A što umesto M12 ne staviš dva dugačka L profila kroz koje ubaciš šrafove za rezervoar. U stvari Z profila a gore ih spojiš ovim šrafom što ulazi u kameru. Najbolje da sam iskriviš flahove pod uglom/uglovima koji ti odgovaraju. p.s. Ja bih se pre bojao ove špicaste tank torbe nego M12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Torbe fali pola na slici.... crtao sam samo blizu okolinu. Zackoljica je u rigidnosti i 'vibracijama'. Ako koristim lim (flah) onda imam puno treskanja. Sto je cvrsci nosac, manje trese, ali je i opasniji. Otuda moje lomljenje mozga s osiguracima. Osim toga, mora se moci stelovati ugao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 9, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se više ne isplati praviti držače za kamere. Za 15€ mini kamera, zakačiš čičak trakom na kacigu ili bilo gde na motoru i snimaš... http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250660392554&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Jul 10, 2010 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Torbe fali pola na slici.... baš si me ozbiljno shvatio,,, Dovoljno je da flah našpanuješ ka napred ili pozadi i da marginalizuješ vibracije a možeš od flaha u visini spoja zelenog i crvenog da povučeš horizontalu ka čepu rezervoara. Ako te brine probojna moć M12 probuši ga pri dnu pa u slučajuda te (pu, pu...) napadne imaš saveznika u vidu rupe u tački najvećeg naprezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan promeniš mesto kamere ili koristiš neodimijumce magnete (bar tamo ima toga ko šaše) najjeftinija (luda) glava je važnija od najskuplje kamere, jelda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Jul 10, 2010 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinija (luda) glava je važnija od najskuplje kamere, jelda Lako je tebi da se zajebavaš, nije tvoja kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na navoj sam stavio male tanke O-ringove koji drze skalameriju odvojenu od motora. Sklop sa ringovima je dovoljno rigidan da stoji sam, a pri vecoj sili pada unutra. Evo kako sve izgleda (prije farbanja ): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Jul 12, 2010 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je sli li probao kako radi? Možda da vežeš kameru nekim kajš(ić)em za motor u slučaju da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas cijeli dan kako shljakam.... :-[ ;D Malo da dusom danem, pa neko farbanje, pa onda proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Vidim toliko prica o nosacima kamera ali mi nije jasno zbog cega se montiraju iste na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5374 Napisano Jul 26, 2010 Integrisan, 13064 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim toliko prica o nosacima kamera ali mi nije jasno zbog cega se montiraju iste na motor? Pa, ako ih montiraš na kuću snimaju samo dvorište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Vidim toliko prica o nosacima kamera ali mi nije jasno zbog cega se montiraju iste na motor? Pa, ako ih montiraš na kuću snimaju samo dvorište. Jel posle gledate kako vozite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 28, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim toliko prica o nosacima kamera ali mi nije jasno zbog cega se montiraju iste na motor? Pa, ako ih montiraš na kuću snimaju samo dvorište. Jel posle gledate kako vozite? aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...