dusankobgd 39 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu IXS jaknu, broj 3xl ali je manjeg kalupa pa se nosi kao xl ili 2xl, ja sam visok 186 i imam 95 kg i taman mi je. Jakna ima postavu i plasticne protektore. Cena: 100e 063/7-512-950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da imas 196cm,trgovali bi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan najbolje bi bilo da se proba jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,nego aj daj prvo mere ako nije problem,duzina rukava,spoljni i unutrasnji deo,i duzina jakne,pa ako se uklapam u moje mere,lako cemo i probati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto ti tek sad odgovaram, bio sam na odmoru. Evo ovako: duzina rukava je unutrasnja ~54cm - spoljasnja ~63cm, duzina jakne je sa prednje strane ~60cm a sa zadnje strane ~77cm, sirina jakne ~70cm. Posto nisam neki krojac ne znam koliko sam dobro izmerio mere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan bump! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan 90 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...