radoica 15 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Kawa ER-6n na otvorenom oko 4, u gradu oko 6, prosek petica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 8, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, sipam do vrha kad se upali lampica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 8, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To me i zanimalo, gledam i koliko bih rekao kada se svi skupimo prosek smo svi oko 5 L Kada covek pogleda trosimo mi svi kao neki malo litrazni gradski auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 8, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan XRV 650 - po gradu (i u off-u) ~6 , na putu ispod 5 (4, - mada mi nije lepo uštelovana smeša moram to da rešim ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 8, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mala Africa Na otvorenom (nebitno koja brzina, moze i pun gas) - 5l U gradu - 6l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 8, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan TDR 125 - na putu oko 4,5l , a po gradu do 6l ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 8, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mala Africa Na otvorenom (nebitno koja brzina, moze i pun gas) - 5l U gradu - 6l Probaj konstantno 140km/h na autoputu, pa se javi sa rezultatima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tim režimom, RD03 hoće da posrče i 7.5-8 Nisam još testirao RD07, bojim se da bi tako požderala i 10 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od 4 do 6, sve zavisi dal' je grad ili van, sa suvozacem/icom, da li vozim sam ili pratim 4T... Cesto hoce i ispod 4L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jul 8, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan kymko zing 125 oko 2.5 a pegaso 650 u planini oko 6 grad oko 5 zato na otvoreno oko 110-120km/h 7 litara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 9, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam opet merio i smorio se, 7.5L tacno. Nesto mi se cini puno. Sta mislite? Ali dobro znam ja da ga stisnem i malo izvucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 9, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Oko 4 litre:D Nikad vise od 5 kako gog vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Oko 500 dinara na 60-70 km! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 4 ili 5 litara, vecinom trosi 2 litre jer nema vise ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 9, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pali lampicu za rezervu posle 1000 dinara i 150km..po gradu, mada očekujem više na otvorenom jer vidim da radi na dobrih 4000 obrtaja kad idem 120km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan kawa er6n 6.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Moj SRAD, posle podesavanja karburatora, najcesce na 6-8000 obratja (zbog lepog zvuka) oko 6,8l/100km . X9 od 182 kubika 4,1l/100km a SPRINT MAX 2,4l/100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA TENERE 660 OD 3.5lit do 4.5lit! Vozio Xt660r, na otvorenom putu, solidno ostrom voznjom, 4l/100km... Kad nisam pao u nesvest... ;D ;D ;D U Moto Pulsu, rekose za Teneru, da bez problema moze da trosi 3.5l/100km... Mada im je vise trosila oko 7... Dok sam vozio 200cc krosa 4T, od 2.5-3.5l/100lm, A Kle(kamila), je vec u rangu automobila sa 5-7.5l/100km, u proseku 6-6.5l/100km... Burazerov 150cc kruzercic, sa rezervoarom od 12 litara, ima autonomiju od 550-600km... Bruka... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan 8-9l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 4-6, zavisi od voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan od 4,5 na putu pa na gore u zavisnosti koliko ga derem.....uglavnom procitao sam sve tri strane i nisu mi jasne dve stvari...jesu li nekim ljudima motori rastelovani ili oni drze motor non stop u visokim obrtajima pa toliko trose.....prosle godine sam imao Kawu 636 koja mi je da kazemo trosila na putu izmedju 5-6 litara moj drug je imao istu isto godiste i tvrdio je da nemoze ispod 8,5 litara.....isli smo zajedno na put menjali motore i dokaazao sam mu da mogu da ga pratim i potrosim i sa njegovim motorom isto kao i sa mojim....sta je po meni njegova greska.....puna linija automobili ispred nema sanse da pretice a on drzi motor u 2 ili trecoj na obrtajima....za to vreme ja sam u sestoj pratim situaciju i kada procenjujem da se odvija povoljno za preticanje tek onda spustam brzine....nista nisam bio sporiji a trosio sam 2,5 litara manje na 100 km..... Mozda ovo nekome i pomogne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan od 4,5 na putu pa na gore u zavisnosti koliko ga derem.....uglavnom procitao sam sve tri strane i nisu mi jasne dve stvari...jesu li nekim ljudima motori rastelovani ili oni drze motor non stop u visokim obrtajima pa toliko trose.....prosle godine sam imao Kawu 636 koja mi je da kazemo trosila na putu izmedju 5-6 litara moj drug je imao istu isto godiste i tvrdio je da nemoze ispod 8,5 litara.....isli smo zajedno na put menjali motore i dokaazao sam mu da mogu da ga pratim i potrosim i sa njegovim motorom isto kao i sa mojim....sta je po meni njegova greska.....puna linija automobili ispred nema sanse da pretice a on drzi motor u 2 ili trecoj na obrtajima....za to vreme ja sam u sestoj pratim situaciju i kada procenjujem da se odvija povoljno za preticanje tek onda spustam brzine....nista nisam bio sporiji a trosio sam 2,5 litara manje na 100 km..... Mozda ovo nekome i pomogne.... Poznato je vec da slabiji motori trose vise nego jaci pri istim uslovima voznje, npr. gsx-r 600 i gsx-r 1000, vecina modela od 600 slabo povlaci do nekih 9500-10000 o/min, dok 1000-de tu snagu vec imaju na 4500-5000 o/min (veca kubikaza ima za cilj dobar obrtni moment na nizim obrtajima), tako se to odmah odrazi i na potrosnju. Takodje zavisi i tip motora, sa oklopom ili "naked", mora se uzeti u obzir da na brzinama vec od 120km/h vazduh stvara jako veliki otpor u voznji i samim tim vecu potrosnju. Objasnjenje je malo sturo, ali se nadam da ste svi skontali sta sam hteo reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan od 4,5 na putu pa na gore u zavisnosti koliko ga derem.....uglavnom procitao sam sve tri strane i nisu mi jasne dve stvari...jesu li nekim ljudima motori rastelovani ili oni drze motor non stop u visokim obrtajima pa toliko trose.....prosle godine sam imao Kawu 636 koja mi je da kazemo trosila na putu izmedju 5-6 litara moj drug je imao istu isto godiste i tvrdio je da nemoze ispod 8,5 litara.....isli smo zajedno na put menjali motore i dokaazao sam mu da mogu da ga pratim i potrosim i sa njegovim motorom isto kao i sa mojim....sta je po meni njegova greska.....puna linija automobili ispred nema sanse da pretice a on drzi motor u 2 ili trecoj na obrtajima....za to vreme ja sam u sestoj pratim situaciju i kada procenjujem da se odvija povoljno za preticanje tek onda spustam brzine....nista nisam bio sporiji a trosio sam 2,5 litara manje na 100 km..... Mozda ovo nekome i pomogne.... Poznato je vec da slabiji motori trose vise nego jaci pri istim uslovima voznje, npr. gsx-r 600 i gsx-r 1000, vecina modela od 600 slabo povlaci do nekih 9500-10000 o/min, dok 1000-de tu snagu vec imaju na 4500-5000 o/min (veca kubikaza ima za cilj dobar obrtni moment na nizim obrtajima), tako se to odmah odrazi i na potrosnju. Takodje zavisi i tip motora, sa oklopom ili "naked", mora se uzeti u obzir da na brzinama vec od 120km/h vazduh stvara jako veliki otpor u voznji i samim tim vecu potrosnju. Objasnjenje je malo sturo, ali se nadam da ste svi skontali sta sam hteo reci. Sve to stoji samo nacin voznje jos vise utice na potrosnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji samo nacin voznje jos vise utice na potrosnju... Apsolutno tačno. Potrošnja je direktno vezana za "otvorenost" gasa, a samim tim i za broj obrtaja. U petoj brzini na recimo 90 km/h je manja potrošnja nego u drugoj, na istoj brzini, a većem broju obrtaja. Meni motor troši od 6 pa do "ne zna se" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja Aprilia Atlantic 250,trosi od 3,5 na otvorenom brzina od 80-100 u gradu do 4,15! Juce smo isli devojka i ja do Petrovca na Mlavi,sipao sam 8,12 za predjenih 227km! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...