lord_oblivion 1394 Napisano Jul 7, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Idem busom iz Zemuna ka Buvljaku, silazim na stanici, bus odlazi i oslobadja mi vidik na pandurski auto i oboren svetlo-sivi motor BG-26-XXX . Lezi na levom boku u levoj traci (pravac od autoputa ka Zemunu), nekoliko metara ispred pesackog prelaza kod SUP NBGD (dvadesetak metara pre kruznog toka kod SUP-a). Nema mnogo krhotina, patrolna kola sa rotacijom blokiraju traku, kontam da je uvidjaj vec zavrsen, nigde ni motorcikliste ni ostalih ucesnika sudara... Pitam sladoledziju na stanici, sta se desilo - udario ga neki kolima od pozadi i pobegao (!?!), ovoga odvezla hitna... Motor mi lici na V-Max, svetlo sive je boje sa crvenom sarom po rezervoaru, BG registracija... Nisam uspeo da pridjem cika-policajcima i da pitam za detalje, nadam se da je vozac motora dobro a ovom sto je pobegao da ga opali sleper pun sljunka, preko haube i gepeka i da mu isto tako pobegne > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1409 Napisano Jul 7, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj +1... a ovom sto je pobegao da ga opali sleper pun sljunka, preko haube i gepeka i da mu isto tako pobegne > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj .. - udario ga neki kolima od pozadi i pobegao (!?!), ovoga odvezla hitna... ...ovoga se najvise plasim..kada te som sastavi od pozadi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan crko majci koja ga rodila i vaspitala...a nadam se da je kolega dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1333 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo jutros uz prvu kafu gledao jutarnji program na pinku(ne znam sta mi bi),i izmedju ostalog prilog o saobracaju.Simpaticni novinar(il sta je vec) rece da je sinoc u Beogradu bilo tri saobracajke u kojima su ucestvovali motori.I apeluje na nas koji vozimo motore da postujemo saobracajne znake i da se ovakve stvari nece ponavljati!!! :o A ovom sto je pobegao zelim,kao sto je neko rekao pun sleper sljunka iz sporedne ulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Veću glupost odavno nisam čuo. Čoveka niko nije udario a još manje pobegao. Lik je sam pao. Ja sam bio 50 metara u srednjoj traci iza njega i samim tim među prvima koji smo mu pomagali dok nije stigla policija i hitna pomoć. Dzip ispred njega je uredno stao na pešački,a on je bez razloga,iako je mogao normalno da stane,zabo prednju kočnicu i pao na desnu stranu. Tako da nemogu da verujem kakve gluposti ljudi pričaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Veću glupost odavno nisam čuo. Čoveka niko nije udario a još manje pobegao. Lik je sam pao. Ja sam bio 50 metara u srednjoj traci iza njega i samim tim među prvima koji smo mu pomagali dok nije stigla policija i hitna pomoć. Dzip ispred njega je uredno stao na pešački,a on je bez razloga,iako je mogao normalno da stane,zabo prednju kočnicu i pao na desnu stranu. Tako da nemogu da verujem kakve gluposti ljudi pričaju. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :D :D :D ispostavi se na kraju da nema potrebe za kamionom punim sljunka! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta koji ku..c dzip ima da koci ispred pesackog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, s jedne strane da kazem - dobro je ! A sa druge, hmmm ... ne znam. Sta li mu bi da je zabode? Trenutak kasnije uocio da je ovaj ispred njega krenuo da koci ili vec stao? A sladoledzija... zasto li pojedini imaju toliku potrebu da izmisljaju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da je momak bio na kursu..kod profesora Laze.. Nebi bilo kad bi bilo.. Drndam motore od 4-5 razreda osnovne i nikad me niko nista nije ucio..Smatram sebe za solidnog vozaca..motor mi pada samo u mestu... Ali na kursu sam dodatno naucio kako i koliko mogu recimo maksimalno da kocim..i da izbegnem prepreku i da se zakucam u mestu..sa mojim brodom od motora.. Posle vezbanja takvih i slicnih stvari covek dodatno vlada i uziva u voznji siguran u sebe i mogucnosti svog magarca.. Ajd sad kad sam se raspricao...Juce mi izlece golf na smederevcu..koji me vidi da idem alio ne hebe i izlece na glavni put..Naravno da sam legao na svirenu..uz kocenje..,ali sam i morao da mu mamu u prolazu.. Vidim da je cica i ajde produzim dalje..Na prvoj pumpi staje i on..i krece verbalno peglanje..na skretanju za pumpu... Stvarno sam se drao i pokusavao da objasnim da ne moze tako..i da ce neko mozda ici 200 iz mesta..i da svaki neki dan neko od kolega pogine...AAAAAAAAA E sad to bi bila jedna od svakodnevnih situacija koju nebih mozda ni pricao da...u autu pored cice od 65 god., sedi sin koji je saobracajni inzinjer i neko mudo.. onda sam se stvarno potrudio da mu lepo objasnim..Krenuo je vi ono vi ovo, vi se provlacite..pa sta???je to razlog da ti mene skrsis ? itd..itd..na kraju smo se jedan drugom izvinuli i nastavili dalje..u komadu.. Valjda je nesto shvatio..pa makar malo..a bolje od caleta da je preuzeo volan..jer ovaj vozi sa teglama na glavi i refleksima mrtve zivuljke.. Trudim se da sam zahvalan silama koje me cuvaju... Jer nije dzaba receno "ko se cuva, i Bog ga cuva" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e nek si im rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca situacija za ovo, je ono sto se svim normalnim muskarcima desava.. Lepo vreme, lepe zene..dopicnjaci..noge u gazele..e i kad je jos pozamasan deholteeee, e onda mozes da vidis zvezde i zvezdice..dok te skupljaju po trotoaru..daleko bilo.. Najveca prednost desnog volana na kolima je upravo ta.. I upravo mi se vise puta desavalo da moram da zabodem kocnice..Uff Stvarno imamo lepe zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan hehehe,zbog tih dopicnjaka, prosle godine sam se tako sjebao da je to bila bruuuuuka.padnem na brdu u pozeskoj ulici na stanici pred 30-tak ljudi.zablenem se u neku bez gacica i nisam ukapirao da lik ispred mene staje da kupi jebene krofnice bez upaljenih sva cetiri mig.dok sam ja ukapirao sta je uradio,bodem malo prednju, vise zadnju i proklizam na sine!!!da jos veca nevolja bude,motor je bio od drugara zx9r sa celavom gumom.epilog:izguljena noga,motoru nista a ja ispao majmun.cini mi se da sam digao motor za 5 sec.i nestao od sramote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 8, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je sve ok, i da se šljunak može upotrebiti za druge bitnije stvar Možda je panično stisnuo kočnicu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5477 Napisano Jul 8, 2010 Integrisan, 13178 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A možda je uzeo od drugara motor da "proba". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je covek jednostavno naisao na fleku od ulja i u tom momentu stisnuo kocnicu + malo tezi motor i nije se snasao u toj situaciji. Najlogicnije mi deluje za iznenadan i nicim izazvan pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...