Jump to content

Moto Zajednica

Novi Beograd - danas 06 jul 2010, oko 15h

Recommended Posts

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Idem busom iz Zemuna ka Buvljaku, silazim na stanici, bus odlazi i oslobadja mi vidik na pandurski auto i oboren svetlo-sivi motor BG-26-XXX .

Lezi na levom boku u levoj traci (pravac od autoputa ka Zemunu), nekoliko metara ispred pesackog prelaza kod SUP NBGD (dvadesetak metara pre kruznog toka kod SUP-a).

Nema mnogo krhotina, patrolna kola sa rotacijom blokiraju traku, kontam da je uvidjaj vec zavrsen, nigde ni motorcikliste ni ostalih ucesnika sudara...

Pitam sladoledziju na stanici, sta se desilo - udario ga neki kolima od pozadi i pobegao (!?!), ovoga odvezla hitna...

Motor mi lici na V-Max, svetlo sive je boje sa crvenom sarom po rezervoaru, BG registracija...

Nisam uspeo da pridjem cika-policajcima i da pitam za detalje, nadam se da je vozac motora dobro a ovom sto je pobegao da ga opali sleper pun sljunka, preko haube i gepeka i da mu isto tako pobegne  >:( >:(>:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300
  Citiraj

+1... a ovom sto je pobegao da ga opali sleper pun sljunka, preko haube i gepeka i da mu isto tako pobegne  >:( >:(>:(

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon
  Citiraj

..

- udario ga neki kolima od pozadi i pobegao (!?!), ovoga odvezla hitna...

...ovoga se najvise plasim..kada te som sastavi od pozadi!

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Evo jutros uz prvu kafu gledao jutarnji program na pinku(ne znam sta mi bi),i izmedju ostalog prilog o saobracaju.Simpaticni novinar(il sta je vec) rece da je sinoc u Beogradu bilo tri saobracajke u kojima su ucestvovali motori.I apeluje na nas koji vozimo motore da postujemo saobracajne znake i da se ovakve stvari nece ponavljati!!! :o

A ovom sto je pobegao zelim,kao sto je neko rekao  pun sleper sljunka iz sporedne ulice.

• U prolazu, 31 postova

Veću glupost odavno nisam čuo.

Čoveka niko nije udario a još manje pobegao.

Lik je sam pao.

Ja sam bio 50 metara u srednjoj  traci iza njega i samim tim među prvima koji smo mu pomagali dok nije stigla policija i hitna pomoć.

Dzip ispred njega je uredno stao na pešački,a on je bez razloga,iako je mogao normalno da stane,zabo prednju kočnicu i pao na desnu stranu.

Tako da nemogu da verujem kakve gluposti ljudi pričaju.

• Svrati ponekad, 220 postova
  Citiraj

Veću glupost odavno nisam čuo.

Čoveka niko nije udario a još manje pobegao.

Lik je sam pao.

Ja sam bio 50 metara u srednjoj  traci iza njega i samim tim među prvima koji smo mu pomagali dok nije stigla policija i hitna pomoć.

Dzip ispred njega je uredno stao na pešački,a on je bez razloga,iako je mogao normalno da stane,zabo prednju kočnicu i pao na desnu stranu.

Tako da nemogu da verujem kakve gluposti ljudi pričaju.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :D :D :D :D :D :D ispostavi se na kraju da nema potrebe za kamionom punim sljunka!  ;D

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Uhh, s jedne strane da kazem - dobro je !

A sa druge, hmmm ... ne znam. Sta li mu bi da je zabode? Trenutak kasnije uocio da je ovaj ispred njega krenuo da koci ili vec stao?

A sladoledzija... zasto li pojedini imaju toliku potrebu da izmisljaju  ???

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Mozda da je momak bio na kursu..kod profesora Laze..

Nebi bilo kad bi bilo..

Drndam motore od 4-5 razreda osnovne i nikad me niko nista nije ucio..Smatram sebe za solidnog vozaca..motor mi pada samo u mestu...

Ali na kursu sam dodatno naucio kako i koliko mogu recimo maksimalno da kocim..i da izbegnem prepreku i da se zakucam u mestu..sa mojim brodom od motora..

Posle vezbanja takvih i slicnih stvari covek dodatno vlada i uziva u voznji siguran u sebe i mogucnosti svog magarca..

Ajd sad kad sam se raspricao...Juce mi izlece golf na smederevcu..koji me vidi da idem alio ne hebe i izlece na glavni put..Naravno da sam legao na svirenu..uz  kocenje..,ali sam i morao da mu mamu u prolazu..

Vidim da je cica i ajde produzim dalje..Na prvoj pumpi staje i on..i krece verbalno peglanje..na skretanju za pumpu...

Stvarno sam se drao i pokusavao da objasnim da ne moze tako..i da ce neko mozda ici 200 iz mesta..i da svaki neki dan neko od kolega pogine...AAAAAAAAA

E sad to bi bila jedna od svakodnevnih situacija koju nebih mozda ni pricao da...u autu pored cice od 65 god., sedi sin koji je saobracajni inzinjer i neko mudo.. onda sam se stvarno potrudio da mu lepo objasnim..Krenuo je vi ono vi ovo, vi se provlacite..pa sta???je to razlog da ti mene skrsis ?

itd..itd..na kraju smo se jedan drugom izvinuli i nastavili dalje..u komadu..

Valjda je nesto shvatio..pa makar malo..a bolje od caleta da je preuzeo volan..jer ovaj vozi sa teglama na glavi i refleksima mrtve zivuljke..

Trudim se da sam zahvalan silama koje me cuvaju...

Jer nije dzaba receno "ko se cuva, i Bog ga cuva"

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Moguca situacija za ovo, je ono sto se svim normalnim muskarcima desava..

Lepo vreme, lepe zene..dopicnjaci..noge u gazele..e i kad je jos pozamasan deholteeee,

e onda mozes da vidis zvezde i zvezdice..dok te skupljaju po trotoaru..daleko bilo..

Najveca prednost desnog volana na kolima je upravo ta..

I upravo mi se vise puta desavalo da moram da zabodem kocnice..Uff

Stvarno imamo lepe zene :)

• Svrati ponekad, 178 postova

hehehe,zbog tih dopicnjaka, prosle godine sam se tako sjebao da je to bila bruuuuuka.padnem na brdu u pozeskoj ulici na stanici pred 30-tak ljudi.zablenem se u neku bez gacica i nisam ukapirao da lik ispred mene staje da kupi jebene krofnice bez upaljenih sva cetiri mig.dok sam ja ukapirao sta je uradio,bodem malo prednju, vise zadnju i proklizam na sine!!!da jos veca nevolja bude,motor je bio od drugara zx9r sa celavom gumom.epilog:izguljena noga,motoru nista a ja ispao majmun.cini mi se da sam digao motor za 5 sec.i nestao od sramote. :D

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Bitno da je sve ok, i da se šljunak može upotrebiti za druge bitnije stvar  8)

Možda je panično stisnuo kočnicu.......

• Drug član, 2265 postova

Mozda je covek jednostavno naisao na fleku od ulja i u tom momentu stisnuo kocnicu + malo tezi motor i nije se snasao u toj situaciji.

Najlogicnije mi deluje za iznenadan i nicim izazvan pad.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja