Mikka 431 Napisano April 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugar Vaske i ja, protegli tockove od divchibara i Valjeva, svratili u Tadica Mlin na riblju corbu i pastrmku ! i od srca preporucujem !!! Vreme i dan, savrseni za voznju, putevi na divcibarama prazni pa smo malo krivinarili ! Mrzelo me da nosim aparat pa sam fotkao telefonom !!! Sorry :oops: Tadica Mlin !!! :food: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljepo,a vidim da si stavio i stitnike na cilindre :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ljepo' date='a vidim da si stavio i stitnike na cilindre :finga:[/quote'] Ooooo da ! muka me naterala ! mora da se kivinari i vezba za sledecu voznju s'tobom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljepo' date='a vidim da si stavio i stitnike na cilindre :finga:[/quote'] Ooooo da ! muka me naterala ! mora da se kivinari i vezba za sledecu voznju s'tobom !!! to ce biti borba... opet Avala ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ljepo' date='a vidim da si stavio i stitnike na cilindre :finga:[/quote'] Ooooo da ! muka me naterala ! mora da se kivinari i vezba za sledecu voznju s'tobom !!! to ce biti borba... opet Avala ili ...? Koja crna borba ! moram bar 10god da vezbam za velikog mastora koji varaderom srtuze usi !!! moze avala ali bolje divcibare !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 13, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, Mikko nemoj vise ni da nosis aparat, bolje ti ide sa mobilnim! :mrgreen: Salim se, super voznja i odlicne slike - kao i obicno! :wink: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu novost za tebe,najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam 1200 gs adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 13, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe' date=' Mikko nemoj vise ni da nosis aparat, bolje ti ide sa mobilnim! :mrgreen: Salim se, super voznja i odlicne slike - kao i obicno! :wink: :kul:[/quote'] Xe xe !!! fala, fala ! :oops: imam jednu novost za tebe' date='najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam1200 gs adventure[/quote'] Uuuuuu !!! ma napucacu i ja GS-a da bude ADV ! lepa vest ! Znaci pravimo novi klan !!! ima da crknu sTromasi !!! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe' date=' Mikko nemoj vise ni da nosis aparat, bolje ti ide sa mobilnim! :mrgreen: Salim se, super voznja i odlicne slike - kao i obicno! :wink: :kul:[/quote'] Xe xe !!! fala, fala ! :oops: imam jednu novost za tebe' date='najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam1200 gs adventure[/quote'] Uuuuuu !!! ma napucacu i ja GS-a da bude ADV ! lepa vest ! Znaci pravimo novi klan !!! ima da crknu sTromasi !!! :mrgreen: Jedna je sekta i to BMW, podsekte nisu dozvoljenje! Necemo dozvoliti da se sekta raspadne kao tamo neke nazovisekte Tura je super, svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , Mikka ......kao i uvek ! Svaka cast ! PS. sledeci put ne zaboravi aparat ,nemoj da te mrzi......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 14, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Tadica mlin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 15, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu novost za tebe' date='najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam1200 gs adventure[/quote'] E onda ces i ti moci na off-road ture kao Mikka i neki :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu novost za tebe' date='najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam1200 gs adventure[/quote'] E onda ces i ti moci na off-road ture kao Mikka i neki :mrgreen: radim ja to i sa Varaderom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu novost za tebe' date='najvjerojatnije na kraju ljeta uzimam1200 gs adventure[/quote'] E onda ces i ti moci na off-road ture kao Mikka i neki :mrgreen: radim ja to i sa Varaderom Ne, ne radis ti SAMO TO sa Varaderom..sa Varaderom èudo radiš...vido ja A mislim iskren da budem, da kod tebe to konkretno i nema neke veze sa motorom, sta god da ti covek da da vozis, isto bi bilo. Posle 2 do 3 km motor bi sam isao tamo gde mu kazes i kako mu kazes Takav sam ja utisak stekao. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan volim se nekada malo "ispuhati",samo nevolim ono probijanje kroz grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan samo nevolim ono probijanje kroz grad Ni ja, ali znamo ko je potegao i zasto je tako bilo, da se ne udalljavamo od ove teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan drugi put kada dodjem idemo u divchibare,cini mi se zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan drugi put kada dodjem idemo u divchibare' date='cini mi se zanimljivo[/quote'] ili do Tare !!! odlicna voznjica i klopa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan drugi put kada dodjem idemo u divchibare' date='cini mi se zanimljivo[/quote'] ili do Tare !!! odlicna voznjica i klopa ! Jebesh Dichibaros-TARA! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan drugi put kada dodjem idemo u divchibare' date='cini mi se zanimljivo[/quote'] ili do Tare !!! odlicna voznjica i klopa ! Jebesh Dichibaros-TARA! :thumbs_up: ma samo da se ide ako je dobra ekipa,nije uopce bitno gdje :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 16, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan drugi put kada dodjem idemo u divchibare' date='cini mi se zanimljivo[/quote'] ili do Tare !!! odlicna voznjica i klopa ! Jebesh Dichibaros-TARA! :thumbs_up: ma samo da se ide ako je dobra ekipa,nije uopce bitno gdje :fcab: Tako je Sale ! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 16, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste mislili bez mene??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste mislili bez mene??? nikako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .. ako je dobra ekipa' date='nije uopce bitno gdje :fcab:[/quote']Savrsheno tochno,kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi Tadica mlin? Pa na uscu Gradca u Kolubaru...kod velike brane. Kad iz Valjeva krenes na Divcibare, pre onog trosnog mosta sto odvaja dva puta (preko Rajkovica i na Kaonu), skrene se desno. Ma ako bas hoces da posetis, pitaj svakog prolaznika u Valjevu gde je brana na Gradcu, a kad dodjes tamo pitaj gde je Tadica mlin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...