Suzuki Savage Ls650 9 Napisano April 27, 2015 TarikNP, 56 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda Magna vf750c rc43 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze naci pogonski kaish za suzuki savage i koliko je para koliko sam uspeo da saznam i neznam jeli tachno 133 zuba ima??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano April 27, 2015 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ces podatak pre dobiti u podforumu motocikli - garaza... U svakom slucaju probaj da okrenes 3T Racing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desi kad kais pukne u voznji, recimo na punom gasu (150 km/h)? Nas dvoje krenuli do Petnice i negde pre Lazarevca pri brzini od oko 90 na sat, zadnji točak zablokira, zanesosmo se malo, ali odma je i popustio jer su se odvojile centrifugalne lamelice od korpe. OPASNO veoma, jer je iza nas bila kolona. Sreća te sam vozio desno, uz ivicu inije bilo na nekom obaranju u krivini. Delovi , parčići kaiša se zabiju svuda gde mogu i gde nađu šupljinu, kanapi iz kaiša se omotaju oko osovine, zabiju se izmedju remenica....ma muku sam imao dok sam sve parčiće povadio. Nazvao Lalajka, došao po nas, odvezo na piće, odvezao na bus stanicu za BGD i ja se sa novim kaišem i alatom vratio i zamenio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...