Jump to content

Moto Zajednica

HEPENINGH

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova

Znam, ali pošto vodim klinca(prvi put je na stazi) neæu iæi zbog gužve na stazi. U kontaktu sam sa momcima iz Banja Luke i idem na 2 dana kada staza bude slobodna. Može neko sa mnon ako je raspoložen.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Moji su otišli sinoæ...nisu nabili neka vremena ( frka im je ,nove mašine,nova R 1,serijske plastike,gume,poèetak sezone i tako to,pa se nisu baš ložili,ali su vremena za poštovanje 1:20,00 i niže ),ali su sa starim mašinama prošle godine terali 1:17,50,a to je žiška na ovoj stazi...ma kada izgustiraju nove mašine biæe vatre... 8)8)8)

Guest Stronser

Vikend je bio ok ! posle 3 sata voznje i puno musica na mom stritfajtu preko hrvatske stigli u Zaluzane, na prednjem do organizatora trke sto je EKIPA odlicno Docekala! sve u svemu ne bas puno motora vozilo se u dve grupe jedna Rejs i druga Civilna sto je na stazi ok. Sone iz Doboja je malo tockirao, pa sam onda ja ,MALO' ali kada je moja suvozacica Hrabro kao i uvek sela Izmamismo par jakih aplauza ! super su momci i u organizaciji a i civili Vece je bilo odlicno ali sutradan je bio rezervisan za Auta i jbg gas nazad ! VREDELO JE SVAKI CENT UTROSENIH PARA MOZDA I VISE !!! Imam kontakt sa momcima iz B Luke a i rekose mi da se na stazi moze voziti radnim danima sto je po meni OK !

Guest diRRty
Vikend je bio ok ! posle 3 sata voznje i puno musica na mom stritfajtu preko hrvatske stigli u Zaluzane' date=' na prednjem do organizatora trke sto je EKIPA odlicno Docekala! sve u svemu ne bas puno motora vozilo se u dve grupe jedna Rejs i druga Civilna sto je na stazi ok. Sone iz Doboja je malo tockirao, pa sam onda ja ,MALO' ali kada je moja suvozacica Hrabro kao i uvek sela Izmamismo par jakih aplauza ! super su momci i u organizaciji a i civili Vece je bilo odlicno ali sutradan je bio rezervisan za Auta i jbg gas nazad ! VREDELO JE SVAKI CENT UTROSENIH PARA MOZDA I VISE !!! Imam kontakt sa momcima iz B Luke a i rekose mi da se na stazi moze voziti radnim danima sto je po meni OK ![/quote']

Ekstra kolega, svaka cast za odlazak.Suvozacica je najjaci stunter na svetu

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja