muljaz 2130 Napisano Jul 4, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem apriliu leonardo 250. Motor je bukvalno kao nov. Vozila ga je zena vojno lice invalid u penziji, samo nedeljom u crkvu. Presao je 17000 km, ali smo podigli sat na 42000 zbog carine. Registrovan je godinu dana, nove gume, servisiran, bez ulaganja cele sezone. Za vise informacija budite slobodni da pitate ovde ili pozovete na 0638295104 (Muljaz) Cena 1300evra. Razmisljao sam da ga ostavim za sebe ali trebaju mi pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem apriliu leonardo 250. Motor je bukvalno kao nov. Vozila ga je zena vojno lice invalid u penziji, samo nedeljom u crkvu. Presao je 17000 km, ali smo podigli sat na 42000 zbog carine. Registrovan je godinu dana, nove gume, servisiran, bez ulaganja cele sezone. Za vise informacija budite slobodni da pitate ovde ili pozovete na 0638295104 (Muljaz) Cena 1300evra. Razmisljao sam da ga ostavim za sebe ali trebaju mi pare na vozao se sa ovakvim 125 cc,lep primerak,srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem apriliu leonardo 250. Motor je bukvalno kao nov. Vozila ga je zena vojno lice invalid u penziji, samo nedeljom u crkvu. Presao je 17000 km, ali smo podigli sat na 42000 zbog carine. Registrovan je godinu dana, nove gume, servisiran, bez ulaganja cele sezone. Za vise informacija budite slobodni da pitate ovde ili pozovete na 0638295104 (Muljaz) Cena 1300evra. Razmisljao sam da ga ostavim za sebe ali trebaju mi pare Brate, neko ce te shvatiti ozbiljno Kako god, predivan primerak. Vredi ovu lovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se trkamo, dal ce pre meni da stigne motor ili da ti prodas svoj? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se trkamo, dal ce pre meni da stigne motor ili da ti prodas svoj? ;D Nemoj da ti uzima pare koje si spremio za carinu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 5, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ubedjen da cu sledece sedmice prodati ovo. Brate, neko ce te shvatiti ozbiljno Kako god, predivan primerak. Vredi ovu lovu. Pa i jesam ozbiljan, vidis da nigde nema smajli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ovo realno vredi svaki dinar ... prelep je motor osh menjash za poshtara i da me sachekash jedno 100 god za pare ((( shalim se naravno ovo za postara i pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 8, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Uz motor poklon prva pomoc i sajla za slepanje. ovo realno vredi svaki dinar ... prelep je motor osh menjash za poshtara i da me sachekash jedno 100 god za pare ((( shalim se naravno ovo za postara i pare Mogu da menjam za pare, a za postara cu da te cekam jedno 100 godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Uz motor poklon prva pomoc i sajla za slepanje. Znači nekompletan!? A gde su rezervni točak, PP aparat i lanci za sneg? Stvarno si pokvaren, tolike pare tražiš za skuter, a ne daš osnovnu opremu. Bruka!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 8, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Uz motor poklon prva pomoc i sajla za slepanje. Znači nekompletan!? A gde su rezervni točak, PP aparat i lanci za sneg? Stvarno si pokvaren, tolike pare tražiš za skuter, a ne daš osnovnu opremu. Bruka!!! A to kad drugi put budem rekao AKTUELNO. Necu da spustam cenu nego cu da dodajem opremu Nekoliko njih je zvalo da pita, a ja sam zaboravio da napisem, 2000. godiste je motor ( izgledao kao da je 2008.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 88 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem apriliu leonardo 250. Motor je bukvalno kao nov. Vozila ga je zena vojno lice invalid u penziji, samo nedeljom u crkvu. Presao je 17000 km, ali smo podigli sat na 42000 zbog carine. Registrovan je godinu dana, nove gume, servisiran, bez ulaganja cele sezone. Za vise informacija budite slobodni da pitate ovde ili pozovete na 0638295104 (Muljaz) Cena 1300evra. Razmisljao sam da ga ostavim za sebe ali trebaju mi pare mene interesuje jel i registovan na invalida zbog manje registracije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 10, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio do prosle godine. Zena je preminula i ostavila u amanet da se motor odmah posle njene smrti prevede. Sad je registrovan jos 11 meseci i 10 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 14, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubih opkaldu, kiru stigao motor. Samo da kazem zbog onih koji u buduce budu zvali ili pisali. Nije Ivanjica toliko daleko. Asfaltni put vodi do Ivanjice i uopste nije lose kao sto je bilo u doba Branislava Nusica, kad su ljudi ovde dolazili po kazni. To je samo 180km od Beograda ili 2 sata i 15 min lagane voznje. Ja sam presao najmanje 1500km, potrosio jedno 50 evra telefona, i prelistao jedno 30kg oglasa dok sam trazioi da kupim ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 14, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Izgubih opkaldu, kiru stigao motor. Samo da kazem zbog onih koji u buduce budu zvali ili pisali. Nije Ivanjica toliko daleko. Asfaltni put vodi do Ivanjice i uopste nije lose kao sto je bilo u doba Branislava Nusica, kad su ljudi ovde dolazili po kazni. To je samo 180km od Beograda ili 2 sata i 15 min lagane voznje. Ja sam presao najmanje 1500km, potrosio jedno 50 evra telefona, i prelistao jedno 30kg oglasa dok sam trazioi da kupim ovo kakav Kralj ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste skuter i da li se vodi na tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 14, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste je 2000. i vodi se na mene vec dve godine. Mislim cak i da je regularan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13659 Napisano Jul 14, 2010 Ne silazi, 7602 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napomenuo da je Kenedi ubijen na ovom skuteru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primerak, takvog je vozila moja bivsa cura 3 godine i nije imala nikakav maler sa njime, mozda joj se guma probusila koji put ali gume se uvek buse...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 14, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od retkih mana ovog skutera je ta da trosi gorivo. Ranije onaj skuter sto nisam imao nije trosio nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pošto onaj "RANIJE", i daj još neke podatke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 16, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak predlozio ovaj sad. Trosi 3.5-4l vise nego onaj, ali zato ide 130. Onaj RANIJE nije isao nikako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Jul 23, 2010 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ste priliku da kupite izuzetan motorin po vrlo prihvatljivoj ceni, ali niste hteli. Jedino u svoj ovoj situaciji mi je milo sto ga je kupio dobar drugar iz Ivanjice pa cu i dalje moci da ga vidjam. Prosli smo mnogo lepih kilometara, pa mi je malo i zao sto sam ga prodao. Ja odoh danas da kupim drugi, a ovaj neka posluzi drugog vlasnika kao sto je i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ste priliku da kupite izuzetan motorin po vrlo prihvatljivoj ceni, ali niste hteli. Jedino u svoj ovoj situaciji mi je milo sto ga je kupio dobar drugar iz Ivanjice pa cu i dalje moci da ga vidjam. Prosli smo mnogo lepih kilometara, pa mi je malo i zao sto sam ga prodao. Ja odoh danas da kupim drugi, a ovaj neka posluzi drugog vlasnika kao sto je i mene E pa druže, neka ti je sa srećom i prodaja starog i kupovina novog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 23, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, sa srecom oko kupovine motora, mada sam video sledece motorce. Izgleda lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jo-jo 0 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: BAČ Prijavi odgovor kao problematičan motor lepo izgleda :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...