Jump to content

Moto Zajednica

Zamalo direktan sudar!

Recommended Posts

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Na putu od Ibarske magistrale prema Rakovici na jednoj od krivina na put mi je istrcala veca grupa kerova lutalica u nameri da me ujede ili samo juri.Tako su se postavili da su zauzeli celu moju traku kako ih ne bi udario i time rizikovao da i ja padnem naglo kocim i prelazim u suprotnu traku nekih 1.5 m. u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog smera, naglo obaram motor u desno i dajem gas i tako izbegavam sudar.Da sam u tom trenutku imao nesto, pobio bih sve te kerove.Ovom prilikom bih se izvinio vozacu kamiona i zahvalio sto je i on dobro odreagovao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Na putu od Ibarske magistrale prema Rakovici na jednoj od krivina na put mi je istrcala veca grupa kerova lutalica u nameri da me ujede ili samo juri.Tako su se postavili da su zauzeli celu moju traku kako ih ne bi udario i time rizikovao da i ja padnem naglo kocim i prelazim u suprotnu traku nekih 1.5 m. u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog smera, naglo obaram motor u desno i dajem gas i tako izbegavam sudar.Da sam u tom trenutku imao nesto, pobio bih sve te kerove.Ovom prilikom bih se izvinio vozacu kamiona i zahvalio sto je i on dobro odreagovao.

Kakvo izbegavanje, samo nastavis da vozis, samo sebe uvalis u vece s***je naglim manevrisanjem, jos ako nije siroka ulica, uzas........meni prekjuce izletela tri kera u Milutina Milankovica na pola metra u mrklom mraku, samo sam se usro kad sam ih video, ali instiktivno kao kad vozis kola......samo nastavis, jebiga, nekako mi to sigurnije  :) Zvao sam zoohigijenu pre tri meseca, posto ima brda lutalica u 44om i maltretiraju kako im se cefne, posto nisu hteli da dodju, seo sam u kola i poceo da ih jurim  8) Jedino moguce resenje  8)

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

naglo koci, okreci i briši.

• U prolazu, 78 postova

Nisam mogao da dam gas jer bi udario u nekog kera i verovatno pao a da kocim i bezim nisam mogao ni to jer su mi iznenada izleteli i preprecili put.Nemoze covek da bude pametan sta da uradi u takvim situacijama, par puta kada ih je bilo manje i jesam dao gas i pobagao im ali ovo je bila sah-mat pozicija.A da su postali napast to stoji i u drugim delovima grada je ista situacija kao i na Novom Beogradu.Ja inace mnogo volim zivotinje ali ovo je previse.Ljudi sta da radimo? ???

• Integrisan, 10023 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Dobro si prosao. Imao sam vise takvih situacija i iz njih sam naucio da ne treba skretati vec smanjiti brzinu i ici pravo na njih...Instiktivno se sklanjaju, kad god sam probao da izbegavam nekako uvek idu "pod tocak".

Pozdrav Nenad.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Tako je. Bas je bilo glupo da rizikujes svoj zivot zbog dzukele bezobrazne. Oduzmi gas sto vise a oni ce se instiktivno pomeriti, samo zadrzi putanju. Mogle su kineske gume da te izdaju na tom manevru i da zavrsis pod kamionom pu pu daleko bilo. Nemoj to vise da radis.

Kolko znam Keeway ima Kenda gume koje su nesto malo bolje od onih sto deca imaju na auticima na akumulator sto se voze po parku....

• MotoDJIR.com, 1447 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015

Nogama jakooo stisnes rezervoar,pustis gas i samo pravo...NE MENJATI PUTANJU!!

Vise puta probao...

Sve ostalo samo veci rizik!!!

• Zainteresovan, 582 postova

Moju tablicu moze da skine samo zajedno sa branikom... ;D ;D ;D

Vise puta ostajala na putu, u sancu itd, iz raznih razloga pa je zato zasrafljena... ;D ;D

• Svrati ponekad, 178 postova

kakva ludnica,jbt,al sam se smejao kao lud.ovi psi nisu normalni!!!!zakacis se sa komsijama(pod uslovom da ti cackaju motor),castis onu dvojicu po pljeku i da vidis kad pocnu da mlate tablice po komsiluku a ti napravis pult za izgubljeno-nadjeno i naplatis po tabli 1000 dindzi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D .za par dana uzmes dobark5-k6 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 78 postova

Zahvalio bih se svima na odgovorima, nadam se da su i ostali koji nisu do sada imali ovakve situacije procitali odgovore i da nece napraviti istu gresku kao ja.Pozdrav!

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Ténéré XTZ 750

mene ne diraju..

valjda prepoznaju kineski motor, mozda misle i da sam ja kinez pa kazu bolje da ga ne diramo  :D

+1 za misljenje da zadrzis pravac kretanja samo! :)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kad kerovima naidje neko ko je video ove klipove, nece se dobro provesti...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja