Gile13 4 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu od Ibarske magistrale prema Rakovici na jednoj od krivina na put mi je istrcala veca grupa kerova lutalica u nameri da me ujede ili samo juri.Tako su se postavili da su zauzeli celu moju traku kako ih ne bi udario i time rizikovao da i ja padnem naglo kocim i prelazim u suprotnu traku nekih 1.5 m. u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog smera, naglo obaram motor u desno i dajem gas i tako izbegavam sudar.Da sam u tom trenutku imao nesto, pobio bih sve te kerove.Ovom prilikom bih se izvinio vozacu kamiona i zahvalio sto je i on dobro odreagovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 4, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Na putu od Ibarske magistrale prema Rakovici na jednoj od krivina na put mi je istrcala veca grupa kerova lutalica u nameri da me ujede ili samo juri.Tako su se postavili da su zauzeli celu moju traku kako ih ne bi udario i time rizikovao da i ja padnem naglo kocim i prelazim u suprotnu traku nekih 1.5 m. u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog smera, naglo obaram motor u desno i dajem gas i tako izbegavam sudar.Da sam u tom trenutku imao nesto, pobio bih sve te kerove.Ovom prilikom bih se izvinio vozacu kamiona i zahvalio sto je i on dobro odreagovao. Kakvo izbegavanje, samo nastavis da vozis, samo sebe uvalis u vece s***je naglim manevrisanjem, jos ako nije siroka ulica, uzas........meni prekjuce izletela tri kera u Milutina Milankovica na pola metra u mrklom mraku, samo sam se usro kad sam ih video, ali instiktivno kao kad vozis kola......samo nastavis, jebiga, nekako mi to sigurnije Zvao sam zoohigijenu pre tri meseca, posto ima brda lutalica u 44om i maltretiraju kako im se cefne, posto nisu hteli da dodju, seo sam u kola i poceo da ih jurim Jedino moguce resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Na putu od Ibarske magistrale prema Rakovici na jednoj od krivina na put mi je istrcala veca grupa kerova lutalica u nameri da me ujede ili samo juri.Tako su se postavili da su zauzeli celu moju traku kako ih ne bi udario i time rizikovao da i ja padnem naglo kocim i prelazim u suprotnu traku nekih 1.5 m. u tom trenutku nailazi kamion iz suprotnog smera, naglo obaram motor u desno i dajem gas i tako izbegavam sudar.Da sam u tom trenutku imao nesto, pobio bih sve te kerove.Ovom prilikom bih se izvinio vozacu kamiona i zahvalio sto je i on dobro odreagovao. naglo koci, okreci i briši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da dam gas jer bi udario u nekog kera i verovatno pao a da kocim i bezim nisam mogao ni to jer su mi iznenada izleteli i preprecili put.Nemoze covek da bude pametan sta da uradi u takvim situacijama, par puta kada ih je bilo manje i jesam dao gas i pobagao im ali ovo je bila sah-mat pozicija.A da su postali napast to stoji i u drugim delovima grada je ista situacija kao i na Novom Beogradu.Ja inace mnogo volim zivotinje ali ovo je previse.Ljudi sta da radimo? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23873 Napisano Jul 4, 2010 Integrisan, 10023 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prosao. Imao sam vise takvih situacija i iz njih sam naucio da ne treba skretati vec smanjiti brzinu i ici pravo na njih...Instiktivno se sklanjaju, kad god sam probao da izbegavam nekako uvek idu "pod tocak". Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Bas je bilo glupo da rizikujes svoj zivot zbog dzukele bezobrazne. Oduzmi gas sto vise a oni ce se instiktivno pomeriti, samo zadrzi putanju. Mogle su kineske gume da te izdaju na tom manevru i da zavrsis pod kamionom pu pu daleko bilo. Nemoj to vise da radis. Kolko znam Keeway ima Kenda gume koje su nesto malo bolje od onih sto deca imaju na auticima na akumulator sto se voze po parku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7943 Napisano Jul 4, 2010 MotoDJIR.com, 1447 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nogama jakooo stisnes rezervoar,pustis gas i samo pravo...NE MENJATI PUTANJU!! Vise puta probao... Sve ostalo samo veci rizik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 5, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se pasa, postali su opasni, napadaju sve i otimaju!!!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 5, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan kakva banda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj pas je placen da skida tablice ako su prljave ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moju tablicu moze da skine samo zajedno sa branikom... ;D ;D ;D Vise puta ostajala na putu, u sancu itd, iz raznih razloga pa je zato zasrafljena... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan usporis,stisnes kvacilo i das pun gas veruj mi da beze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan kakva ludnica,jbt,al sam se smejao kao lud.ovi psi nisu normalni!!!!zakacis se sa komsijama(pod uslovom da ti cackaju motor),castis onu dvojicu po pljeku i da vidis kad pocnu da mlate tablice po komsiluku a ti napravis pult za izgubljeno-nadjeno i naplatis po tabli 1000 dindzi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D .za par dana uzmes dobark5-k6 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se svima na odgovorima, nadam se da su i ostali koji nisu do sada imali ovakve situacije procitali odgovore i da nece napraviti istu gresku kao ja.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan super su pasici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jul 5, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se pasa, postali su opasni, napadaju sve i otimaju!!!!!! :o jbt-e ne mogu da vjerujem. :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha ne verujem moj kraj ;D ;D ;D a taman sam mislio da su kinezi pojeli sve lutalice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mene ne diraju.. valjda prepoznaju kineski motor, mozda misle i da sam ja kinez pa kazu bolje da ga ne diramo +1 za misljenje da zadrzis pravac kretanja samo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kerovima naidje neko ko je video ove klipove, nece se dobro provesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...