doktor 4801 Napisano Jul 4, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu CR 125 R, cross, 1998. god. u odlicnom stanju, sa papirima. Moze zamena za Yamahu XT 600 slicne vrednosti. Cena 1600E. 063/466403 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, reshio si da predjesh na pravu mashinu. ;D No, super ti izgleda ova Honda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, reshio si da predjesh na pravu mashinu. ;D No, super ti izgleda ova Honda. Nemam vise sa kim da se vozim...ne mogu sam u planinu, ne bi me nikad nasli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 5, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovo da izvuce odraslog covjeka uz neku ozbiljniju "stranu"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6425 Napisano Jul 5, 2010 Enduraš, 6392 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, reshio si da predjesh na pravu mashinu. ;D No, super ti izgleda ova Honda. Nemam vise sa kim da se vozim...ne mogu sam u planinu, ne bi me nikad nasli Dal je moguce da u gradu endurasa i kros motora vise nema ni jedne ekipe koja voza po Gocu ? Steta sto ga prodajes i opremu si nakupovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što ofujem oglas ali ista slika je kod mene . Živim u gradu od 200000 stanovnika a da bih išao da vozim idem u susjedni grad koji je udaljen 60 km. Mislim da ovo nije prvi oglas ovdje zbog ovog razloga , tužno zaista . Srećno sa prodajom kad već nisi uspio da zaraziš nekoga . poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TT600 iz Vrshca je hteo da menja svoju mashinu za neki takmicharski. Ne znam samo dal mu CRka ima dovoljno konja al ga pitaj, ako ti to odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, reshio si da predjesh na pravu mashinu. ;D No, super ti izgleda ova Honda. Nemam vise sa kim da se vozim...ne mogu sam u planinu, ne bi me nikad nasli Dal je moguce da u gradu endurasa i kros motora vise nema ni jedne ekipe koja voza po Gocu ? Steta sto ga prodajes i opremu si nakupovao... Oprema nece da propadne, samo sa nekim XT-om mogu da vozam neke ture po planini sto nisam mogao sa CR-om, a i mogu sam. Ljudi sa kojima sam se ja vozio, ili su se povredili ili su prodali motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se usedlash na bratsku mi mashinu, zovi da utabamo Stolove. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da u gradu endurasa i kros motora vise nema ni jedne ekipe koja voza po Gocu ? Steta sto ga prodajes i opremu si nakupovao... Ima jedna ekipa shto non stop ore ove planine oko Kraljeva - Moto drushtvo Stolovi. Mada, za mene mnogo mlada ekipa (mislio sam da ovo nikad necu da kazhem ). Sorry za off Doco. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovo da izvuce odraslog covjeka uz neku ozbiljniju "stranu"? ovo vuche ko nenormalno, mada zahteva "malo bolju" tehniku voznje, meni treba vremena da se sa 4T prebacim na 2T filozofiju pa ga josh malo teram onako da ne kazem zenski. Imam oko 80 kila (plus minus 2-3, vishe plus nego minus ). I mashina josh toliko ima, a skoro 40 konja pa sad vidite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan iz istog razloga sam i ja stavio moj cross na oglas...za enduro vec i moze da se nadje ekipa u okolini ali za pravi cross je sve preko 10-ak km asfalta mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan iz istog razloga sam i ja stavio moj cross na oglas...za enduro vec i moze da se nadje ekipa u okolini ali za pravi cross je sve preko 10-ak km asfalta mnogo. Bas tako... Jel moze ovo da izvuce odraslog covjeka uz neku ozbiljniju "stranu"? Neki drugari koji su probali moj motor kazu da je bas utegnut i da ide dobro...ja sam se cudio gde to sve izlazi, cini mi se da na mnogim mestima bi se namucio i peske, a imam oko 95kg. Jedino gde sam imao problem je kod dosta dugih i strmih uspona gde je neravan teren a nemas dovoljno prostora za zalet. Ako na pola brda padnu obrtaji, tesko do vrha. Mada u sustini, preorali smo planinu i takvih uspona je bas malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad se usedlash na bratsku mi mashinu, zovi da utabamo Stolove. ;D A i dalje... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan iz istog razloga sam i ja stavio moj cross na oglas...za enduro vec i moze da se nadje ekipa u okolini ali za pravi cross je sve preko 10-ak km asfalta mnogo. Bas tako... Jel moze ovo da izvuce odraslog covjeka uz neku ozbiljniju "stranu"? Neki drugari koji su probali moj motor kazu da je bas utegnut i da ide dobro...ja sam se cudio gde to sve izlazi, cini mi se da na mnogim mestima bi se namucio i peske, a imam oko 95kg. Jedino gde sam imao problem je kod dosta dugih i strmih uspona gde je neravan teren a nemas dovoljno prostora za zalet. Ako na pola brda padnu obrtaji, tesko do vrha. Mada u sustini, preorali smo planinu i takvih uspona je bas malo. Bez ljutnje , ali umeshao bih se malo. Ovo ipak zavisi od tehnike voznje, dobri vozachi (ja nisam taj josh uvek, samo sam ih gledao) izlaze sa CRkom gde drugi motori ne mogu vozeci na kvachilu, tako ako ste u treningu obrtaji su stalno visoki. Chisto je stil voznje zahtevniji po pitanju znanja i vezbe, ali kad se savlada tada je teze obuzdati motor, a pitanje dal ce izvuche je izlishno.... Izninjavam se za off oglasa, mislim da treba ipak objasniti kakav je ovo motor, chisto zlo koje stvara adrenalinske zavisnike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 13, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jul 19, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podlozno dogovoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Avgust 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena...neka neko ponudi nesto...ako moze enduro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan koji su ti motori zanimnjivi za menjazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Avgust 7, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan koji su ti motori zanimnjivi za menjazu Najpre Yamaha XT 600, a mozda i nesto slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Avgust 13, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Navali narode, moze dogovor oko cene...ponudite nesto za zamenu...stoji mi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1300E... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ako prodam skut , uzimam .... samo da se ne proda ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako prodam skut , uzimam .... samo da se ne proda ... Ako me nije pozvalo preko 30 ljudi nije ni jedan...i niko nije dosao da pogleda...tako da... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti skuter i neka doplata ne vrsi posao ... motor mi se svidja , chucemo se da svratim da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...