mungos 910 Napisano Jul 6, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne primaj Mungosa,[glow=red,2,300] Kacarevci su poznati lopovi[/glow]! ;D (Joj, ubice me sad zbog ovog. Aj' popi tamo nestro za pokoj mi dusi, gotov sam! ;D ) Hvala za putopis! Odlican, ko i uvek! To je zato jer učimo školu u Pančevu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Ne slusaj ga, ne zna sta prica ajd da si rekao "oprosti mu boze, ne zna sta govori" ili tako nesto....Ovako mnogo ozbiljno zvuci. Zato je tu smajli Dacu ti da probas FJR-a kad budes u prolazu pa ces sam povuci sta si rekao o "teretnjacima" I ja sam isto svašta nešto pričo o teretnjacima, jel mogu i ja za probnu vožnju da se upišem? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ne bude naopako shvaceno, nemam ja nista protiv Kacarevaca, cak naprotiv, imam tamo i neke skolske drugare, i drugare iz bivse firme, sve sjajni momci! Nego ja zapravo mrzim te Svajcarce, e to je zlo nevidjeno. Pa kad god moji drugaru Kacarevci odu u Svajcarsku, a ovi ih zlikovci po'apse! :-X :-[ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ne slusaj ga, ne zna sta prica ajd da si rekao "oprosti mu boze, ne zna sta govori" ili tako nesto....Ovako mnogo ozbiljno zvuci. Zato je tu smajli Dacu ti da probas FJR-a kad budes u prolazu pa ces sam povuci sta si rekao o "teretnjacima" I ja sam isto svašta nešto pričo o teretnjacima, jel mogu i ja za probnu vožnju da se upišem? ;D Nema upisivanja za probnu voznju, u pitanju je moto-razmena Volim i ja da probam te vase prdavce (sve ispod 250kg ;D ) Pokvarismo coveku lep putopis, molim zainteresovane da svrate u Tirol bez najave i bez daljeg off-ovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 8, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ne bude naopako shvaceno, nemam ja nista protiv Kacarevaca, cak naprotiv, imam tamo i neke skolske drugare, i drugare iz bivse firme, sve sjajni momci! Nego ja zapravo mrzim te Svajcarce, e to je zlo nevidjeno. Pa kad god moji drugaru Kacarevci odu u Svajcarsku, a ovi ih zlikovci po'apse! :-X :-[ ??? Ma mrze nas jer smo bolji od njih. Oni kraduckaju na kamatu i te bankarske fore, a mi malo od njih. Kao Robin od Lokslija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57490.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valentina 8 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za postovanje :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...