nidzamalli 0 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan Gde i kako do servisa za hondu u Beogradu i vase iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pitash za ovlashceni ili gde ljudi odrzavaju Honde generalno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... ili se lepo javiš Bokilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan pa gde je ovlasceni servis i zastupnik za honde! posto planiram da uvezem hondu varadero 125. pa bi je otreo na malo veci servis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Centar S, Boleč, Smederevski put 2a, tel. 8062-462 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jul 4, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan A jel rade servis polovnim motorima, uvezenim? hvala Cika Kure... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3243 Napisano Jul 4, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj momka koji radi u Centru S i koliko znam rade sve motore, bez obzira na godiste. 064/825-5539 Zvonko (Centar S) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 24, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nema potrebe da otvaram novu temu. ... a gde ljudi odrzavaju Honde inace? verujem da to ipak nije u ovlascenom servisu (obicno su malko skuplji) ko u BG i okolini vazi za dobrog majstora za honde? zanima me jedna honda varadero, pa bih da proverim cene potrosnih delova, cene uobicajenih popravki, kao i vecih prolecnih servisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Zvonkom je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zvonko je dobar majstor,preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3243 Napisano Maj 24, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Zvonkom je odlicno. Zvonko je dobar majstor,preporuke Ja moj motor odrzavam kod Zvonka, tj u Centru S. Sve preporuke! P.S. Ja sam zadovoljan i cenom, meni ruke kod njih ne kostaju puno, narocito ako se uzme u obzir da su ovlasceni dileri i serviseri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tužio Centar S baš zbog toga što su profesionalni..........a Zvonko je klasična mehaničarska bitanga........ 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 Napiši razloge, nema smisla da nekog optužimo, a da ne napišemo zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Servis, ulje filter standardno, osim sto mi je zatego španer bregaste. To je bilo malo komplikovano pa je trajalo dosta dugo, ali nebitno imao sam strpljenja. Zavšrio on oko 15:00 časova, krenem ja kući i u bulevaru počne da mi lupa nešto u samom motoru. Organizujem ja šlep nazad do Boleča, a on momak zaboravio da zavrne šraf ili već neku sitnicu. Mogao je agregat da mi sjebe 2. Servis, uradi mi kompletnu zamenu tečnosti, antifriza i posla 50 km počne da mi meša ulje i vodu, na sreću primetim to odmah i reši se problem. Ponovo šlep do Boleča. 3. Servis, ujedno i zadnji kod njih, menjao sam ulje u viljušci i momak promeni isti, a na putu do kuće, posle 5 km pukne mi prednji blatobran, kako i zašto nije mi jasno. Ali, kad sam došao kući primetio sam da mi je plastika na celoj desnoj strani labava i očajno nameštena, negde i ogrebena. Sumnjam da im je pao motor. Da priča nema kraja curi mi ulje iz viljuške. Ovo se dešavalo izmedju Feb - April 2011. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Opravdano nema sta... Bar reci jesi li dobio tuzbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Opravdano nema sta... Bar reci jesi li dobio tuzbu? sta kod nas ide ekspresno, prvo isla prijava inspekciji, sada cekam odgovor na pismo od strane centra s,..............trajace.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SKINHEAD 8 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Olimp Motocikl: Honda Shadow 750,Honda CB 500,Mondial 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zvonko je ok momak ali samo za trkaći motori pošto sam takođe imao par lošijih iskustava. Takođe sam par puta otišao iz servisa sa ne dovoljno dotegnutim šrafovima a oko garancije sam morao da se potrudim da bi prihvatili neke stvari.Ali to shvatam donekle pošto smo SRBENDE. A skoro mi se nešto čulo iz motora a naravno gazda centra s me je na finjaka obrađivao da je to do obrade metala i da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 9, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Zvonko je ok momak ali samo za trkaći motori pošto sam takođe imao par lošijih iskustava. Takođe sam par puta otišao iz servisa sa ne dovoljno dotegnutim šrafovima a oko garancije sam morao da se potrudim da bi prihvatili neke stvari.Ali to shvatam donekle pošto smo SRBENDE. A skoro mi se nešto čulo iz motora a naravno gazda centra s me je na finjaka obrađivao da je to do obrade metala i da je sve ok Pa sta je ovde O.K. !?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SKINHEAD 8 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Olimp Motocikl: Honda Shadow 750,Honda CB 500,Mondial 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zvonko kao lik ja ok.Ali je generalno servis malo neozbiljan.Ja vozim Shadowa a Zvonko je ipak majstor za trkalice pa nema baš puno iskustva u tom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan a gde da mi održavamo Honda skutere ono ipak nije spejs šatl, a maltene neće nijedan nezvaničan Skut-servis da ih radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 4, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je delta ovlašćena za honda motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan šta me to briga ja tražim NEovlašćen dobar servis za Honda skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 4, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan šta me to briga ja tražim NEovlašćen dobar servis za Honda skutere Koliko znam najbolji za Honda motore je Rade Kocka! E sad, da li servisira i skutere to ne znam, ali mislim da radi jer i sam vozi skuter, ili njegov sin, nisam siguran. Idi i pitaj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobmaxx 6 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa sad je u pravim rukama... malo cemo mu pruzhiti nezhnosti,malo alternativne medicine,malo cemo mu pevati...glavobolju i temperaturu cemo reshiti s brufenom 600 a za onaj problem sa prednjim delom doveshcemo ortopeda )))) a dal je honda il je ... honda...nema veze rodjo bitno je da ima dva tochka i kurblu samo da isteram onog lyberachija i onda je brat dilan moj i bozhiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexlazic 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, zanima me kog majstora za hodu shadow preporucujete,ali u nisu.motor sam uzeo skoro i planiram da ga vozim coveku od poverenja jer nemam blage veze sta trebam da menjam i sta sve treba da se proveri hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...