Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan TA XL600v Motor je 1995 godiste...mehanicki u odlicnom stanju, mada bi jedan TA sladokusac zamerio na stanju plastika...motor ima metzeler tourance koje su presle onoliko kilometara koliko je bio dugacak Tour around Serbia 2010, oko 1400km, poviseni Givi touring vizir, zadnji kofer Madison od cini mi se 44l...km na satu je blizu 37000km...nisam imao ozbiljnije padove osim zaleganja dok motor stoji u mestu, nije imao kvarova od kad ga ja imam, a prvi sam vlasnik u Srbiji...Motor prodajem jer merkam jednu Afriku....Znaci motor je bez ulaganja za sezonu...cena je 2300evra EDIT thelord Popravljeni linkovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna...zamene me ne interesuju, ako nisu Afrika rd04 ili rd07 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slike ne valjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno...probajte ponovo...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Jul 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da postavim slike kao link, ali nešto zeza imageshack... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Niko zainteresovan....u cemu je problem..jel visoka cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Preskupo kume ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je odlican, i nije preskupo nego ljudi nemaju para!!! Polako prodace se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Niko zainteresovan....u cemu je problem..jel visoka cena? Problem je u tome sto ne mozes ocekivati da ti se cetiri sata nakon postavljanja oglasa javi gomila potencijalnih kupaca. Lep je dan bio danas, svi se voze, ne sede za racunarom. Evo, ja malopre dodjoh kuci . Strpi se malo . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 1, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan pare nisu problem... Ko ih ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Jul 1, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ljudi prodaju motore mesecima, ti ocekujes da ti se kupac javi isti dan Nemere to na ovu krizu, ako ti se zuri sa prodajom moraces dosta da spustis cenu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ideju sta je realna cena moze da je predstavi...samo dva nova metzelera su 210e, bez ugradnje..lanac i lancanici 150, sa ugradnjom...motort spreman za sezonu...ja sam mislio da sam spustio cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turcin 3 Napisano Jul 1, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo oglas ti je stur, bez nekih velikih informacija, a ni sa slikama se nisi usrecio, pa to mozes da popravis i napises malo vise detalja jer je ipak ovo forum i mozes slobodno da se raspises. Drugo takav TA moze da se nadje sa dosta vise opreme za iste pare ili mladji sa istom opremom, cene su dosta pale i po oglasima imaju da se nadju bez vecih problema, bio je za slicnu cenu sa crash barom i sva tri kofera Trece dao si oglas u 10 ujutru i nisi lepo postavio slike dok neko od admina nije to popravio i ocekujes da ode istog dana Cetvrto ima motora koji su i mladji i u mozda boljem stanju od tvog koji se prodaju za menje para cak za mnogo manje od realne cene pa ne mogu da odu mesecima ili imaj strpljenja ili ako ti je hitno spusti cenu i pusti to kolko kostaju nove gume i delovi, to nikoga ne interesuje osim ako ne treba da se menja, to je samo plus ako neko kupuje jer ce se pre odluciti za takav motor nego za neki na kom to mora da menja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 1, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala turcine, ali ja i dalje nista ne znam...koje detalje i kakve slike trebaju...i koja je to cena...cujem sve sem konkretne ponude... ...inace, sve mi je jasno ali da neko kupuje motor predvidjen za kilometre a da mu/joj nije bitno da ima na motoru NOVE gume, NOV lanac i poviseni vizir, to ne kapiram...mada, tek mi je druga sezona na motoru, ne racunam t-maxa ... Presao sam 19150km od 19. avgusta prosle godine i da sam znao sam da menjam ulje ne bi me video nijedan mehanicar...Motor je stajao parkiran u garazi preko zime i 4 januara je upalio bez ikakvih problema...lanac i gume su zamenjeni jer sam se spremao za veliiiiiku sezonu, ali pojavila se Afrika... p.s. vec mi je nekoliko ljudi ponovilo da trazim leba preko pogace, ali sta cu..uhvatilo me ludilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 3, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan I ? Jel i dalje u igri prodaja TA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se pogleda masina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tika 21 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je u Stepojevcu i na prodaju je. Za zainteresovane evo broj 063391755 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12963 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 133 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para. Nemoj molim te da komentarises cenu da li je puno ili nije, jel ok!!! Covek je stavio cenu za koju misli da je ok, nije sigurno zeleo da cuje tvoje ili bilo cije misljenje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je prica sa auspuhom, posto vidim da nije fabricki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Novembar 6, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para. Nemoj molim te da komentarises cenu da li je puno ili nije, jel ok!!! Covek je stavio cenu za koju misli da je ok, nije sigurno zeleo da cuje tvoje ili bilo cije misljenje I ja sam zainteresovan za Transalpa al ne za ovoliku cenu. Nije loše ukazati na realniju cenu prema našim uslovima, čisto da se ne maju i prodavci i potencijalni kupci. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Novembar 6, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle da krenem...možda od toga da se javljate na oglas star celu sezonu koji je bio zaključan na starom forumu...mada, mozda je ovo i dobro jer napokon mogu da kažem neke stvari koje kuvaju već neko vreme... ...ja sam motor prodao, tj. zamenio uz doplatu za Afriku rd07...novi vlasnik transalpa (Tika) je čovek koji mi je delovao veoma iskreno i pošto je u meni prokuvala želja za Afrikom on me lako ubedio kako on niti želi niti mora da prodaje Afriku, ali da bi bilo lepo da dobije doplatu i motor koji može da vozi: posledica toga je da je on dobio Transalpa i velikodušnu doplatu...Zašto kazem velikodušnu? Zato što je iskoristio moju dobronamernost i "guštersku glupost" i naduvao me nekim pričama o tom mom transalpu..Kako je ceo farban, kako mu ne valja ovo, ne valja ono, te ram ovo, te gume ono, te struja ovo, te struja ono..jbg..meni se mnogo svidela njegova Afrika i na oko i na guz i ja sam trampu napravio...i dobio Afriku bez ulja, bez goriva, sa dotrajalim gumama, sa kineskim kočnicama i pokvarenim tripmasterom (koji bi me koštao da popravim dosta više da nije bilo mađioničara Arkaisa i Joške, verujte mi da ne preterujem; kad se samo setim kako su me farbali on i njegov drugar koji se razume u elektroniku da je to jednostavna popravka..i taj nazovi električar je poznato ime sa foruma)...LM, kad je uzeo motor od mene rekao je da će motor da dotera u "fabričko" stanje, sta god to značilo...Ja mu ne verujem a vi...Inače video sam motor ove sezone, ta nefabrička boja o kojoj je on govorio je i dalje na motoru... Samo da ne bi morali da spamujete već zaboravljenu temu: Moja Afrika je odličan motor, ali zato sto je to Honda Africa twin a ne zato sto je Tika nju čuvao i pazio...Sada znam da sam ispao budala, znam da se to tako ne radi, znam kako se meri ulje, znam kako izgledaju nove gume...ali tada nisam... A tebi Tiko, tebi i tvojoj novoj kući neka je na čast to što si uradio!!!! Zamalo da zaboravim. Električar koga ću od milošte da nazovem "poluprofesionalni farbalac" je LaBand na ovom forumu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si doplatio za afriku ako nije tajna? I koje je god. afrika? Koja je prica sa auspuhom, posto vidim da nije fabricki? Rekao bih da je higashi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Novembar 6, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me da kazem, ali ako je tacno da covek mora da pojede par govana da bi dosao do jagode onda u redu: 1500 jura sam doplatio... Doduse dobio sam nov lanac (ne DID iako mi je predstavljen kao najbolji za nju), nove pločice (kineske,za koje mi je majstor rekao da je bolje da ih ne stavljam jer su stare iako dotrajale bolje od tih novih), ulje(castrol za koje sam saznao da je bolje za Skodu fabiju) i dobar filter ulja... Kad kazes Higashi ako mislis na mix raznoranih delova onda ne smem da kometarisem jer se ne razumem...na njemu je pisalo KTM i neko ko nije imao veze ni sa covekom od koga sam kupio ni kome sam "poklonio" rece da je to od nekog 450...inace ja vise sa tim motorom nemam nista, kontaktirajte Tiku ako hocete da ga kupite... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Novembar 6, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Inače, da se razumemo, sve se ovo dogodilo negde pred sezonu i moja Afrika je presla mnogo kilometara od tada, ali ponavljam, nije vredela toliko i iako meni sada džaba sva pamet, nekome će ova informacija poslužiti...Nekoliko prijatelja mi je ponovilo, agregat je u dobrom stanju ali ne vredi toliko...a ja, pametan, nisam nista drugo ni pogledao...Sve vam ovo govorim da mu ne biste preplatili tog Transalpa ali ida znate s kim imate posle...Za mene je kasno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...