Jump to content

Moto Zajednica

Da li da uzmem?

Recommended Posts

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

uzmi i jedan i drugi , prvi zato shto kozmetika je dobra , bar je lep motor , da crkne sve shto moze da crkne do tih 1500 koliko kazesh da je moze dva puta da ga sredish , a pare nisi dao odma ... ja sam tako kupovao vishe puta krsheve tj trenutno treceg sredjujem , i nikad nisam zazalio , truda i vremena ode dosta para uvek manje nego shto su najcrnje prognoze a na kraju imash neshto provereno shto ti priraste za srce ... uzmi ko da mu sve fali ... i vozi ga sa mishlju da si ga uzeo na kredit i da cesh svaki mesec da dodash josh malo (samo to stavi u kasicu prasicu ..) pa ako iskrsne nema da brinesh

a za drugog , uzmi al znaj da nije presho 10.000 sigurno to je 20godina star motor , osim ako nema iglice na gumama i dot nije iz 80 i neke ... realno bez 50.000 nije a uz iole normalno odrzavanje precice josh toliko , zdravlje boze za  sezonu ili dve cesh preci na neshto lepshe i skuplje ... a cena je sasvim korektna

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750

A da nije ova pa je tako jeftino  ;D

Dap... Takav je i far je isti za razliku od one slike koju sam postavio sa duplim farovima...

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

Hvala ljudi na savetima, posto i meni su trebali odgovori na neka pitanja u vezi tog motora. Ja sam nasao '94. god presao oko 10000 km, prvi vlasnik, ocarinjen, ne registrovan. Coveku ne treba posto je uzeo mnogo jacu masinu i daje ga za 800e. Lepo izgleda, nigde odran, niti je maska radjena, gume ne izlizane. Tako da pogledacu i ja ove sitnice koje ste napomenuli prilikom kupovine, pa mozda i padne motorce...  :)

Inace boja i maska su ovakve. Nije njegova slika, ali nema razlike u izgledu, sem sedista sto su oba crna... :)xXdeZ_fzr1ti8.jpg

Ovo nije '94 godište, već '89.-'90. FZR 600 se proizvodio do '93. godine. 1994. je počeo da se pravi FZR 600R, a to je sasvim drugačiji motor.

shule88

Ovo ti je model 87,88 god. Pozdrav!

Tih godina FZR 600 se nije ni proizvodio  ;)

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Cagiva Mito 125

cela prica...slike,godiste,kilometraza..CENA...sve mi je to malo cudno ::) ::)::) ??? ???

ma meni je cijena cudna do kraja, ali nema veze, rekao sam da ga ostavi jos par dana da rijesim se Cagive pa cemo onda da vidimo.... za kilometrazu znam 100% da je presao bar 40 000 km.

Ovaj lik sto prodaje odma je rekao da je vracan sat tj da ne zna koliko je tacno presao, jer je i on kupio sa vracenim satom. Sve zavisi sta ce majstor reci kad bude gledao motor, ako bude do 300 e ulaganja uzimam. Za sad znam da ima 100 e uloziti.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750

Ispravka... '92. god je ovaj sto sam ja nasao, inace jedan lik ga otkupio pre mene za 800 e i sad ga prodaje za 1700e ... zeznuo me...  >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja