Dutchman 114 Napisano Jun 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi i jedan i drugi , prvi zato shto kozmetika je dobra , bar je lep motor , da crkne sve shto moze da crkne do tih 1500 koliko kazesh da je moze dva puta da ga sredish , a pare nisi dao odma ... ja sam tako kupovao vishe puta krsheve tj trenutno treceg sredjujem , i nikad nisam zazalio , truda i vremena ode dosta para uvek manje nego shto su najcrnje prognoze a na kraju imash neshto provereno shto ti priraste za srce ... uzmi ko da mu sve fali ... i vozi ga sa mishlju da si ga uzeo na kredit i da cesh svaki mesec da dodash josh malo (samo to stavi u kasicu prasicu ..) pa ako iskrsne nema da brinesh a za drugog , uzmi al znaj da nije presho 10.000 sigurno to je 20godina star motor , osim ako nema iglice na gumama i dot nije iz 80 i neke ... realno bez 50.000 nije a uz iole normalno odrzavanje precice josh toliko , zdravlje boze za sezonu ili dve cesh preci na neshto lepshe i skuplje ... a cena je sasvim korektna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da nije ova pa je tako jeftino ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da nije ova pa je tako jeftino ;D Dap... Takav je i far je isti za razliku od one slike koju sam postavio sa duplim farovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 29, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Shule za (minimum) 16 godina presao 10.000 kazes, i onda sve to za 800 eurona....ja bih rekao jeftinije nego dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na savetima, posto i meni su trebali odgovori na neka pitanja u vezi tog motora. Ja sam nasao '94. god presao oko 10000 km, prvi vlasnik, ocarinjen, ne registrovan. Coveku ne treba posto je uzeo mnogo jacu masinu i daje ga za 800e. Lepo izgleda, nigde odran, niti je maska radjena, gume ne izlizane. Tako da pogledacu i ja ove sitnice koje ste napomenuli prilikom kupovine, pa mozda i padne motorce... Inace boja i maska su ovakve. Nije njegova slika, ali nema razlike u izgledu, sem sedista sto su oba crna... Ovo nije '94 godište, već '89.-'90. FZR 600 se proizvodio do '93. godine. 1994. je počeo da se pravi FZR 600R, a to je sasvim drugačiji motor. shule88 Ovo ti je model 87,88 god. Pozdrav! Tih godina FZR 600 se nije ni proizvodio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan cela prica...slike,godiste,kilometraza..CENA...sve mi je to malo cudno : ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan cela prica...slike,godiste,kilometraza..CENA...sve mi je to malo cudno : ??? ??? ma meni je cijena cudna do kraja, ali nema veze, rekao sam da ga ostavi jos par dana da rijesim se Cagive pa cemo onda da vidimo.... za kilometrazu znam 100% da je presao bar 40 000 km. Ovaj lik sto prodaje odma je rekao da je vracan sat tj da ne zna koliko je tacno presao, jer je i on kupio sa vracenim satom. Sve zavisi sta ce majstor reci kad bude gledao motor, ako bude do 300 e ulaganja uzimam. Za sad znam da ima 100 e uloziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka... '92. god je ovaj sto sam ja nasao, inace jedan lik ga otkupio pre mene za 800 e i sad ga prodaje za 1700e ... zeznuo me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...