Gargi 1229 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Preostali delovi sa moje trkalice... tel. 064 124 5323 -šiber karburatori -hladnjak -zadnj amortizer -kućište filtera -ram bez papira -zadnja viljuška -kompletni racing oklopi i rep By kawasan68 at 2010-06-25 By kawasan68 at 2010-06-25 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena hladnjaka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku oklopa i kazi kol'ko love ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena hladnjaka? Cena hladnjaka je 4000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku oklopa i kazi kol'ko love ? Sutra cu da stavim slike, ali ako sto rekoh to su racing oklopi od karbon-fibera i nemaju otvore za farove, morali bi da se proseku, da nebude zabune. Cena je u kompletu sa repom 120 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para amortizer i koliko je cm izmedju shrafova tj rupa , znachi od gornjrg silen bloka do donje ushke tj centra rupe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan od rupe do rupe oko 37cm Cena 3500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jbg meni treba 33cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan a kad ce slike oklopa i repa kralju ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan a kad ce slike oklopa i repa kralju ? ;D povlodri, da neces da menjas rep na RF-u? E ne moze, ideja je bila moja! Gargiiii!!!! Ja prvi da viidim! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Uf..... zadržah se na skupu u Debeljači i sad sam nešto onako u čudnom stanju ??? ;D ;D ;D Sutra ću kačim slike odma izjutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan a kad ce slike oklopa i repa kralju ? ;D Evo slike... Tu su još i usisi sa mrežicama i airbox za šiber karburatore. Oklop ide u kompletu sa repom a dajem i vizir pride, i ponavljam svi delovi su od karbona naravno osim vizira ;D ;D By kawasan68 at 2010-06-28 By kawasan68 at 2010-06-28 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi sve deluje minijaturno... :-\ Mislim da mi ipak treba malo "jaci" rep... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Sediste nemas? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Minijaturno ??? ??? ???.. jedan od najguzatijih repova , mislim da samo zxr ima deblji rep. Kad je montiran ima dupe ko Dženifer Lopez ;D ;D. A sic nemam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Minijaturno ??? ??? ???.. jedan od najguzatijih repova , mislim da samo zxr ima deblji rep. Kad je montiran ima dupe ko Dženifer Lopez ;D ;D. A sic nemam. Znas li ti sta pricas?! ;D Je l` si video nekad RF-a od pozadi?! ;D Pa normalno da nisi, niko ne sme da ga slika! xD Treba mi neka sredina... Da ne bude premali, ali da ne bude ovakav pozadi... Videcu jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena usisa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...