mristicm 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hyosung gt250 Comet .... Konacno!!! Posle 2 meseca pracenja ovog foruma i svih mogucih oglasa ...... Do pre 2 meseca me uopste nisu interesovali ni motori ni skuteri,...sve dok tad nisam puko za volanom svog auta zbog sve vece i vece guzve u BGu.....mislim da sam napravio ok izbor E sad treba polagati za A ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 11, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Iz svojih i tudjih iskustava sam izvukao jako dobru pouku: najbolje je kada kupis motor pa tek onda polazes, tada imas jako dobru motivaciju da polozis pogotovo na pocetku sezone. Zelim ti puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 11, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da se srecno vozis! PS na tom motoru sam ja ucio da vozim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano April 11, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prvi, pa V motor, svaka èast. Comet je jedan od najlepših naked motora po meni. Al što je žuuuut... :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 11, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar si motor kupio.Izgleda odlicno,performanse su mu zadovoljavajuce,a s obzirom da ti je to prvi motor,bices prezadovoljan.I sto je najvaznije,malo trosi,i odrzavanje je jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sluzi ko sto je mene sluzio (eno promenio sam i ja avatar) PS na tom motoru sam ja ucio da vozim :wink: a zbog toga sam ja bio par nedelja duze biciklista posle dogovora sa Never-om.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam matori,u zravlju te sluzio!!Koja je cifra u pitanju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! ..U zdravlju da ga pokvaris i da ga zamenis za bolji kada mu dodje vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan kratko te nesto drzalo, vec si ga bacio u rubriku "prodajem". :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: il je mozda drugi hyosung :?: :?: :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kratko te nesto drzalo' date=' vec si ga bacio u rubriku "prodajem". :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: il je mozda drugi hyosung :?: :?: :?: :?: :?:[/quote'] izgleda da je to taj u rublici prodajem, nista mi nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sretno ti bilo i dugo da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan neka je srecan i poslusan :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 13, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma sto ga prodajes ? cestitke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mristicm 0 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zato jer imam frku sa caletom...nisam ocekivao da ce reagovati toliko odbojno prema motoru...a da on ne bi zavrsio u bolnici od nerviranja, bolje da ga prodam.... motoru zaista nista ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...