DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 24, 2010 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Djordje is Šapca, trenutno studiram u Novom Sadu. Imam 25 godina, vozim pola godine Prosle jeseni sam se naglo zagrejao za motore (kao klinac obozavao bicikl). Polagao sam za A istog momenta i kupio sam malu yamahu YBR125 za ucenje i planiram polako da napredujem... Pre toga nisam nikad seo ni na skuter. Zanimaju me duge ture, terenska voznja, planine, kampovanje.. Ne zanima me brzina, dizanje na zadnji... Mozda zato sto sam jos krajnje neiskusan ali... Sa ybr125 sam do sada napravio par tura od oko 250-350km sto nije malo za taj motorcic. Ovih dana kupujem malo ozbiljniju opremu i pokusavam prvo kampovanje na Zlatiboru i Tari Planiram da polako dizem kubikazu dok ne dodjem do krajnjeg cilja, a to je V-Strom 650 Eto toliko o meni, odoh malo da citam putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Djordje. Vidim da si avanturista i da uzivas dok vozis motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 24, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Na dobrom si putu samo nastavi tako i svaki ce ti biti takav. Dobrodosao u zajednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 25, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, mislim da ce ti i BJB voznje pomoci u sticanju iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Djordjeta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 25, 2010 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! mislim da ce ti i BJB voznje pomoci u sticanju iskustva... Hehe bilo bi super ali mislim da mi treba nesto jace od 125cc Ne bih da davim ekipu Malo vezbanja i ucenja do sledece sezone pa se prikljucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakara 14 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Honda Varadero XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nije vazna kubikaza.. u mojoj ekipi ima dosta skutera jeste da su po 400 500 kubika al mi obilazimo sve skupove i po srbiji i po bosni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jun 25, 2010 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Muci se ovaj motor preko 80.. Na bilo kom boljem putu jeo bih prasinu Meni trenutno ta brzina sasvim dovoljna, ali ... U svakom slucaju, gledacemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo napred! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...