HornY 57 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Molim da dobacivke tipa koji je to model itd zadrzite za sebe Znaci komplet jakna i pantalone sa zimskom postavom, velicina L (ja imam 182 i 90-95kg). Donji deo crn, gornji plavo crn. Slike za koji dan. Stanje kao novo. Cena 120e za komplet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Jun 21, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan velicina L (ja imam 182 i 90-95kg). Zgodan si !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan velicina L (ja imam 182 i 90-95kg). Zgodan si !!! Kao menja zbog boje laze bre , ugojio se )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao menja zbog boje laze bre , ugojio se )) Po boji se uklapa ovaj Kirov kombinezon. (Kiro, jel ti ovo sa radnog mesta?) Ne ide druze plavo i pomorandzasto. Kiro, ako se pre mene cujes sa Fabiom, pozeli mu srecan put, sto duzi odmor, i da pokrije motor jos tih mesec dana. E da, pozdravi mi i bullet-a i starog mu, i da jos koji put obrne tu lovu, pre nego sto se upozna sa mnom. Evo i neka slika odela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, ja imam iste takve pantalone ali XL, malo mi velike, pa ako nekom treba neka vice, a onda ja da uzmem ove od Igora! (ko je razumeo, svaka mu cast! ;D) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumeo. Ako sve prodje kako treba, ako ti igra, ti dobijes ceo komplet u zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim sliku golisavog debelog Palilulca kako ganja ovecu flasu Fante. :-\Nocna mora :-[Napomeni ljudima da si kabast i da je lasteks u pitajnu ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike da se vidi ceo komplet,jel prodajes komplet ili reklamiras sebe? Okaci na neki civiluk pa slikaj sa par strana da se vidi sve. Jel propusta kisu,jel ima protektore,jel ostecen negde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan E, ja imam iste takve pantalone ali XL, malo mi velike, pa ako nekom treba neka vice, a onda ja da uzmem ove od Igora! (ko je razumeo, svaka mu cast! ;D) Kad je proba pantalona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za ovako nesto? crkoh od smeha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, ja imam iste takve pantalone ali XL, malo mi velike, pa ako nekom treba neka vice, a onda ja da uzmem ove od Igora! (ko je razumeo, svaka mu cast! ;D) Kad je proba pantalona? Kad god odgovara. S tim sto su ove XL stacionirane u ZR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike da se vidi ceo komplet,jel prodajes komplet ili reklamiras sebe? Okaci na neki civiluk pa slikaj sa par strana da se vidi sve. Jel propusta kisu,jel ima protektore,jel ostecen negde? Ne stizem da slikam. Nadam se da cu danas stici, pa cu okaciti i slika. Komplet je kao nov, bez ikakvih ostecenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike da se vidi ceo komplet,jel prodajes komplet ili reklamiras sebe? Okaci na neki civiluk pa slikaj sa par strana da se vidi sve. Jel propusta kisu,jel ima protektore,jel ostecen negde? Ne stizem da slikam. Nadam se da cu danas stici, pa cu okaciti i slika. Komplet je kao nov, bez ikakvih ostecenja. Jel propusta kisu?Trebali kisni kombinezon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 2 x po kisi. Oba puta bez kombinezona. Jednom 50km po nevidjenom pljusku. Posle 15min je propustio gornji deo. Sledeci put sam vozio 150km po laganoj kisi, i nije propustilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Jun 22, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo isto komplet kada i horny, zadovoljan sam. Za te pare ne moze bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo po neka slika... Brzinski... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i odvojeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan E, ja imam iste takve pantalone ali XL, malo mi velike, pa ako nekom treba neka vice, a onda ja da uzmem ove od Igora! (ko je razumeo, svaka mu cast! ;D) Kad je proba pantalona? Kad god odgovara. S tim sto su ove XL stacionirane u ZR! "ajd kad ogreje da se nadjemo negde, koliko cenis lone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan 50e Sad mi jos i reci da si danas bio u Bgd na skupu. Moj mob je 064 129 7651. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 0600696633 Zaboravih tel. da ostavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...