The_One 53 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Samo su malo uvodne grupe malo smarale :-\ pa tako i treba: taman da se ljudi isćaskaju i doliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Ma protest bio extra... malo bilo toplo, al druzenje je bilo u fullu... Inace, i skup je na nivou... svake godine je sve bolji i bolji... Mada, jedino sto mi je predhodnih godina bilo super, to su one trke na starom putu tu kod Malog Raja, al njih vishe nema... Al jbg... Sve pohvale za organizatore i ljude koji su bili na skupu... Stvarno nisam imao zamerki... Sad malo odspavam, pa palim nazad na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno iznenadjenje, svaka cast. Nisam dosao i pored prijatnog iznenadjenja jer mi je zeni malo pozlilo od vrucine na protestu. Nije bilo druge nego da je vodim kuci, sto pre... Ovo je i vise nego sto sam ocekivao i sugerisao. Zao mi je sto nisam bio Jos jednom svaka vam cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan :rotest je bio....zlo i naopako...lechicu danima opekotine od sunca kao i vecina...protestvovalo se protiv chega????Bankrot mafijaske druzine da se odrekne dela kinte...smesno i naivno...NIKADA se nece odreci...kao sto nikada nece naplatiti porez na svoje jahte od desetak i vise miliona i stotine hektara pokradene zemlje...i gomile fabrika koje su uzeli za DZ...nama ce naplatiti sve...kao sto ce i moderatori obrisati ovaj text...puste zelje i puste namere....susret u Panchevu..nikad bolji i nikad veci.....poenta...bez politike,samo zabava za siroke narodne mase.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dosao u subotu lepo se proveo,jedino su me smorili ameri sto se tice muzike. Skup dobro organizovan jedino mali problemi sa strujom ali nista strasno Nedelja ujutro sunce pece malo se bucnuli u Tamis pojeli burek i kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u subotu.Svaka cast organizatorima na dobrom moto skupu,sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan A slike niko nema???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A slike niko nema???? Mala sala,sacekajte dan-dva da se ljudi malo otrezne i odmore,pa kad okace na sajt,bice i ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 18, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan A slike niko nema???? Ima,ima.... Kobaja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujemo se na gostoprimstvu biloje ok jedna zamerka u pola sest nije bilo vise pasulja drsko su nam rekli sto niste dosli ranije kupite pl;esku ajd neka al malo ljubaznosti treba u tim situacijama pozdrav janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan To Branko svaka ti dala nista bez tebe prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 18, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan To Branko svaka ti dala nista bez tebe prijatelju Trudim se.....samo mi se stomak neto uvecao,ali kazu da je to od piva. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za skup od komsija iz NEOLITA ! ( inace Pancevo se nalazi pored OPSTINE STARCEVO ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan To Branko svaka ti dala nista bez tebe prijatelju Trudim se.....samo mi se stomak neto uvecao,ali kazu da je to od piva. ;D ;D ;D hahahah sad je meni jasno zasto si ti presao na TDM.Stomacic udara u rezervar ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 18, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Skup je protekao dosta dobro..sve pohvale domaćinima.Jedino mi je krivo što nisam stigao da probam pasulj ali nema veze to sam nadoknadio sutradan masnim burekom ;D Evo nešto slika od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan dajte neku sliku, meni se aparat zagubio uz put i bice mi u rukama za neki dan! Petak je bio super, a u subotu mi nije bilo dobro tako da sam skoro sve propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio extra samo se moram pozaliti na organizatore hladnog srca koji nisu ni primetili jadnog coveka koji je bio napastvovan od strane crnoputog tipa koji je zgrabio jadnog coveka ucinio grozne stvari a zatim ga ostavio tu u travi.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ne može mirno ni da se odmori.Svaka čast na slidži,ja reko ženi popili koje pivo ručali i onda sam odspavao malo u prirodi,a ona neveruje kaže da sam jurio ženske e evo dokaza da ne lažem.Hvala brate,a crnca ko jebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan evo priloga s RTV Pančevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan ma jel ovo bajker sa torijem? jedino sam na slikama prepoznao zmiju zvanu djole i po koju kosku moje devojke pored deteta na istoj slici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ne može mirno ni da se odmori.Svaka čast na slidži,ja reko ženi popili koje pivo ručali i onda sam odspavao malo u prirodi,a ona neveruje kaže da sam jurio ženske e evo dokaza da ne lažem.Hvala brate,a crnca ko jebe. nema na chemu Ja sam pre svirke morao da zapalim kuci, nadam se da ste se lepo proveli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,guzva, guzvanjac!! Sirota deca namestili satorce na vr' onog brda Blues Delivers Lance Lopez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Jul 19, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro organizovan susret, u tanjiricu nemozes da odneses pasulj do stola da se ne ispolivas do stola koji je mastan jos od pasulja 2009, i jedna rashladna vitrina sa picem na 40 stepeni........majice izvinte nemamo velike, mislim osvrnite se pogledajte koliki su ljudi oko Vas......Ranijih god. super , ali ove nazalost MINUS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan ma jel ovo bajker sa torijem? Da sa torijem. Covek je legenda!!Moze on da kupi i drugi veci ali nece covek ;D Retko koji skup da prodje bez njega, fin je covek voli druznje i cugu. ;D A taj sator gore i taj zuti tori ako se nevaram je njegovo ;D Ima negde u ovim snimcima sto je Poison girl postavila, sad neznam tacno u kom bas taj tori od njega stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...