vladacbrpc25 162 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jul 9, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ovako, tretiranja ce biti to definitivno , a i mi se ove godine pripremamo za njih tako da ih verovatno necete ni primetiti, al ce mo vas malcice zadimiti, sto se lokacije tice, sve smo odradili da to bude na gornjem nasipu a ne dole, naravno ako uslovi budu dozvolili a dole se osusi kako treba najverovatnije cemmo se spustiti do vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Bice skup dole kao i ranije,samo se plasim da ce biti mulja mulja nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da pricas covece,danas mi se beagle (pas) igrao sa drugim psima,i dosao sav 'muljav'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan "Muljav"! ;D Panveci, je l` ima neko onu sliku sa kojotom i ogranicenjem? Ko zna - zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima mulja nema komaraca.prskaju ih sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Osusice se,bice extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Osusice se,bice extra Sipajte piljevine! ;D Tako rade po svadbama i ispracajima u okolini Sapca... Niko nema sliku...? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati se u subotu krece iz PA za BG na protest? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan 400 dinara upad... Hmmm... S obzirom da cu u Beograd doci prvenstveno zbog protesta, mozda mi moze na pamet pasti i da odem na motoskup... Cene ulaza na motskupove koje sam posecivao su uglavnom 200-300 dinara, doduse bilo je i za 150 dinara, pa cak i besplatno. Ne kazem, ima i za 400 dinara ali to je ujedno i najskuplje na sta sam ponekad naletao. E sad, sta hocu da kazem i da ujedno sugerisem... Neki (ili mnogi) od nas koji ce doci na protest bi i mozda dosli na skup, zadrzali bi se par sati ili malo duze, pa kucama... Treba da imate jeftiniju varijantu (jednodevnu). Ne kazem da bi trebalo biti besplatno (mada bi bilo lepo ) vec npr. 100-200 dinara ulaz (za nas protestase na motoru...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan @Fantom69 sugestija na mestu, međutim nisam u organizaciji, ukoliko budem u prilici proslediću ideju i javljam ima li povratne reakcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jul 11, 2010 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Obisao skoro sve skupove ove sezone i svagde upad 300-400 din nigde nisam naisao na 150.u svakom slucaju u Pancevu za vikend po starom obicaju dobar provod pozdrav braci i vidimo se MK.SIRIUS.SRBIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko znam svuda je bio 400din po motoru...jedino su ovi na palicu nesto preterivali i naplacivali po glavi...zato je bio skup karina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obisao skoro sve skupove ove sezone i svagde upad 300-400 din nigde nisam naisao na 150.u svakom slucaju u Pancevu za vikend po starom obicaju dobar provod pozdrav braci i vidimo se MK.SIRIUS.SRBIJA ja koliko znam svuda je bio 400din po motoru...jedino su ovi na palicu nesto preterivali i naplacivali po glavi...zato je bio skup karina Begec 150 din. Bio sam... N. Becej 200 din. Nisam bio ali verujem... Temerin 300 din. Bio sam... Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 11, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obisao skoro sve skupove ove sezone i svagde upad 300-400 din nigde nisam naisao na 150.u svakom slucaju u Pancevu za vikend po starom obicaju dobar provod pozdrav braci i vidimo se MK.SIRIUS.SRBIJA ja koliko znam svuda je bio 400din po motoru...jedino su ovi na palicu nesto preterivali i naplacivali po glavi...zato je bio skup karina Begec 150 din. Bio sam... N. Becej 200 din. Nisam bio ali verujem... Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... Temerin 300din,a za goste iz susjednih drzava besplatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, nisam u mogucnosti da bilo sta promenim sto se tice ulaznice, ja vas samo mogu obavestiti sta se desava i kako napredujemo. u svakom slucaju cu sutra na skupstini kluba izneti ovaj predlog, pa cemo videti sta ce odluciti, jer i sam znas da potrosimo extremno mnogo para za skup, a gledamo da ni sa jednom cenom ne preteramo, cak i da budemo jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A posto ce biti vopi ;D?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jul 11, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Kovin-300 ili za dž... i prase za rastanak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... predlažem planB parkirati motor van skupa i ući kao pešak, u blizini postoji pristojan parking (levo od doma vojske, tj desno ako se gleda s keja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... predlažem planB parkirati motor van skupa i ući kao pešak, u blizini postoji pristojan parking (levo od doma vojske, tj desno ako se gleda s keja) Tako nesto... Stvarno,realno gledano jako mnogo para se potrosi tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 12, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... predlažem planB parkirati motor van skupa i ući kao pešak, u blizini postoji pristojan parking (levo od doma vojske, tj desno ako se gleda s keja) Tako nesto... Stvarno,realno gledano jako mnogo para se potrosi tako da... Baš ... dao sam za motor 11.000,00 evrića ... za kacigu 600,00 ... odijelo 1.000,00 ... čizme i rukavice 300,00 ... još oko 1.000,00 za ostalu opremu ... i sad neko da mi otme još 1,00 evrić za ulaz ... e neće moći. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jul 12, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... predlažem planB parkirati motor van skupa i ući kao pešak, u blizini postoji pristojan parking (levo od doma vojske, tj desno ako se gleda s keja) Tako nesto... Stvarno,realno gledano jako mnogo para se potrosi tako da... Baš ... dao sam za motor 11.000,00 evrića ... za kacigu 600,00 ... odijelo 1.000,00 ... čizme i rukavice 300,00 ... još oko 1.000,00 za ostalu opremu ... i sad neko da mi otme još 1,00 evrić za ulaz ... e neće moći. ;D ha ha...to majstore... ima i takvih garant, ja uglavnom mogu da uđem na skupove za dž,ali... volim da platim ulaz znajući da time pomažem samom organizatoru, samo se nadam da i oni malo misle i na nas... a misle sigurno,samo neki kako da nam ugode a neki kako da nas oderu... samo je trik što tek posle skupa saznam koji su koji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 12, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, nema to veze, ja ne kritikujem vec sugerisem varijantu (popodnevnu...) za protestase... predlažem planB parkirati motor van skupa i ući kao pešak, u blizini postoji pristojan parking (levo od doma vojske, tj desno ako se gleda s keja) Tako nesto... Stvarno,realno gledano jako mnogo para se potrosi tako da... Baš ... dao sam za motor 11.000,00 evrića ... za kacigu 600,00 ... odijelo 1.000,00 ... čizme i rukavice 300,00 ... još oko 1.000,00 za ostalu opremu ... i sad neko da mi otme još 1,00 evrić za ulaz ... e neće moći. ;D au brate ala ti imas skupu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 12, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nakupilo se ... godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...