Goshke 2786 Napisano Jun 21, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ts 125 imam, i veoma sam zadovoljan, sa 14/50 prenosom ide 130, a sa duzim, isao bi mnogo vise, ali to nije poenta, nemoj toliko gledati max brzinu, jer neces stalno voziti max brzinom, vec gledaj kako se ponasa motor do 100 kmh, jer za 125 vise i nije.. Gledaj i odrzavanje i potrosnju. Sto se tice mog iskustva, vozio sam apriliu pegaso, tdr, i kdx, i naravno ovaj sto ja imam. Tdr ide najbolje od ovih motora, mala potrosnja, lep, stabilan, super motor, ali nije za off, pegaso, po mom misljenju nije nizasta, niti ide, nestabilan je sacuvaj boze, a trosi dosta, skupi delovi, kvarljiv. kdx slab, nije nesto na izgled, slab kvalitet celog motora, da napomenim sve dosad je soft enduro. TS veoma stabilan motor, ogibljenje neunistivo, lagan, lepo izgleda, malo trosi pouzdan, a ideee malo losije od tdr, ali mnogo bolje od ostalih,, moze se reci da vise vuce ka hard enduro motorima. Moja preporuka ako vise vozis po asfaltu tdr, a ako vozis vise off ts 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan tzr, ozbiljno TS veoma stabilan motor, ogibljenje neunistivo, lagan, lepo izgleda nije baš tako, vozio sam jedan i kad mu stisnem prednju počne da se trese ceo motor, ko da će da otpadne viljuška a zavisi kakav si pegaso vozio, pošto nema mljađi od 15 16 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan kasnim neko reče staviš na 2t auspuh i nešto i nabudžiš ga i ide kao 4t 250. ?? Objasni, ja sam rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se i Goshke kako razmislja.... ;D To je verovatno zato sto imamo shke zajednicko uzmes TSR ili DTR i da te vidi bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji je motor brzi i koji bolje ubrzava DT ili TDR i zasto TDR nije za neki laksi off kad sam gledao snimkle a i ima gume za to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan @stevan huskvarna 2t imaju oko 25 30 konja bez budženja, neki i više a 4t 21 22, mada sam našo da neki stari imaju i 30 jedino ako misliš na one sa 4 klipa ali to se ne poredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto TDR nije za neki laksi off kad sam gledao snimkle a i ima gume za to ) ma jeste nego slušaj samo one što ga imaju ili su ga imali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan r1 bolje ubrzava od oba jest da nemas godina dovoljno ali imas onu temu "skinut sa osiguranja" ako uzmes tamo motor em ces da ustedis em tek tad nikom neces stati pa te bas briga za godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan a cuo sam da italijani mnogo tros gilere i cagive do 9 litra na offroad voznji ??? )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biahke koliko moze da razvije tvoja Yamaha ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pazi ovako sa okracenim prenosom 90 na sat max.....znaci moze da se popnes gde hoces.....ja sam pre neki dan isao uz Avalu kroz blato i odlicno je izvukla...ventili snage cine cuda samo da kazem da sam ja stavio nove lancanike i lanac....dok sa proslim lancanicima gde je prednji bio za 3 zuba veci ( mislim da je i zadnji bio manji al nisam siguran),iako su bili istroseni razvijala je max 100 na sat..... jbg masina napravljena za pentranje a ne za jurnjavu.....od dt 125 se razlikuje samo u masini....naravno starijih dt 125 mislim....masina i sve sto je vezano za masinu....dok ram,ogibljenje,kocnice i ostala s*anja sve je isto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovakve teme zakonom zabranio!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovakve teme zakonom zabranio!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad nesto kupujem su najbitnije 3 stvari,da mi se motor dopada,da je u dobrom stanju i da je cena prihvatljiva. Ali ti izgleda nemas pojma sta zapravo hoces od motora ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Deci je najbitnija maksimalna brzina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan potpuno se slazem sa mohikancem..... a motor koji ti zelis treba da trazis dugoo,dugo vremena da bi suzio potragu medju mnogo onih koji ti se svidaju,da eventualno probas i na kraju izaberes jedan za koji ti nece biti zao sto si ga kupio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha kao prvo ja nisam dete, druog nije mi vazna maksimalna brzina najvise, i trece najvise se razmisljam izmedju tdr dt i tuarega :D:D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan jel si gledao cene ovih motora...?? yamaha ja mislim da ima najrealnije cene......izostavljam one koji napumpaju cene pa 125 kosta kao 600 kubika a priblizno su godiste.... aprilie su relativno skupe ali su najace 125,kawasaki mozes da nadjes i po jeftinoj ceni al neko rece na forumu da su kawasakii kod nas istroseni mnogo, suzukia relativno drzi cenu i dobri su motori (suzuki tsr 125,mnogo lep model a moze da se nadje za pristojne novce)...... Ja mislim da je sad zadnji voz da se kupuju 125 za relativno male pare,jer po novom zakonu nece moci da se vozi preko 125 bez 24 god,a stizu novi klinci zeljni voznje. Cene ce otici uvis za 200-300 evra,a mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zar ce toliko da im skoci cena.......znaci mocicu moju yamahu da prodam za neke novce ;D izvinjavam se za off...... kad se usvaja taj novi zakon samo jos to da pitam.....?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel si gledao cene ovih motora...?? yamaha ja mislim da ima najrealnije cene......izostavljam one koji napumpaju cene pa 125 kosta kao 600 kubika a priblizno su godiste.... aprilie su relativno skupe ali su najace 125,kawasaki mozes da nadjes i po jeftinoj ceni al neko rece na forumu da su kawasakii kod nas istroseni mnogo, suzukia relativno drzi cenu i dobri su motori (suzuki tsr 125,mnogo lep model a moze da se nadje za pristojne novce)...... Ja mislim da je sad zadnji voz da se kupuju 125 za relativno male pare,jer po novom zakonu nece moci da se vozi preko 125 bez 24 god,a stizu novi klinci zeljni voznje. Cene ce otici uvis za 200-300 evra,a mozda i vise. Pa i nece bas. Po novom zakonu ce te 125-ice takodje smeti da imaju max 15 konja a te cvaje imaju dobrano vise , tako da ce opet biti nelegalne za taj uzrast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze koliko imaju stvarno kad je na papiru 10kw,a i ako se bude kontrolisalo lako se za tex.pregled smanji konjaza. Ja vam kazem isto ce kostati 125 i 600 kubika,jer 24 godine je mogo da se ceka da bi se vozio motor+mnogo,mnogo skupe registracije za vece kubikaze,seticete se mojih reci za godinu-dve i videcete da sam bio u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 ako do tad nisi imao položeno. a sa 18 može do 35kw ako imaš dozvolu 2 godine pa onda ako imaš još 2 godine onda možeš sa 20 sve kao sa 24, to je u redu. a gledo sam snimke na jutubu kako policajci zaustavljaju i mere snagu na licu mesta sa malim dinamometrom, to je po sloveniji, sigurno će i kod nas uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mohikanac za predsednika salim se.....videcemo u je*em ti novi zakon....i ovako nemam polozeno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...