CVELE92 1 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi moji moji, evo mene posle duzeg vremena, uzeo sam tdr u julu i do oktobra presao oko 1600 km a imao je 44 000 sada skoro 46 000 bez ijedne blokade 90' godiste ja sam ga vozio 140 i kocio a burazer kaze da ga je navukao izmedju 155 i 160 koji je dosta laksi od mene i oktobru mi se ukvario nesto je zapalo u stublinu i zeznulo klipi njega sam zamenio ali nije samo to , otisla je cela radilica i semerinzi i lageri i garnitura dihtungai klipnjaca cela opravka ce me kostati 200 evrica mozda zbog toga sto nisam okacio slike )) a btw potrosnja je od 6 litra pa na gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 3, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To ti je zato sto se na forum javljas samo kad ti nesto treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Jun 2, 2011 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg ljudi kad nemam vremena skola i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...