dencse 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan kožni prsluk,nov,kvalitetna koža,donešen iz nemačke,na zipzar,cena 40e,malko mi je velik.....čisto da vidim koliko je interesovanje,da se ne mučim sa slikanjem bezveze.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak uslikaj,može i na pp.Koliko je veliki po obimu zbog stomaka i kilaže? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan kožni prsluk,nov,kvalitetna koža,donešen iz nemačke,na zipzar,cena 40e,malko mi je velik.....čisto da vidim koliko je interesovanje,da se ne mučim sa slikanjem bezveze.... pusti neku sliku i napisi velicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan dragi zainteresovani ;D ;D ;D slike u sredu,ranije ne mogu nisam kući..hvala na strpljenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo i jasam zinteresovan i ovako trazim da kupim prsluk zbog boja koji je broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike konačno....prsluk je veličine L....ja imam oko 175cm visine,i 75 kg žive vage....pa odprilike može da se oceni kome je dobar...meni je malko velik....... cena je fiksna,znači radije ću se ugojim pa da mi bude taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa brate,srećno sa prodajom,ja bih trebao da smršam barem 40 ako ne i 50 da bi mi bio taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se proba ovo prsluche ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ocu ja da ga kupim, al' pod istim uslovima pod kojim si ti kupio kacigu od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ocu ja da ga kupim, al' pod istim uslovima pod kojim si ti kupio kacigu od mene može prijatelju,daj adresu da ti šaljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato........................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...