OpFor 225 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam u postanskom sanducetu pokupio razne flajere (pize, hrana, masaze i sl.), kad ono ispade i nesto o motociklima i skuterima. U tom trenutku mi je, kao da me je neko pogledao odozgo, kroz glavu proshishalo da moram da imam dvotockasa! Aleluja!!! Do sada sam se bezopasno palio na motore, davno sam vozio APN-ca, a sada sam ozbiljan covek sa porodicom. Suprugu sam uspeo da obrlatim (bar mislim da sam uspeo), ali mi moj drugar Eddie (sa foruma) stalno ubacuje svasta u glavu - startovao sam od kineskih skutera, a sada gledam nesto od 400cc tipa Burgman ili Majesty, a i nesto zverastije, u fazonu "born to be wild". Da ne odem previse u OT sa samospoznajom: Koje je vase misljenje o sveprisutnim kineskim modelima, da li se isplati uzimati nesto polovno i sta iskustveno treba izbegavati? Prelistao sam vecinu topica na ovom forumu i pokupio opstu sliku, ali me zanima konkretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum! Onako, na slici mi i ne deluješ kao neko ko je preterano sitan, a iz iskustva znam da su obrlaæene žene najèešæi saputnici, pa bi i ja stao uz Edija i preporuèio motor umesto skutera ili maxi skuter. Papir i olovku u ruke, prvo budžet, pa onda oduzmeš od tog budžeta lovu za opremu i na kraju vidiš šta možeš da kupiš. Izvinjavam se što ne persiram, ali sam danas u fazonu nekog zajedništva, egala... A da odeš na neki moto skup ili se prošetaš Ušæem i gledaš motore, koji ti oblik baš zapadne za oko, to bi trebalo juriti. U koju lovu da neæeš sanjati kineski skuter? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano April 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pazari pravi motor, zaboravi skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano April 9, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nepopularna i teško ostvariva metoda, ali PROBAJ nešto što možeš, èisto da bi uporedio sa svojim oèekivanjima... Sedni, pipni, provozaj, nek te provozaju... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 9, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan kao sto su vec rekli, prvo nadji sta ti lezi pa onda pocni da trazis nesto konkretno. A drugo (ima onih koji ce se uvrediti ali to je moje misljenje) mislim da je bolje uzeti bilo sta polovno nego novog kineza. Isto kao sto je bolje uzeti polovnog forda, opela,... nego novog Yuga za iste pare. Pa sad put pod noge na moto-skupove pa gledaj, raspituj se, probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba vam persiranje kada sam gushter u ovome )) Blizu sam Usca, sada je lepo vreme, pa odo' da se bacam u bedak. Hvala na prelom u glavi u vezi kineza. Eddie, na oci mi ne izlazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 9, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kao sto su vec rekli' date=' prvo nadji sta ti lezi pa onda pocni da trazis nesto konkretno. A drugo (ima onih koji ce se uvrediti ali to je moje misljenje) mislim da je bolje uzeti bilo sta polovno nego novog kineza. Isto kao sto je bolje uzeti polovnog forda, opela,... nego novog Yuga za iste pare. Pa sad put pod noge na moto-skupove pa gledaj, raspituj se, probaj...[/quote'] apsolutno se slazem sa ovim postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...