Jump to content

Moto Zajednica

Pocetak - sta uzeti a sta izbegavati?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Pre neki dan sam u postanskom sanducetu pokupio razne flajere (pize, hrana, masaze i sl.), kad ono ispade i nesto o motociklima i skuterima.

U tom trenutku mi je, kao da me je neko pogledao odozgo, kroz glavu proshishalo da moram da imam dvotockasa!

Aleluja!!!

Do sada sam se bezopasno palio na motore, davno sam vozio APN-ca, a sada sam ozbiljan covek sa porodicom. Suprugu sam uspeo da obrlatim

(bar mislim da sam uspeo), ali mi moj drugar Eddie (sa foruma) stalno ubacuje svasta u glavu - startovao sam od kineskih skutera, a sada gledam

nesto od 400cc tipa Burgman ili Majesty, a i nesto zverastije, u fazonu "born to be wild".

Da ne odem previse u OT sa samospoznajom:

Koje je vase misljenje o sveprisutnim kineskim modelima, da li se isplati uzimati nesto polovno i sta iskustveno treba izbegavati?

Prelistao sam vecinu topica na ovom forumu i pokupio opstu sliku, ali me zanima konkretno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Dobrodošao na forum! Onako, na slici mi i ne deluješ kao neko ko je preterano sitan, a iz iskustva znam da su obrlaæene žene najèešæi saputnici, pa bi i ja stao uz Edija i preporuèio motor umesto skutera ili maxi skuter. Papir i olovku u ruke, prvo budžet, pa onda oduzmeš od tog budžeta lovu za opremu i na kraju vidiš šta možeš da kupiš. Izvinjavam se što ne persiram, ali sam danas u fazonu nekog zajedništva, egala... A da odeš na neki moto skup ili se prošetaš Ušæem i gledaš motore, koji ti oblik baš zapadne za oko, to bi trebalo juriti. U koju lovu da neæeš sanjati kineski skuter?

najzli

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Nepopularna i teško ostvariva metoda, ali PROBAJ nešto što možeš, èisto da bi uporedio sa svojim oèekivanjima... Sedni, pipni, provozaj, nek te provozaju... :wink:

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

kao sto su vec rekli, prvo nadji sta ti lezi pa onda pocni da trazis nesto konkretno.

A drugo (ima onih koji ce se uvrediti ali to je moje misljenje) mislim da je bolje uzeti bilo sta polovno nego novog kineza. Isto kao sto je bolje uzeti polovnog forda, opela,... nego novog Yuga za iste pare.

Pa sad put pod noge na moto-skupove pa gledaj, raspituj se, probaj...

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Dzaba vam persiranje kada sam gushter u ovome :)))

Blizu sam Usca, sada je lepo vreme, pa odo' da se bacam u bedak.

Hvala na prelom u glavi u vezi kineza.

Eddie, na oci mi ne izlazi!

• , 1322 postova
kao sto su vec rekli' date=' prvo nadji sta ti lezi pa onda pocni da trazis nesto konkretno.

A drugo (ima onih koji ce se uvrediti ali to je moje misljenje) mislim da je bolje uzeti bilo sta polovno nego novog kineza. Isto kao sto je bolje uzeti polovnog forda, opela,... nego novog Yuga za iste pare.

Pa sad put pod noge na moto-skupove pa gledaj, raspituj se, probaj...[/quote']

apsolutno se slazem sa ovim postom

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja