FubuNS 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaze 'vako... Nesto je poceo menjac da me zeza, kad stojim u leru i ubacim u prvu, kao malko da cimne, k'o da nisam bas do kraja stisnuo kvacilo. Onda kad hocu u drugu, nekad nece skoro uopste, a nekad ubaci ali onako bas nevoljno. Juce sam cak imao situaciju da krenem da guram motor (kulturno dete, da ne budim komsije), kad ono nece, iako mi gori lampica za neutral. ja gledam, ajd u prvu pa u drugu pa nazad, kad on u drugoj hoce da se gura ??? I sto je najbitnije, posle ga vozim skroz normalno... Ja pretpostavljam da je nesto u menjacu opasno rastelovano, ali cisto da pitam jel mislite da je to neki ozbiljan kvar pa mora kod cika doktora, ili nesto tipa "dotegnes ovo ovde i podesis to tu", posto mi se desavalo da naizgled ozbiljni kvarovi budu reseni omanjim srafcigerom... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan prvo pogledaj sajlu kvačila.. to ti je najjeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sajla mi je pukla pre jedno 2 nedelje, i to je serviser zamenio, i sad razdvaja prilicno rano, cim malo stisnem rucicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ne svidja gde hvata sajla svakako ti je najlakse da ustelujes kako tebi odgovara. A ono bi valjalo da hvata na 1/3, ako se varam neka me isprave oni koji znaju vise. Kad ustelujes kvacilo javi sta se desava. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...