kojaxl 0 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Toplo oko srca,toplooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, odo ja na jedan krug, pa nek zvecka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan ..Da citiram Eda Chainu ,mehanicara sa Discovery chanel-a ,kada mu je onaj kolega "pre-prodavac" kola predocio da ce morati da rasklopi,ofarba,i sklopi jednog Bently-a : "bice ovo posao EPSKIH razmera"...tako je i bilo ;D...ali vredelo je ...momci,napravili ste odlican posao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Upoznah juce Avijaticara i videh belog bemveja uzivo - praaaaavi je i prelep :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BrankoBMW 1 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: BMW R45 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda radi ova tema jos uvek... -Od pokidane maskice sam uspeo da dobijem ovako nesto : Druze sa sta ga zalepi majke ti, imam isti problem na istom motoru. Mislim nije isti motor nego isti tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori za cajgere na maski su prilicno uski, pa se ista lako pocepa prilikom vracanja cajgera na mesto, sto je i kod tebe bio slucaj, pretpostavljam. Koja je masku s unutrasnje strane zalepio i povezao heftalicom ,za tapaciranje namestaja mislim, a spolja tj. lice ne znam, mislim da je pokrio slojem nekog elasticnog materijala, nisam siguran. U svakom slucaju, nije se pokazalo kao trajno resenje, razdvojilo se posle nekog vremena od vibracija, pa sam uzeo celu, polovnu od Dzerija iz G.Milanovca i zamenio. Silikonskim mlekom za odrzavanje kokpita auta se lako ispolira, bude kao nova. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BrankoBMW 1 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 19 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: BMW R45 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori za cajgere na maski su prilicno uski, pa se ista lako pocepa prilikom vracanja cajgera na mesto, sto je i kod tebe bio slucaj, pretpostavljam. Koja je masku s unutrasnje strane zalepio i povezao heftalicom ,za tapaciranje namestaja mislim, a spolja tj. lice ne znam, mislim da je pokrio slojem nekog elasticnog materijala, nisam siguran. U svakom slucaju, nije se pokazalo kao trajno resenje, razdvojilo se posle nekog vremena od vibracija, pa sam uzeo celu, polovnu od Dzerija iz G.Milanovca i zamenio. Silikonskim mlekom za odrzavanje kokpita auta se lako ispolira, bude kao nova. pozdrav Kod mene nisu lepo bili namesteni satovi bili su vise razdvojeni nego sto treba pa je verovatno plastika tj guma ili koji god je vec ovo materijal puko zato sto je to namesteno na silu. Nego koliko kosta taj deo kod Dzerija?? Sve u svemu ostaje mi da resim taj deo nadjem levu plastiku koja poklapa akumulator, i proverim zamajac i to je to kompletan i ceo original... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Maska cajgera je prilocno skupa, pa i polovna. Na Ebay- je tada bila oko 80, a ja sam je uz jos neke delove dobio za 60 e od Dzerija, ako se dobro secam. Vidi obe ponude, ako Dzeri jos ima neki komad, pa odluci. 063 650 239 Dzeri Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...