Jump to content

Moto Zajednica

ko ce za cg pocetkom jula??

Recommended Posts

• Zainteresovan, 518 postova

dakle planiram od 1-5 jula da krenem za cg,ibarskom mag.nisam jos odredio tacan dan,ali tada otprilike...stim sto iz bg idem za ue,i tamo cu da vidim da odem na skup,i tamo bi spavao kod burazera,pa bi odatle krenuo za crnu goru, pa posto idem sam dobro bi mi doslo neko drustvo,slicne kategorije  :) posto moje magare nije bas za jurnjavu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 102 postova

Sad cu da se nadovezem ako ko bude dolazio put cg tj Bara nek mi se javi na jedno pice da podjemo ili ako je jos dobar majstor extra nacu mu posla koliko god zeli ;-)????

Ja imam volju da krenem za Cg pocetkom jula,a i kubikaza odgovara,ganjam Viraga 250...

e odlicno,ja cu najverovatnije u subotu da krenem za ue,a u nedelju bi nastavio za cg...jedino ako me ne zajebe vreme pa bi morao onda da sacekam koji dan...

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ja sam se noćas vratio iz CG i hteo bih da vas uputim na par stvari.

Na delu puta oko Kokinog broda ka Novoj Varoši su radovi u dužini od oko deset kilometara (možda i kraće).

U Podgorici imate radove na pravcu ka Virpazaru (Skadarsko jezero), magistrala je OK, policije ima na dosta mesta, nema nekih velikih gužvi.

Toliko.

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 250

To znam da ima radova,skorije sam isao kolima,izadjes iz krivine kad ono masina za asfaltiranje puteva...nikakva oznaka,obelezje....

Nego je zezaju na granici? Ili klasika,samo ma'nu rukom i nastave da zderu bostan?I jos jedno,posto motor ni ove godine nisam preveo na sebe  >:( imam ovlascenje,jel mi treba jos nesto??? Da me ne zezaju?

• U prolazu, 2 postova

Ne zameri ako malo skrecem sa teme, al je l postoji poseban razlog za voznju ibarskom? Preko Bosne je dozivljaj neuporedivo bolji, bar meni  8) Put je dobrog kvaliteta, mnogo rastereceniji saobracaj u odnosu na ibarsku, jedino sto ces se duze voziti.

Ali kad dodjes do Sutjeske, odnosno Tjentista pa Bilece i Trebinja, jujujuju... ;D ;D ;D Pa ono je topljenje kicmene mozdine  ;D ;D ;D

U svakom slucaju mozda bi ti bilo najbolje da do dole odes ibarskom a nazad preko Bosne, vredi prepeglati i jedan i drugi put pa se javi kad se vratis.

Sretan put!

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

znaci put kroz bosnu kao sto kolega rece je kao iz bajke !!! Ja imam plan ici ponovo na more ali ne znam kad jbg...otprilike avgust-posle 22og

pa odmalena idem tim putem, i navikao sam na njega, i dobro ga poznajem, a kroz bosnu jos nisam isao al bi mogao u povratku da vidim kako je...

najverovatnije idem sad u subotu...

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Kroz Bosnu povedi računa preko Čemernog. Trasa od oko 10 kilometara je "privremena" već desetak godina. Jako je uzak kolovoz i pri tom je dvosmeran. Sve ostalo je super. Imaš i novu deonicu od Meljina do Trebinja koja je odlična.

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Ne zameri ako malo skrecem sa teme, al je l postoji poseban razlog za voznju ibarskom? Preko Bosne je dozivljaj neuporedivo bolji, bar meni  8) Put je dobrog kvaliteta, mnogo rastereceniji saobracaj u odnosu na ibarsku, jedino sto ces se duze voziti.

Ali kad dodjes do Sutjeske, odnosno Tjentista pa Bilece i Trebinja, jujujuju... ;D ;D ;D Pa ono je topljenje kicmene mozdine  ;D ;D ;D

U svakom slucaju mozda bi ti bilo najbolje da do dole odes ibarskom a nazad preko Bosne, vredi prepeglati i jedan i drugi put pa se javi kad se vratis.

Sretan put!

Slaezem se, skoro sam isao i vracao se istim, ma boli glava koliko je lepo ;) U Trebinje kad udjes, pravac stari grad na cevape ;)

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Svratite u Focu...i pitate kako do BRIONA...to je odlican restoran...reka se na jedno mestu racva i napravila je malo ostrvce...

Fenomenalna klopa,ambijent i usluga...

Ceo put je mnogo bolji od onoga kroz kanjon...samo tih 10km...sto ako ides motorom i nije neki problem...

Najbitnije...nema slepera,autobusa i ostalih vozila za smetanje...

Kroz Gorazde samo malo sporije..

A ko nije isao uz put ima dosta istorijskih znamenitosti...Visegrad,Sutjeska...

Srecan put...

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

Isao sam na skup u Trebinje preko bosne a vratio se kroz CG...bolje je ici kroz bosnu manje ima radova ono kod Kokinog broda je stvarno shittt i da samo na ulasku u srbiju iz CG smaraju na nasoj strani meni su cak proveravali brojeve...

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ja cu 19. ili 20.og, pa ako nekog put ponese tad prema CG neka se javi da se organizujemo da idemo zajedno jer ipak je bolje u drustvu. Idem preko Bosne, a krecem iz Bg-a.

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Nema radara...

Samo vrlo polako kroz Gorazde.

I izbegavajte voznju nocu...bezbedno je,ali mene su 7 puta zaustavili..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja