Nikola Le. 3 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,verovatno je vec bilo ali nisam uspeo da nadjem. Interesuje me koje ulje mi preporucujete za Kawasaki ZZR 600 '93 god.,sintetiku ili polusintetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,verovatno je vec bilo ali nisam uspeo da nadjem. Interesuje me koje ulje mi preporucujete za Kawasaki ZZR 600 '93 god.,sintetiku ili polusintetiku? polusintetika je sasvik ok za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ti,a a jer bi mozda bilo bolje da mu sipam ful sinteticko ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ti pise u manualu? Ja sam u moju kawu sipao Bel Ray 10w-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Polu sintetika ti je sasvim dovoljna za tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan U manuelu mi pise za tople uslove SAE 20W40 ili SAE 20W50 i API SE,SF ili SG,ja sam konkretno hteo da kupim Bardahle sinteticko ali ne vidim da oni imaju ulje standarda SE,SF i SG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih mu nista hvalilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Ćili,vidim da ti vozis ZZR-a koje ulje ti sipas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jun 18, 2010 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj Bel-Rey, Bardahl, Silkolene 10w40 ili 20w50 polusintetičko neće mu ništa faliti i VOZI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ćili,vidim da ti vozis ZZR-a koje ulje ti sipas? Ja sipam silcolene ride 10-40 (polusintetika) ili ako me mrzi da idem do te prodavnice, kupim u blizoj motul 5100 (polusintetika). A poslednje sipanje sam pomesao litar motula i 2 i po litra silkolena, iste gradacije. Naravno da ide isto, cuje se isto, ne trosi ulje..... Znaci, bez mnogo filozofije, sipaj mu novo ulje, promeni filter, vozi 5000, prospi, pa ponovo isti proces..... i garantovano ti nece nista faliti motoru. A takodje, neces od krsa napraviti dobar motor ako sipas skupo ulje. Ne kazem da imas krsa, daleko od toga, nego samo da malo demistifikujem taj "izbor ulja" kao najvazniju stvar na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A takodje, neces od krsa napraviti dobar motor ako sipas skupo ulje. 1000 posto tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 338 Napisano Jun 18, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Svakako polusintetika. Za Kawasakija Silcolene a nećeš pogrešiti ni sa nekim drugim renomiranim uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ne ocekujem da ce ici bolje nego inace ,nego cisto sam pitao u svakom slucaju vam hvala puno,njemu je zadnji put bila sipana cista sintetika pa zbog toga i pitam.Ako kazete da je bolje polusintetika onda ok sipacu polusintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Cavalir hvala na pomoci,poslusacu tvoj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Sipacu najverovatnije Silkolene Comp4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan E sad jos jedno pitanje,posto prelazim sa sintetike na polusintetiku dali treba nesto da uradim pre nego sto sipam polusintetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Samo lepo ugrejes agregat , ispustis staro ulje, zamenis stari filter novim , sipas novo ulje i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Le. 3 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lebane Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...