Swa 58 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi moze neko reci gde mogu da skratim lanac u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi moze neko reci gde mogu da skratim lanac u Novom Sadu? pa to nije nikakva nauka, svaki mehanicar ti moze to rijesiti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...pa nem pojma kako se to radi pa rekao da pitam gde to moze. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 17, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes brusilicu i samo pazljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lanac? Zatvoreni? Sa spojnicom? Zatvoreni: Moras kupiti jednu kariku za zatvaranje. Prekines stari sa brusilicom (sa strane izbrusis glavu pina). Stavis novu kariku i "spljoshtish" pin. E sad, za to ti treba alat, za koji ti treba malo znanja / vjestine. Moze i cekic / nakovanj sistem, ali za to treba puno vise znanja / vjestine. Otvoreni (sa spojnicom / ribicom): Skines ribicu i razdvojis lanac. Skratis. Spojis i vratis ribicu. Zasto ga kratis? Mislim, to se radi samo ako si kupio nov predugacak. Izduzeni kratiti je pisanje uz vjetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi moze neko reci gde mogu da skratim lanac u Novom Sadu? Probaj u Primoto. Momak radi servis za KTM motore.Veoma poslovan i ljubazan, svaka preporuka. Kod njega sam davno uzeo lanac za Viraga, vratio se za sat vremena i sve je bilo namontirano. Futoški put 44A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala svima na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...