japanx 211 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, treba mi radnik za prodaju delova za Japanska i Korejska vozila Japan-X D.o.o. Radnja je u Savskoj ulici i radi se od 9-18h a subotom 9-14h potrebno je: -B kategorija -Osnovno znanje na kompu -Osnovno znanje o delovima automobila, mehanicar bi bio idealan -Iskustvo u voznji skutera/motora -Snalazljivost po gradu Beogradu Prednost: -mladji od 35god -A kategorija -Blizina stanovanja -Iskustvo u slicnim poslovima Od mene dobijate redovnu platu, dorucak, klimatizovani prostor itd Ko voli nek izvoli, treba mi radnik za ODMAH. zainteresovani ovde ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee da si blize, ja zavrsio za automehanicara i teh. drumskog saobracaja, vozim skuter ovako privatno, imam A i B, kompove servisiram, vec radio u prodavnici auto delova pa mi nistu platili i tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg, za prenociste kruna u smederevu mi treba cistacica pa ako znas nekog.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve OK, ali 50 sati radnog vremena nedeljno. Pa kad da vozim motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve OK, ali 50 sati radnog vremena nedeljno. Pa kad da vozim motor? Nadam se da je ovo bilo shaljivo. Chovek nudi stalni posao na ovu krizu, i to vec drugi, treci put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A mnogi kukaju kako nema posla gde su sad ti ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan A mnogi kukaju kako nema posla gde su sad ti ljudi Pa onaj ko hoće da radi, taj će i naći posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan e hebi ga,imam sve sem god.tacno 35. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je radno mesto popunjeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Aj stavi mladji od 37 pa da se prijavim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da neci biti presudan tacan datum rodjenja u l.k. Razgovor i utisak koji ostavite na mladog gazdu..bice presudan Najvaznije je biti : Posten Iskren Odan Napredan Istrajan Radan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posten Iskren Odan Napredan Istrajan Radan ;D Takvih nema u Srbiji, potpisujem... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Posten Iskren Odan Napredan Istrajan Radan ;D Takvih nema u Srbiji, potpisujem... ;D \ ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mene su tako ucili ;D ne znam za Vas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije je biti : Posten Iskren Odan Napredan Istrajan Radan ;D ;D Upravo se setih pionirske pesme koju me moj tata ucio: "Mi smo mali pioniri, iz gaca nam nesto viri. Nije macka, nije mis, dodji mala da vidis" Ja sam od tada bio jako PONOSAN pionir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto vlajko rece, godine nisu presudne.. to je stavljeno okvirno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zatvaram temu, radnik nadjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...