cunica 0 Napisano Jun 15, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Rijeka Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan, zanima me kako mogu ja doznat dal mi motor ima katalizator il nema???jer mislim obiso sam sve na netu i engleske i nase stranice i ne mogu nis nac...i ako ima dal se nalazi u grani ili u topu??? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan, zanima me kako mogu ja doznat dal mi motor ima katalizator il nema???jer mislim obiso sam sve na netu i engleske i nase stranice i ne mogu nis nac...i ako ima dal se nalazi u grani ili u topu??? hvala prije auspuha ti dodje katalizator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1880 Napisano Jun 16, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan dobro vece... a na cemu auspuh ?! Kosacica ? Motokultivator? Brod ? Avion ? Motor ?! Koji model,godina,kubikaza ...pa mozda bude i neki odgovor... ;D PS.Laku noc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa lepo ti piše koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...