carlos 111 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći,zaljubio sam se na prvi pogled ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auu od kad je ovoo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije serijski već prerada,radili su ga neki momci iz Meksika i ako sam dobro razumeo cena je ''tričavih'' 50 000 E ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Motor nije serijski već prerada,radili su ga neki momci iz Meksika i ako sam dobro razumeo cena je ''tričavih'' 50 000 E ;D Šta je to za nas? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, gde mu se kace bocni koferi i top case? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A, gde mu se kace bocni koferi i top case? ;D Prvo izbrojiš 50 somića,pa dobiješ uputstvo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ga nabudžim za 50 evrića, samo tako ;D ne primeti se da ga ima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Šta reći,zaljubio sam se na prvi pogled ;D ljubav je slepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jun 15, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, moram da nabacim ovakav lonac za Trandzu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Uh, moram da nabacim ovakav lonac za Trandzu! Takav ide na stari RSV i Tuono ,ali da li to može stati na TA pitanje je sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sviđa mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...