polic 55 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da je trebala ove godine da proradi trka od preradjenih APN 4 za klince od 14 godina. Dali ce to stvarno biti ili je samo to bilo zimsko navlacenje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bih to da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bicce nekoliko pionira je sponzorisano od strane saveza ne znam koliko njih... uglavnom bicce min 4 trke u prvenstvu... shto je po meni jako malo... bilo je nekih sastanaka i predstavljanja modifikovanih tomos-a za trke i tako... uglavnom za sad ima negde oko 10 takmichara koi cce voziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano April 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se prijavio,ovaj vikend idem u tu shkolu voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan a sto bas samo tomos ? trebali lepo da stave 50cc pa nek svako uzme ono sto moze ( al recimo sa nekom blokadom ili ogranicenjem po pitanju konjaze i sl ) mislim polovna aprilia 50cc bi bila idealna za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 6, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan 5.5.2007 je bilo testiranje na Adi Huji i sva ova prica oko junior kupa nije nikakvo zavlacenje vec postaje ozbiljna stvar.... evo kako je bilo na testiranju.... to je i ujedno bila i prva moto skola kod nas koja je ikad odrzana,znaci poceli smo ok devet sati,a zavrsili oko 16h. Vezbanje i ucenje tehnike voznje kao i upoznavanje staze vrsilo se na sledeci nacin... Bilo nas je oko 20 potencijalnih takmicara.svi smo podeljeni po grupama,u jednoj grupi je bilo 3 vozaca i cetvrti trener koji je isao ispred nas...trener je vozio repliku d6 a mi smo vozili T15 tj. bio je i jedan Tomos el. U prvom delu sve grupe su vozile po 5-6 krugova da upoznaju stazu i osete motore,da bi u sledecem delu isto vozili krugova samo sto bi se mnogo brze vozilo i radilo na tehnici....a treci deo tj. testiranje takmicara za ulazak medju najboljih 6 i dobijanje motora D6 za prvenstvo. Testiranje se desavalo na ovaj nacin.svi su se takmicili na istom motoru(iako je prvi takmicar vozio taj motor,vec 12 je morao da uzme drugi jer se ovaj prvi pokvario)inace vozena su tri kruga i najbolji krug tj.vreme se racunalo!!! Sve u svemu bilo je odlicno,ovo je bila prva moto skola kod nas,ma kakva ona bila,bila je prva a i besplatna u svakom slucaju...ko jos daje za dz da se voze trke,nadam se da ce iz ovakve grupe ljudi naci barem jedan pravi vozac,ali verujte mi ne sumljam nimalo!!!! Moram se zahvaliti ljudima koji su ovu akciju sproveli u delo tj. Sasi Petkovicu koji je inace bio trener i Draganu Dragoju,ovi ljudi su jedini sasluzni za nesto ovako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio 5.5. na Adi Huji i stvarno je bilo super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i ja, ali mi se nije svidjalo shto su se vozile te kante, tj iz grupe u grupu sve je manje motora izlazilo na stazu :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 7, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan MENI JE BILO OK. istina je da smo vozili kante ali za prvenstvo ce biti spremno 6 tomosa D6,e to ce biti bas luda stvar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to da e ko je proshao ja nisam ostao do kraja poshto su moji zhurili nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 7, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan ma izgleda da ce prvih 12 imati ponovo testiranje na dan prve trke...ali sve u svemu bilo je ok ja sam imao drugo vreme,tj. najbolje vreme iz tri kruga bilo mi je 1.01 min.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Maj 8, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na dan trke ce nas 12 voziti jedan Tomos D6 i prvih 6 dobijaju. A za ostale ne znam. Ja sam bio 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 8, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan brate ne verujem da cemo voziti D6 na taj dan testiranja,zato sto je Sale nesto pricao da onda postoji mogucnost da neko padne sa tog motora i automacki taj sesti vozac ne dobija motor za trku ...Naj verovatnije ce se srediti neki motor od onih sto smo vozili,ali kada kazem srediti mislim da budu bas u dobrom stanju...pozzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Maj 8, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska! Tek sam sad video da sam se zeznuo dok sam pisao,ali sad ne mogu da ispravim. Samo neka je srede da izdrzi makar nas 12, a posle neka rikne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Jel prva trka 24 juna u Batajnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 8, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka je 3.6.2007 na Adi Huji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nije bilo obavestenja za testiranje ? Mozda bi jos neko dosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je price o tome, evo teme. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4688 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 22, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pozivam sve na prvu trku junior kupa tj odavno zaboravljenu klasu 50cm3 ........ 3.6.2007 na Adi Huji odrzace se prva trka moto klasik sampionata tj junior kupa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku informaciju u vezi prve trke RATKO.U koliko h pocinju trke i jel se voze sve one klase sto su bile u najavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Maj 31, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan tako je voze se sve trke koje su bile u najavi.....ja mislim da ce prva trka poceti oko 11-12 h ...ali nisam siguran....znam da mi moramo biti oko 7 ujutru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan U al' su vas Sasa i Draguljce postrojili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Jun 1, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan taj fazon.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedja 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan PU jebem ti, a basdh sam hteo da se iskusam na nekim trkama, na kartingu uvek trsim druge, svaki put mi neko pridje da me pita jel vozim negde, a na skuteru derem sve bukvalno sve na koje sam do sad naiso, karting sam trebao da vozim, ali moji odustali zbog finansija, a ovo bilo besplatno e jbg. Video sam neku trku na sos mislim da su se vozili skuteri yamaha aerox 50 ccm3, i to fabricki! Mislim da sam tu mogao dobro da prodjem, pogotov kada sam video koliko oklevaju da se preteknu, i kako ulaze u onu shikanu! Mada dobro pitanje ostaje, ja neam pravo nishta reci, jer se nisam ni okushao, i opet mogu samo reci da zavidim tim momcima koji su vozili, i da kakvi im god rezultati bili neka nastave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...