X3M 27 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao mi gorepomenuti relej,pa me interesuje da li neko od vas ima ovu spravicu da ne narucujem preko e bay-a i cimam se,i takodje me interesuje da li pase od nekih drugih modela?Malo me smara da vozim ovako motor,posto mi je majstor namestio da gorivo dolazi u karbove pod prirodnim padom,tj. pumpa za benzin je skinuta,pa se vise puta desilo da mi se motor gasi i staje pa moram da ga ostavim ceo dan tu gde mi je stao i onda dodjem uvece po njega jer mu valjda treba vremena da ponovo nalije benzina u karbove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e, da palo mi na pamet, a da ga doneseš kad već dolaziš u bgd? kad je već odpisan, mogao bi malo da se pozabavim njime? šta kažeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,ponecu ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...