pera-s 434 Napisano Avgust 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan marko, kod mene je 4.25 felna i glavcine od klx-a. Problem je sirina viljuske i mislim da kod mene 160 guma ne bi mogla da stane a i kod 150 lanac sa gumicama kaci malo gumu. Sa uzom felnom mislim da bi guma dobila malo na pecurci i da bi se sirina spoljnih ivica malo smanjila, dovoljno da ne kaci lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 28, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam XR stavljao 3.5 i 4.0 felne, i sa 4. je bilo problema, na 3.5 problemi sa glavčinom ali i to je rešeno (nisam ja za džaba ovaj u potpisu), inače guma veća od 150 ne ide nikako, i 150 češe lancem i teško prolazi kroz vilu. Isto važi i za KLX. Na dominatora i XT-a mož 180 staviti ako oćeš . Napred naravno 3.5 . E sad, neko bi pitao kako se to ponaša sa dve "iste" felne... fantastično Na DR-u sam imao 3.5-4.0 kombo i prednja nikad nije dolazila do ivice, a zadnja je topila obod (isto 150/70 guma). A sada sa 3.5 nazad... ...obe do ćoška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a koju gumu stavljas pozadi na 3.5? Ja mislim da bi za klx-a 4.0 bila taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sirina a, vidis o tome nisam razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 29, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan a koju gumu stavljas pozadi na 3.5? Ja mislim da bi za klx-a 4.0 bila taman 150/70, što je i bila fabrička guma na felni od gsxf-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ko je zainteresovan sutra za neko peglanje na Adi huji nek se javi ! Ja sam tamo od 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 29, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan stokholm,23.septembar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Octobar 3, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan 821? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Octobar 3, 2013 Andragog, 5026 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Шишам овакве фризуре. Цена ситница, један круг са КТМом !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantzr9r 0 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: kdx250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci jedno pitanje za sve jel ima neko da zna koji tockovi pasu na KDX250 za preradu u sm, mislim na neke sa drugog motora posto zicane varijante izlaze poprolicno skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 7, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Momci jedno pitanje za sve jel ima neko da zna koji tockovi pasu na KDX250 za preradu u sm, mislim na neke sa drugog motora posto zicane varijante izlaze poprolicno skupo Sa malo prepravke možeš da staviš točkove od Aprilije RS125 ili Cagive Mito 125. Samo jedna napomena, apriliej su bile i sa mono vilom nazad, i ta ti ne odgovara! I ima detalj u koji takođe nisam siguran, čini mi se da RS125 ima disk na kontra strani, što i nije problem ako ti ne smeta da krakovi idu kontra . Mislim da ima jedan set završen za KDX na prodaju. Ako si zainteresovan, pusti pp pa ću proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Gledao nesto po YT i naleteo na ovo: Domaca proizvodnja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Decembar 15, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan vozi ga baja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan vozi ga baja Moze mu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 10, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 meseci cekanja delova konacno je kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 10, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima jedan u Lazarevcu fe650 ima ga na oglasima, ubav u pm! al oskudacija nas ubi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 8, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari, ajde jedan savet malo iskusnijih. Hocu da uzimam lanac i lancanike ali imam u planu da kupim jedan prednji i dva zadnja lancanika i dva lanca. Jedan lanac i zadnji lancanik bi bili za enduro a drugi lanac i drugi zadnji lancanik za sm tockove. E sad, standardni lancanici za klx-a su 15/43, pa me zanima koliko manji lancanik bih mogao da stavim za sm, prednji bi ostao isti za oba seta posto nije bas prakticno za menjanje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 8, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, razlika visine guma ti dođe zub ili čak dva na zadnjem lančaniku. Znači slobodno idi tri zuba manje nazad, ako takav lančanik imaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano April 8, 2014 Andragog, 5026 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zub napred manji menja tri zuba nazad veca 42:14=3 45:15=3 U oba slucaja prenosni odnos je 3 prema 1 Uostalom evo ti pa vidi ovde. http://www.gearingcommander.com/ Bilo je vec vise puta na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 8, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da uzmem za 5-6 zuba manji mozda cak i vise Jel bi mu skodilo to, sem sto bih cesto kroz guzvu morao da ga drndam na kvacilo?? Koliko bi uticalo na potrosnju i na sta bi se jos odrazilo to, u negativnom smislu naravno po ovom sajtu vidim karakteristike brzine ali nisam primetio da ogranicava koji bi bio najmanji a koji najveci lancanik koji bi trebalo koristiti. A ne videh ni to pravilo odnosa 3:1, kad sam odabrao klx dao mi je karakteristike 15/43... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 meseci cekanja delova konacno je kuci Zasto si toliko dugo cekao delove, odakle stizu, i kakva je situacija sa istim? Pitam posto i ja razmisljam o nekom SM Husabergu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisu delovi problem, stizu za desetak dana kad porucim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam se vratio u SM SEKTU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka45 0 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, blok 45 Motocikl: Derbi Senda DRD Xtreme 50 SM Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim i da sam ja deo grupe SM motora, posto vozim Deebi Sendu DRD Xtreme 50 SM, odlican motor, 6 brzina ali samo 50 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku mališe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...