Simon69 672 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cucemo ga uskoro na Miseluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan a prducka jebem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 5, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja danas konacno popakovao mog(i konacno radi kako treba), ispao sam iz forme, ali zadnji tocak i dalje plese kao balerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 5, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Javite kad bude neka vožnjica ili SM susret.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 11, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i jedna slika tog zelenog kliksa od pre par godina, a prednja guma na njemu je jos uvek ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan evo ga sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 13, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @Gator: Gde si nabavio ove nalepnice motul , did , brembo i tako to? Ja ne mogu nigde da nadjem nalepnice uopste. PS: Motor je prelep!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 13, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan gator, koja ti je dimenzija gume pozadi, i koja je sirina felne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan <br />@Gator: Gde si nabavio ove nalepnice motul , did , brembo i tako to? Ja ne mogu nigde da nadjem nalepnice uopste.<br />PS: Motor je prelep!!!<br /><br /><br /><br /><br />svaka iole bolja stamparija ili firmopisac koji ima kater napravi to bez problema ako se bas ne snadjes 063525423 pitaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan <br />gator, koja ti je dimenzija gume pozadi, i koja je sirina felne??<br /><br /><br /><br />bila je 160 60 17 ,ova sa slike je 150 70 17 nikakve razlike u sirini nema ima 3mm do viljuske a felna ne znam koja je ,mogu pogledati ali mislim da nema oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da je to KAWASAKI al što ofarbaste ram u zeleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan tako je zamislio onaj koji ga je prepravljao a zamisli da je ostao fabricki ljubicast.Meni je ovo ipak bolja varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 14, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni je 150/60 pozadi pilot road turing guma, ne cese mi viljusku ali mi je lanac cesao gumu. Sad sam stavio lanac bez gumica pa ne cese, i frka mi da ne kupim 160/60 i da bude presiroka, a isto tako se plasim da 150/70 ne izgleda ruzno na njemu ali izgleda da ni ona nije losa... Inace felna ti je verovatno 4.25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 14, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan <br />@Gator: Gde si nabavio ove nalepnice motul , did , brembo i tako to? Ja ne mogu nigde da nadjem nalepnice uopste.<br />PS: Motor je prelep!!!<br /><br /><br /><br /><br />svaka iole bolja stamparija ili firmopisac koji ima kater napravi to bez problema ako se bas ne snadjes 063525423 pitaj ovde Ok , hvala. Ja kao budala idem od jedne radnje auto i moto delova do druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano April 14, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza se siri.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Levi je verovatno tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano April 14, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim narandzaste trakice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 14, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak imas Akrapa mislio sam da nemas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Zaraza se siri.... Ja bih voleo i da mene uhvati ta zaraza , ali ona izgleda nece tamo gde fali malo parica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3299541/honda_supermoto_17/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bile su na Hondi xr400,pricao sam sa covekom pre par dana u vezi njih....ok lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Maj 11, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan stigla odavno, nikako da nadjem vremena da okacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...