lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e,rbobane,ja sledece godine sigurno uzimam dt 125...hocu da je prepravim u sm...pa razmisljam dal da stavim felne sa sve diskovima ondosno celim kocnicama od TDR ili da kupim zicane?koliko su neke kvalitetne zicane?jel moze za 200e da se nadju polovne,ali da su barem dobre?i jel bi valjalo nesto sa felnama od TDR? pozdrav koje bi godiste DT-a uzimao, tj koliko imas para??? pa,za sad imam 600e,racunao sam da dam oko 800-850e i jedno 200e posle za prepravku...godiste?paaaa,nije mi bitno,samo da ima vodeno hladjenje i oba diska,znaci od 90+ ja mislim... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 8, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan e,rbobane,ja sledece godine sigurno uzimam dt 125...hocu da je prepravim u sm...pa razmisljam dal da stavim felne sa sve diskovima ondosno celim kocnicama od TDR ili da kupim zicane?koliko su neke kvalitetne zicane?jel moze za 200e da se nadju polovne,ali da su barem dobre?i jel bi valjalo nesto sa felnama od TDR? pozdrav koje bi godiste DT-a uzimao, tj koliko imas para??? pa,za sad imam 600e,racunao sam da dam oko 800-850e i jedno 200e posle za prepravku...godiste?paaaa,nije mi bitno,samo da ima vodeno hladjenje i oba diska,znaci od 90+ ja mislim... pozzz evo ti gotova stvar, kakav je ne znam... http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-dt-super-moto-oglas-37625/ a ako skupis jos, fabrika... http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-dt-125-x-oglas-51916/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan fali mi jos jedno 300e zsa ovog prvog,video sam ga 100 puta,postavio je oglas pre jedno mesec dana i jos ga nije prodao... a dtx sigurno ne...nece se imati para za njega,a i vozicu dt 2 godine,pa posle na nesto jace...ipak mislim da imam iskustva da kad prodam dt-a,zakljucno cu da vozim oko 7 godina...i ne zelim bas da se ispucam sa parama za 125-icu...1100e max....800e dt+300e sredjivanje....mislim da cu imati,ali knap.. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 8, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan fali mi jos jedno 300e zsa ovog prvog,video sam ga 100 puta,postavio je oglas pre jedno mesec dana i jos ga nije prodao... a dtx sigurno ne...nece se imati para za njega,a i vozicu dt 2 godine,pa posle na nesto jace...ipak mislim da imam iskustva da kad prodam dt-a,zakljucno cu da vozim oko 7 godina...i ne zelim bas da se ispucam sa parama za 125-icu...1100e max....800e dt+300e sredjivanje....mislim da cu imati,ali knap.. pozzz Ovaj prvi se vrti i vise od mesec dana... po slikama izgleda kao da nema sta da "sredjijes", ali to ces znati kad odes i vidis... a vidis da je i moguca zamena, mozda ti i otkupi CTX-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan fali mi jos jedno 300e zsa ovog prvog,video sam ga 100 puta,postavio je oglas pre jedno mesec dana i jos ga nije prodao... a dtx sigurno ne...nece se imati para za njega,a i vozicu dt 2 godine,pa posle na nesto jace...ipak mislim da imam iskustva da kad prodam dt-a,zakljucno cu da vozim oko 7 godina...i ne zelim bas da se ispucam sa parama za 125-icu...1100e max....800e dt+300e sredjivanje....mislim da cu imati,ali knap.. pozzz Ovaj prvi se vrti i vise od mesec dana... po slikama izgleda kao da nema sta da "sredjijes", ali to ces znati kad odes i vidis... a vidis da je i moguca zamena, mozda ti i otkupi CTX-a... e,ima ulaganja,a to su svetla i migavci...inace bih ga uzeo da imam para.. a ctx je otiso u druge ruke,nazalost...zaustavila me policija i poceli su da mi seru nesto,na svu srecu nisu napisali kaznu ili sta vec,nego su mi samo rekli da ne vozim vise bez dozvole..i onda sam morao da ga prodam..a od kako sam ga prodao nisam nijednom video policajce u kraju...maler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ova tema moze lock opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 27, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ova tema moze lock opusteno kolko vidim temu nisi pokrenuo ti, a i tema je opsteg karaktera tako da ne znam otkud ti ideja za lock?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ajmo supermotorasi,dajte neke vase slike na zadnjaka i tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvini molim te,necu nikad vise! napisao sam to jer sam razocaran da niko nista ne pise...od 8-og nista... a volim super moto i ovo je tema gde sam visio jedno vreme,eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo kako se cisti prednja guma na sm-u: http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=Q0s5RTRJcWuRpU0wwWXM&how-to-clean-supermoto-front-tire -mada,mislim da bi mogla i zadnja veoma lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=TU5OZVBHcWuRpcWlFeVk&husqvarna-250-tc-supermotard-test-harnais-gopro-hd-pusey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna slika od sinoc,parkirali posle voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=RFlONVhHcWuRpb0VlV0k&supermoto-dm-2011-rd4-dortmund-s1-race1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=ajk5SGFKcWuRpb2RkOHc&supermoto-madness-onboard-gopro-cam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da se ovoliko obori motor, 5:8 i 5:20? Mislim na ovaj motor ispred http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=ajk5SGFKcWuRpb2RkOHc&supermoto-madness-onboard-gopro-cam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 30, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće, fotošop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 1, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj prvi na slici Dani Ribalta...oborio ga do kraja,svaka cast nema sta...ali na tom snimku odakle je ova slika je zadnji tocak preterao preko leve noge.U svakom slucaju skidam kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ali svaka im čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 1, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hypermotard mi je uvek na slikama izgledao ogromno, da l' zbog V2 agregata velike kubikaže ili čega već... Uvek sam mislio "ovo je daleko od supermoto motora". Al' kad sam ga video Uopšte nije tako veliki, mogu da zamislim kakav je za vožnju. Ima li neko bližeg iskustva, kako vam se čini? (neću da kupujem... Još ) Evo jedan snimak što se tiče maximum lean angle-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan joj zelja mi je bar da probam jedan krug samo kako to kida ljudi moji...uhhhh bem ti susu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...