Mickelangelo 9 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Moto Guzzi v35 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su mnogi hvalili mitas Terra force 90/10% guma, kazu da je odlična, stavljaju ljudi na motore od 1000 ccm...Cena super. Sledeće stavljam njih, sada imam nove mitas e 08, pljuju ih, ali ja nisam imao problem sa njima u prethodnih 3500 km, doduše na suvom, kišu su jednom gazile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Markone88 je napisao: Drugari, imam pitanje. Treba mi savet za gume za bmw f650gs 2007 god. Dobio sam predlog da je Anakee 3 dobra guma, ali su i prilično skupe. Trenutno napred imam mitas i ne svidja mi se kako se ponaša. Dajte neke predloge i dosta je bitno gde kupujete gume za vas motor? Moja vožnja je 90% asfalt Meni je na motoru Bridgestone Battle Wing BW-501. Guma je odlicna. E sad cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Mickelangelo je napisao: Meni su mnogi hvalili mitas Terra force 90/10% guma, kazu da je odlična, stavljaju ljudi na motore od 1000 ccm...Cena super. Sledeće stavljam njih, sada imam nove mitas e 08, pljuju ih, ali ja nisam imao problem sa njima u prethodnih 3500 km, doduše na suvom, kišu su jednom gazile. Sa Bridgestone sam presao preko 16k kilometara. Za sad top. A te mitas terraforce sam planirao za sledecu kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @BBojan @P.S. Dzon @MickelangeloZnate li kod nas cene za sve ove pomenute gume? Mitas 90/10, metzeler, bridgestone...Ili da guglam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Markone88 je napisao: @BBojan @P.S. Dzon @MickelangeloZnate li kod nas cene za sve ove pomenute gume? Mitas 90/10, metzeler, bridgestone...Ili da guglam Google allmighty i slobodno ne budi lenj da pogledas na vise stranice, lepa razlika u ceni moze da bude. Moje Bridgestone su bile nesto preko 300 evropskih novcanica, ne secam se tacno... A Mitas terraforce set izadje oko 14-15k dinara. Ako neko ima saznanja kako dobaviti gume od preko za manje novaca i ja sam rad da saznam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickelangelo 9 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Moto Guzzi v35 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Markone88 je napisao: @BBojan @P.S. Dzon @MickelangeloZnate li kod nas cene za sve ove pomenute gume? Mitas 90/10, metzeler, bridgestone...Ili da guglam Putničke, teretne, moto i agro gume. Online prodaja guma. | Baki doo WWW.BAKIDOO.COM Online prodaja letnjih i zimskih auto guma. Putničke, teretne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @BBojan @P.S. Dzon @MickelangeloZnate li kod nas cene za sve ove pomenute gume? Mitas 90/10, metzeler, bridgestone...Ili da guglam Meni je drugar preporučio stranicu kupigume.hr . 2 puta sam kupovao kod njih za svoje motore ispoštovali su dogovoreno imam samo pohvale. Ja sam narucivao gume da mi dostave u hr gdje mi je najbliže, plaćanje po pouzecu i dostave obrazac za povrat pdv po dogovoru. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, kad skinem sjediste naprijed ima nekakav dzek na kablu, nije ukopcan nigdje, zna li ko za sta je to?Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BBojan je napisao: Pitanje, kad skinem sjediste naprijed ima nekakav dzek na kablu, nije ukopcan nigdje, zna li ko za sta je to? Sent from my SM-N975F using Tapatalk Kako meni rekose u servisu to je dzek za dijagnostiku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickelangelo 9 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Moto Guzzi v35 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, BBojan je napisao: Pitanje, kad skinem sjediste naprijed ima nekakav dzek na kablu, nije ukopcan nigdje, zna li ko za sta je to? Sent from my SM-N975F using Tapatalk Trebalo bi da je za alarm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa pitanjem, ns Gs 2002 imam Touratech cep za ulje metalni, primjetio sam da se grije, ulja ne fali...Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BBojan je napisao: Opet ja sa pitanjem, ns Gs 2002 imam Touratech cep za ulje metalni, primjetio sam da se grije, ulja ne fali... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Nista ne brini, greje se ceo onaj lazni rezervoar, plus toplo ulje, plus se metal zagreje i na suncu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne brini, greje se ceo onaj lazni rezervoar, plus toplo ulje, plus se metal zagreje i na suncu. Hvala, izvinite ako sam dosadan ali osim vas na ovom forumu slabo ko zna sta o tom motoru. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance next,neces pogresiti, a Mitas je solidna terraforce al ne smem mnogo je hvalim 3 busenja sam imao za godinu dana. Cep ulja se greje i plastican,metalni sigurno vise,pazi samo da ne pregreva masinu a visoka je radna temperatura oko 110C 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance next,neces pogresiti, a Mitas je solidna terraforce al ne smem mnogo je hvalim 3 busenja sam imao za godinu dana. Cep ulja se greje i plastican,metalni sigurno vise,pazi samo da ne pregreva masinu a visoka je radna temperatura oko 110CVentilator se redovno pali, vode ima, ulje ne trosi, vozim ga svakodnevno i kontrolišem. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance next,neces pogresiti, a Mitas je solidna terraforce al ne smem mnogo je hvalim 3 busenja sam imao za godinu dana. Cep ulja se greje i plastican,metalni sigurno vise,pazi samo da ne pregreva masinu a visoka je radna temperatura oko 110CMeni su sa sajta dali preporuku tourance za lakse enduro motore a tourance next za tipa 1200gs... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BBojan je napisao: Hvala, izvinite ako sam dosadan ali osim vas na ovom forumu slabo ko zna sta o tom motoru. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Opusteno, zato smo na forumu da pomognemo jedni drugima ako znamo i mozemo. Ja to tako vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Onda samo da ne zafali benzina i slobodnog vremena za voznju Razlika torance stare i next ne znam da ima toliko veze sa tezinom,kupujes po meri za svoj motor al je razlika u sari,next je pitomija guma za asfalt po meni barem A sve sto je all purpose je ozbiljan kompromis, meni licno makadam predsravlja najveci off a neko ce po sumi ili pescari voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Taj mali rezervoar za ulje ima neku ulogu. On sa prednje strane ima rebra za hladjenja, i ima plasticni usmerivac vazduha pravo udara vetar u ta rebra. Znaci kada vozis lagano na otvorenu, na vrh gasa, na 3-3.5k obrtaja, nikad nece upaliti ventilator, jer se tako hladi ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Onda samo da ne zafali benzina i slobodnog vremena za voznjuZa vikend Zlatibor ako vrijeme posluzi, a na sajmu sam pazario givi kanister od 2,5l zlatna rezerva.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Taj mali rezervoar za ulje ima neku ulogu. On sa prednje strane ima rebra za hladjenja, i ima plasticni usmerivac vazduha pravo udara vetar u ta rebra. Znaci kada vozis lagano na otvorenu, na vrh gasa, na 3-3.5k obrtaja, nikad nece upaliti ventilator, jer se tako hladi ulje Negdje sam procitao da ulje ide kroz cijelu ramu bas zbog hladjenja, a ne bi ni znao da je cep touratech da mi nije skrenuta paznja na to, prijasnji vlasnik je nabacao tih dodataka dosta, zastitu motora, rol barove itdSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BBojan je napisao: Za vikend Zlatibor ako vrijeme posluzi, a na sajmu sam pazario givi kanister od 2,5l zlatna rezerva. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Sa potrosnjom gs tesko da treba rezerva u urbanoj sredini Tank oko 15l i potrosnja oko 3.3,vise nego dovoljna autonomija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 3, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, doctore je napisao: Sa potrosnjom gs tesko da treba rezerva u urbanoj sredini Tank oko 15l i potrosnja oko 3.3,vise nego dovoljna autonomija Tank 17 bogami. A potrosnja, da je minimalna, minimalna je. Meni sa suvozacem od 70kg, po seoskim brdskim putevima ka Valjevu (zaista ozbiljen uzbrdice) i makadamu + autoput i magistrala nije presao 4.8l - sto je top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, P.S. Dzon said: Tank 17 bogami. A potrosnja, da je minimalna, minimalna je. Meni sa suvozacem od 70kg, po seoskim brdskim putevima ka Valjevu (zaista ozbiljen uzbrdice) i makadamu + autoput i magistrala nije presao 4.8l - sto je top. Rerzervoar je 17.4 hahaha Upozorenje za rezervu pali kad padne ispod 5. Meni trosi od 3.3 na otvorenkom do 4.1 pp gradu, merio sam jedno 10ak puta, vise ne merim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prethodno merenje 3,5l/100, umerena solo voznja, fabricki auspusi Poslednje merenje 3,66/100 Otvoreni auspuh,mix voznja, i u dvoje po gradu i solo van i po lokalu sa klincem. Neverovatno niska potrosnja za toliki motor. Ima li uopste neki u toj klasi da trosi manje?? Nego da priupitam, koliko ulja staje prilikom zamene? Kao da pamtim cifru od 2,5l??. Toliko sam i nasuo ali mi na meracu stoji nivo na polovini jedva. On se samo potopi do kraja i ne zavrce se prilikom kontrole, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...