Hyperion 3 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju: Honda CG 125, 2000 godište, prešla 8200 milja, kompletna dokumentacija i servisna knjižica, dovezen iz Engleske, volan je sa desne strane ;D Kofer i bisaga idu uz motor. Idealan motorcikl za početnike i dame. Kontakt telefon 064 1225 249 Cena 1000 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15407 Napisano Jun 11, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan znam i motor i vlasnika, motor je u perfektnom, skoro fabrickom stanju, na vlasniku se vec vidi da je dosta presao ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu al su mi zaigrala secanja:))))) Moj prvi Japanski motocikl je bio CB 250 rs i mnogo lepih kilometara sam sa njim napravio daleke 89 kad sam imao 18 godina.... Srecno sa prodajom....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga hvala na komplimentu ;D Potrošnja goriva na 100km je 3L. Kilometraža je prava, motor je stajao 4 godine u garaži, u drvenom sanduku, zaštićen od atmosferskih uticaja u potpunosti. Inače, ovaj model je najzastupljeniji u autoškolama u Velikoj Britaniji jer se pokazao kao najizdržljiviji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bboba 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za skuter kymco vitality 50 2t 2008 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan @bboba ne interesuje me zamena. Isključivo keš. Hvala na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da ga nehvalim video uživo, seo, ljuljao, cimao, čak i neki 120+ kilaši mogu lagano da ga vozaju motorać je k'o čaša, mažen i pažen s iskrenom ljubavlju :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...