Jump to content

Moto Zajednica

Regisracija + nepostovanje okoline = sad je dosta!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Ténéré XTZ 750

Jel ima potrebe da pominjem moroncinu koja je zamalo ostala bez zuba jer je pokusao da odgura moj motor da bi on mogao da se uparkira??

Mozda i ne bi bio toliki problem da motoru nije bio zakljucan volan a na disku disc-locker koji je udario u celjust!!!!!

Ako si im jebo majku Deki sve su to govna, trebao si i njega i auto da mu olupas!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Svaka ti je na mestu brate. Uvek mi je zao sto nisam ludji bar 300 % kad dodjem u takvu situaciju. Tesko je odoleti i odupreti se izazovu. Tesko je biti nenormalan, jer smo svi mi normalni kada tako reagujemo . Stvoreni smo kao emotivna bica i  trebalo da se tako reaguje. Postoji neko ko ne bi reagovao, a to je vec dijagnoza - flegmaticnost tj ravnodusnost. Slazem se i sa mojim drugom spetacolom da se treba istrenirati, ali ....tesko...i sve je teze...

U ovakvom drustvu, odavno govorim - samo motka burazeru !!!  Da ovo prepricavas nekom ko zivi u nekoj, recimo, skandinavskoj zemlji, pomislili bi  da je to iz nekog filma sa ludacima, stokom i vanzemaljcima.

PS  film PAD treba odgledati

• Strucnjak, 1639 postova
  • Motocikl: CRF300L

Svaka cast za odgovor komsijama! Svakako ih nisi naterao da promene misljenje al si ih nadam se bar malo uplasio :) Ako vec misle da smo ludi, sto ne bismo i bili, pa neka se boje ? :) Meni je samo zao sto nisam bas neka ljudina pa i ne mogu bas svakom da jbm mtr :)

Vozim manje od godinu dana a vec sam debelo isfrustriran ophodjenjem. Nekoliko puta mi je malo falilo da odustanem od motora. Najgori slucaj mi je bio

kada mi je komsija oborio motor na parkingu zgrade, u dvoristu. Srecom baba neka videla ko je i sa prozora vikala kada su panduri dosli. Inace dok baba tnije izasla na terasu panduri su pokusali da okrenu pricu na to da sam sam sebi oborio motor i da hocu da naplatim odstetu.

Komsija je posle zapisnika otisao da spava, dok sam ja 3 meseca jurio osiguranje da mi isplate 350e stete. I dan danas se otkrivaju kvarovi koji se nisu videli ranije a posledica su udara. Inace u zapisniku su naveli da je steta do 3000dinara. Na kraju sam dobio 270e a skoro 100e platio iz dzepa.

"Dobrodusni" komsija mi je naknadno rekao: "da nisi zvao pandure dao bih ti 50e, to ti je vise nego dovoljno da ispravis to malo ukrivljenog metala" :) Oni misle da ako je motor manji da je jeftiniji :)

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Motor jos uvek nemam, nekoliko puta sam se upustao u avanturu skupljanja novca koji svaki put na neki volseban, samo nama sa brdovitog balkana poznat nacin, nestane iz dzepa, svaki dan se upustam u avanturu fantaziranja o ponovnom sedanju na motor, ali doci ce i to, za sada teram drugu najbolju stvar, biciklu, i lepo mi je, do izvesne granice, onih mojjih saku centimetara od ivicnjaka niko ne postuje, dobro, kupio sam jednodelne metalne pedale, pa da vidimo sta je skuplje, njihovih par sekundi paznje ili boja za vrata/krilo, namerno me seku jer ne znaju saobracajna pravila pa sam par puta morao i da intervenisem (sad tek ne nameravam da skidam kilazu, kad vidim koliko mi daje na ubedljivosti), po kisi ne vozim, ne sto ne volim nego zato sto papci po kisi voze kao po suvom, a koce kao po ledu, pesaci skacu pred mene jer ne kontaju sta bicikla moze da im uradi, pa ne moze bicikla ali mogu ja ako slucajno uspem da ustanem posle lomatanja jer sam ih izbegavao, ma necu bre vise nikome niti da se pravdam niti objasnjavam, sto je moje moje je, i taj prostor, i moji zivci, i moja bicikla, i nekad sutra i MOJ MOTOR, e pa pipni ga molim te, da vidis kako se otvara pandorina kutija nakupljenih frustracija, precutkivanja i odricanja da bih uprilicio sebi taj nemerljivi smesak vozikanja motorom, da vidis kako cu da sedim na tebi dok mi ne kazes izvini makar onoliko puta kolika je dinarska protivvrednost MOJEG DVOTOCKASA. Nije bitno gde i nije bitno ko! Uh bas sam se iznervirao, Deki matori, dosta je sa cutanjem, svoje brani ali gledaj da ti svojim postupcima ne iznerviras, ili jos gore, ne razocaras sebe. Sa moje strane apsolutna podrska.

,,,,..... ABCDEFGHIJKLMNOPRST evo nekih zareza, tacaka i velikih slova pa staviti po potrebi, ja nisam mogao, mngo su menekih par tema, ljudske nepaznje, ne razumevanja i zlobe prema nama iznervirali.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja