bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jutros rano na galenici ispred fabrike galenika taxista radio polukruzno i..... ako neko zna momka coveka sta je vec neka javi ishod,, Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko nacuh,posto je moja zena bila na licu mesta,decku je izgleda opet ponavljam izgleda noga polomljena jer nije mogao da je savije itd,hitna ga je odnela, taxisti nije bilo svejedno,milicija obavila uvidjaj.. pa videcemo sta ce biti do kraja.. inace taxista je radio polukruzno preko pune linije,nije video coveka uopste..zurilo mu se na poziv.. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan oduzeti mu vozacku na 3 meseca, + jedno 6 meseci zatvora - uslovno na godinu dana + jedno 600 evra troskova kojekakvih + osiguranje za stetu materijalnu i nematerijalnu. zar je toliko tesko pogledati retrovizor?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popkeeee 0 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak nepaznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak nepaznje... Trenutak bahatosti i nebrige za tudj zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 69 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan To mi je kolega sa posla radimo zajedno u Galenici on vozi gileru nexuxs, a pošto se on zove isto kao i ja ,svi me zovu jutros na telefon mislili da sam se ja polomio.A prošao sam malo pre njega tuda. Kolegi je dobro, u bolnici je slomljene obe kosti na jednoj potkolenici sledi operacija šrafovi čuda muda ... A taksista se okeretao polukružno sa pumpe preko pune linije nije ni pogledao u retrovizore niti je dao migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 10, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan A taksista se okeretao polukružno sa pumpe preko pune linije nije ni pogledao u retrovizore niti je dao migavac. To je sasvim u redu sto je uradio... Taksisti su kraljevi ulica, sta ima oni da gledaju, za njih zakon i normalno ponasanje u saobracaju ne vazi. Kad bi cetvorica, petorica ostali bez dozvole na jedno godinu dana + velika novcana kazna i kad bi se to rasculo medju ostalim taksistima da vidis kako bi bili manji od makovog zrna, imali bi oci i na guzici, ni radar im ne bi bio ravan za osmatranje. Problem je samo sto drugovi policajci nikada nisu tamo gde bi trebalo da budu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14152 Napisano Jun 10, 2010 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi skuterasu brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan oduzeti mu vozacku na 3 meseca, + jedno 6 meseci zatvora - uslovno na godinu dana + jedno 600 evra troskova kojekakvih + osiguranje za stetu materijalnu i nematerijalnu. zar je toliko tesko pogledati retrovizor?! Decku zelim brz oporavak,ali i te jadne taxiste donekle razumem(narocito one koje rade za nekog za 15 000-20 000 dinara)jer treba raditi i po vise od 8 sati a pri tom razmisljati sta ce sutra jesti,kako ce platiti struju..................... i voditi racuna o saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima mucenika i medju njima, moj komsija ima troje dece i zenu koja ne radi, na ulici je po 12 sati, vec godinama, iskrivio se kao toranj u Pizzi, kicma mu totano kriva od sedenja za volanom, nema para klimu da popravi pa se kuva u kolima, kad god ga vidim kao da gledam ziv les. Jedva uspeva nesto da zaradi da prezive, a radi posteno, nema one turbine i gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 11, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nek napravi pauzu na svakih par sati, svog mozga radi. Efikasnije ce da vozi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da taxi vozila i nemaju zmigavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 11, 2010 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ,ali i te jadne taxiste donekle razumem(narocito one koje rade za nekog za 15 000-20 000 dinara)jer treba raditi i po vise od 8 sati a pri tom razmisljati sta ce sutra jesti,kako ce platiti struju..................... i voditi racuna o saobracaju. A jel' ti razumeš da će dečko koji je vozio skuter biti par meseci van stroja, van posla, van izvora prihoda i da će ceo radni vek vući psiho-fizičke posledice nečijeg bezobrazluka?? Mislim, ko tu koga treba da razume? Cika Kure + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano Jun 11, 2010 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan lepo zbori Dexterr!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da taxi vozila i nemaju zmigavce ...a ni retrovizore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jun 11, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima mucenika i medju njima, moj komsija ima troje dece i zenu koja ne radi, na ulici je po 12 sati, vec godinama, iskrivio se kao toranj u Pizzi, kicma mu totano kriva od sedenja za volanom, nema para klimu da popravi pa se kuva u kolima, kad god ga vidim kao da gledam ziv les. Jedva uspeva nesto da zaradi da prezive, a radi posteno, nema one turbine i gluposti. Za ovo nema opravdanja. Ima i medju njima normalnih i poštenih ljudi ali generalno taxisti ne poštuju nikoga na ulicama. U fazonu su "ko mi šta može. na moj poziv doći će 100 taxista i ugaziće te ko pasa". Onda kao mi ne smemo da im se suprodstavljamo i oni nastavljaju sa auto-bahanalijama. Skuterašu ako je za utehu sada je Valentino Rosi. ;D Želim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...