Jump to content

Moto Zajednica

jutros 10.6. galenika

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

kolko nacuh,posto je moja zena bila na licu mesta,decku je izgleda opet ponavljam izgleda noga polomljena jer nije mogao da je savije itd,hitna ga je odnela, taxisti nije bilo svejedno,milicija obavila uvidjaj.. pa videcemo sta ce biti do kraja..

inace taxista je radio polukruzno preko pune linije,nije video coveka uopste..zurilo mu se na poziv.. :-X

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

oduzeti mu vozacku na 3 meseca, + jedno 6 meseci zatvora - uslovno na godinu dana + jedno 600 evra troskova kojekakvih + osiguranje za stetu materijalnu i nematerijalnu. zar je toliko tesko pogledati retrovizor?!

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Trenutak nepaznje...

Trenutak bahatosti i nebrige za tudj zivot...

• Svrati ponekad, 442 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

To mi je kolega sa posla radimo zajedno u Galenici on vozi gileru nexuxs, a pošto se on zove isto kao i ja ,svi me zovu jutros na telefon mislili da sam se ja polomio.A prošao sam malo pre njega tuda.

Kolegi je dobro, u bolnici je slomljene obe kosti na jednoj potkolenici sledi operacija šrafovi čuda  muda ... :(

A taksista se okeretao polukružno sa pumpe preko pune linije nije ni pogledao u retrovizore niti je dao migavac.

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

A taksista se okeretao polukružno sa pumpe preko pune linije nije ni pogledao u retrovizore niti je dao migavac.

To je sasvim u redu sto je uradio... Taksisti su kraljevi ulica, sta ima oni da gledaju, za njih zakon i normalno ponasanje u saobracaju ne vazi. Kad bi cetvorica, petorica ostali bez dozvole na jedno godinu dana + velika novcana kazna i kad bi se to rasculo medju ostalim taksistima da vidis kako bi bili manji od makovog zrna, imali bi oci i na guzici, ni radar im ne bi bio ravan za osmatranje. Problem je samo sto drugovi policajci nikada nisu tamo gde bi trebalo da budu.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

oduzeti mu vozacku na 3 meseca, + jedno 6 meseci zatvora - uslovno na godinu dana + jedno 600 evra troskova kojekakvih + osiguranje za stetu materijalnu i nematerijalnu. zar je toliko tesko pogledati retrovizor?!

Decku zelim brz oporavak,ali i te jadne taxiste donekle razumem(narocito one koje rade za nekog za 15 000-20 000 dinara)jer treba raditi i po vise od 8 sati a pri tom razmisljati sta ce sutra jesti,kako ce platiti struju..................... i voditi racuna o saobracaju.

• U prolazu, 41 postova

Stvarno ima mucenika i medju njima, moj komsija ima troje dece i zenu koja ne radi, na ulici je po 12 sati, vec godinama, iskrivio se kao toranj u Pizzi, kicma mu totano kriva od sedenja za volanom, nema para klimu da popravi pa se kuva u kolima, kad god ga vidim kao da gledam ziv les. Jedva uspeva nesto da zaradi da prezive, a radi posteno, nema one turbine i gluposti.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

,ali i te jadne taxiste donekle razumem(narocito one koje rade za nekog za 15 000-20 000 dinara)jer treba raditi i po vise od 8 sati a pri tom razmisljati sta ce sutra jesti,kako ce platiti struju..................... i voditi racuna o saobracaju.

A jel' ti razumeš da će dečko koji je vozio skuter biti par meseci van stroja, van posla, van izvora prihoda i da će ceo radni vek vući psiho-fizičke posledice nečijeg bezobrazluka?? Mislim, ko tu koga treba da razume?

Cika Kure + 1

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Stvarno ima mucenika i medju njima, moj komsija ima troje dece i zenu koja ne radi, na ulici je po 12 sati, vec godinama, iskrivio se kao toranj u Pizzi, kicma mu totano kriva od sedenja za volanom, nema para klimu da popravi pa se kuva u kolima, kad god ga vidim kao da gledam ziv les. Jedva uspeva nesto da zaradi da prezive, a radi posteno, nema one turbine i gluposti.

Za ovo nema opravdanja.

Ima i medju njima normalnih i poštenih ljudi ali generalno taxisti ne poštuju nikoga na ulicama. U fazonu su "ko mi šta može. na moj poziv doći će 100 taxista i ugaziće te ko pasa". Onda kao mi ne smemo da im se suprodstavljamo i oni nastavljaju sa auto-bahanalijama.

Skuterašu ako je za utehu sada je Valentino Rosi.  ;D

Želim mu brz oporavak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja