Abi 1438 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 934 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima nekih bitnijih razlika u modelu koji je radjen za USA trziste? Pitam posto sam nasao nesto i razmisljam da uzmem, ali nisam upucen da li ima nekih bitnijih razlika (cisto sutra zbog delova itd...) ili je razlika samo u bojama? Moze li mi neko reci ko je vozio ovaj model, na sta treba najvise obratiti paznju? Koja im je "boljka"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 30, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Katana je isti model kao i Evropski modeli GSX 600 F. Cini mi se da oni imaju malo drugacija prednja svetla, ne po obloku nego po sijalicama. Ima i neki ventilator za karburator koji nemaju modeli iz Evrope. Inace sve je isto, bar ja mislim da je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 166 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par detalja mozda ti pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 166 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba imam usermanuel za gsxf 98-02, mogu ti mejlom posaljem ili kako god... Evo ti jos nesto zanimljivo ako kupujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...