okrad 11 Napisano April 7, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskopah neke cizme, pa se setih... secate li se ovog lika? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: i naravno, ortaci: Baba Zanetti i Toecutter: njih dvojica i Goose na kawi KZ1000 iz 1977 Zna li neko sta je Dzoni uradio Gusovoj masini? Ispustio ulje? Oslabio lanac? Pi*ka jedna mala :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 7, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako se samo ložim na taj film... Kao dete, i ne mogu da verujem da me i dalje drži... Pobesnajzli Max... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blaz 4 Napisano April 7, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: croatija-samobor Prijavi odgovor kao problematičan ko jednom pogleda mad-max gledati ce ga cjeki zivot film je odlican a tek zekan :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan iskopah neke cizme' date=' pa se setih...secate li se ovog lika? [/quote'] Èuj seæam, vozili zajedno... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ko jednom pogleda mad-max gledati ce ga cjeki zivot film je odlican a tek zekan :!: Eto, stvar ukusa. Meni se taj film recimo nije dopao. Ubise mu prijatelja, ubise mu zenu, ubise mu dete...pobise mu sve zivo sto je imao, onda se on kao malo sveti, par njih izleti sa puta, skrlja se i on i odcopka dalje... Izasao sam besan iz bioskopa. Da ima atraktivni snimaka, ima. I to je sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 7, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ko jednom pogleda mad-max gledati ce ga cjeki zivot film je odlican a tek zekan :!: Eto' date=' stvar ukusa. Meni se taj film recimo nije dopao. Ubise mu prijatelja, ubise mu zenu, ubise mu dete...pobise mu sve zivo sto je imao, onda se on kao malo sveti, par njih izleti sa puta, skrlja se i on i odcopka dalje... Izasao sam besan iz bioskopa. Da ima atraktivni snimaka, ima. I to je sve.[/quote'] Pa to i jeste poenta DOBROG filma!!! Je-eš film sa hepiendom, povraæa mi se :-& :-& Mad-Max 4ever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan od 5-te do 7-me godine sam ga gledao dva puta dnevno, a zadnjih 15min. po 20 puta dnevno, samo ja sam se tada lozio na maxov auto sa crvenom djuntom na menjacu... ako se dobro secam neki kaskaderi su izginuli u onoj sceni kad ih Max izlomi na mostu, jednog je valjda bike udario od pozadi u glavu i polomio mu vrat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan od 5-te do 7-me godine sam ga gledao dva puta dnevno' date=' a zadnjih 15min. po 20 puta dnevno, samo ja sam se tada lozio na maxov auto sa crvenom djuntom na menjacu....[/quote'] A onda jedan dan stanes na parking, a tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 9, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da uskocis i naskocis: zvuk: http://smg.photobucket.com/albums/v719/jimgoose/?action=view¤t=kwakagoose1.flv'>http://smg.photobucket.com/albums/v719/jimgoose/?action=view¤t=kwakagoose1.flv kz1000 sa identicnim oklopima su vozili Goose, Baba, i Toecutter. Goose-ov pad/let sa Kwake je tada (1979-1980) usao u Ginisovu knjigu rekorda kao najduzi... ima zezalica iz MAx-a na: http://smg.photobucket.com/albums/v719/jimgoose/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 9, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan mad-max je zaaakon. Ja sam sebi nabavio dvd-ripove pa gledam bar jednom mesecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jim Goose 39 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On mi je idol, sto vam i moj nick govori. Voleo bih da imam para i vremene da odradim repliku kawe kao sto je bila njegova,,,eh pusti snovi ! Film sa gledao jedno 2000 puta a prosle nedelje sam ga prvi puta gledao u paru sa mojim sinom koji ima 1,5 godinu !!! Tata je vrlo zadovoljan, on gleda i ne trepce :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam pobegao iz škole kada je stigao u kino Jadran u Dubrovniku. Bio sam drugi ili treći razred.I tako je rođena ljubav :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...