cikuntopola 96 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Crkla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan slikaj kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ima na moto berzi,bas skoro sam video. Jel to tvoj motor,ili nekom opravljas,ako opravljas da aprilija mozda nije iz okoline lazarevca,od mog drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opravljam ali nije iz La.Tu je iz Topole.Hvala svima nasao sam tri kod mene u komsiluku.Moze Lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...