Maki 288 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi originalne nalepnice za motor, sad ako ih ne budem nasao, jel postoji mogucnost da to neko otstampa? Malo je komplikovano, ima zajebana tekstura na njima i imaju neku-perla-metalik-sta-ti-ja-znam boju pa svetlucaju... Evo o cemu govorim (bocna plastika): http://www.paulfarrow.com/wp-content/uploads/2009/05/dsc_0052.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e kao da je karbon textura , mislim mushterrija platila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e Braca, meni treba samo NALEPNICA ne cela maska... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM Ivan?! Dobro me potseti... pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ... Cekacemo onda da ode u kobasice neki nalik mom. I ovako sad imam polovnu stranicu kao novu za 200e, samo druga kolor sema jebiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa samo te to zeza mislim boja ;D ;D ;D ;D p.s. uostalom ako ga ne lickash za prodaju , idi u bilo koju firmu koja se bavi shtampom , imash ih koliko hocesh , i nek ti odshtampaju bice 90% realna kao na oreginalu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...