Jump to content

Moto Zajednica

Radi li ko stampu na foliji?

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSF 1200 N; Triumph Speed Triple 1200 RS

Potrebne su mi originalne nalepnice za motor, sad ako ih ne budem nasao, jel postoji mogucnost da to neko otstampa?

Malo je komplikovano, ima zajebana tekstura na njima i imaju neku-perla-metalik-sta-ti-ja-znam boju pa svetlucaju... Evo o cemu govorim (bocna plastika):

http://www.paulfarrow.com/wp-content/uploads/2009/05/dsc_0052.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e kao da je karbon textura , mislim mushterrija platila

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSF 1200 N; Triumph Speed Triple 1200 RS

tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e

Braca, meni treba samo NALEPNICA ne cela maska...  :-\

• U prolazu, 10 postova

ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM

pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ...

ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM

Ivan?! Dobro me potseti...  ;)

pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ...

Cekacemo onda da ode u kobasice neki nalik mom. :D I ovako sad imam polovnu stranicu kao novu za 200e, samo druga kolor sema jebiga...

pa samo te to zeza mislim boja  ;D ;D ;D ;D

p.s. uostalom ako ga ne lickash za prodaju , idi u bilo koju firmu koja se bavi shtampom , imash ih koliko hocesh , i nek ti odshtampaju bice 90% realna kao na oreginalu ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja