Jump to content

Moto Zajednica

Radi li ko stampu na foliji?

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Potrebne su mi originalne nalepnice za motor, sad ako ih ne budem nasao, jel postoji mogucnost da to neko otstampa?

Malo je komplikovano, ima zajebana tekstura na njima i imaju neku-perla-metalik-sta-ti-ja-znam boju pa svetlucaju... Evo o cemu govorim (bocna plastika):

http://www.paulfarrow.com/wp-content/uploads/2009/05/dsc_0052.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e kao da je karbon textura , mislim mushterrija platila

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

tako isto da izgleda nemoze , a ima da se kupi tj da se naruchi kod dilera , za k9 sam proshle godine uzeo istu tu bochnu mislim da je 300-350e

Braca, meni treba samo NALEPNICA ne cela maska...  :-\

• U prolazu, 10 postova

ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM

pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ...

ima lik iz kikinde koji stampa nalepnice i lepi. za dosta modela ima vec odradjeno, a sto nema moze odraditi. meni je npr radio na reflektujucoj foliji, a moze i na obicnoj. Inace on drzi firmu PrintRepublic, mogu ti poslati njegov br na PM

Ivan?! Dobro me potseti...  ;)

pa za nalepnicu i pricham , bochna plastika je 800eura , da vozish tomosa pa da bude jeftino , gde moze da bude jeftino na motoru od 10.000eura shalim se , al nalepnice i plastike su u oreginalnoj verziji najskuplji delovi koji postoje , ali ako vec ocesh da sredjujesh i kad prodajesh da kazesh nikad padano mora da se plati ...

Cekacemo onda da ode u kobasice neki nalik mom. :D I ovako sad imam polovnu stranicu kao novu za 200e, samo druga kolor sema jebiga...

pa samo te to zeza mislim boja  ;D ;D ;D ;D

p.s. uostalom ako ga ne lickash za prodaju , idi u bilo koju firmu koja se bavi shtampom , imash ih koliko hocesh , i nek ti odshtampaju bice 90% realna kao na oreginalu ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja